Slm kızlar nasılsınız
Ben büyük süprizler yaşıyorum
son günlerde fazlasıyla tansiyon problemi yaşıyordum,dün izin aldım iş yerinden ve doktora gittim
testler yapıldı,doktor gebelik testi de yaptıralım dedi ben hiç ihtimal vermiyordum
reglim gecikti ama sürekli yaşadığım bir problem olduğu için aklıma bile gelmedi böyle birşey
ve test pozitif çıktı
sevinsem mi üzülsem mi bilemedim,şaka gibi geliyor dünden beri
daha yeni evliyiz ve hiç planlamamıştık
aklım çok karışık
Canım hayırlı olsun öncelikle. Çok sevindim ben:))) Size sürpriz olmuş desene. Şu an çok karışık olabilirsin ama zamanla öyle bir duygu yoğunluğu yalşayacaksınki...Her gün dua edeceksin Allaha böle bi şey yaşattığı için.
hayırlı olsun canım çok güzel bir haberplanlı olmadığı için karışık kafan..ama inan inşallah seneye bu zamanlar bebeğine bakıp hayatta daha büyük bir mutluluk olamaz diyeceksin.....sevgiler
bebek size süpriz yapmış ne güzel:)hayırlısı olsun canım.bence akfan karışmasın hiç.ben ilk gecemde hamile kalmıştım.yani benden daha erken olmamıştır heralde:)ama iyikide olmuş iyikide doğurmuşum.umarım sende sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.
angelcım canım güzel bir haber bu
beklemediğin için farklı hissdiyorsun şimdi
eşinle de aranı bozma seviniyordur haliyle
bence bu güzel haberin tadını çıkarın, hayırlıymış ki olmuş
angel çook sevindim canım uzun zamandır topiğimizde güzel haber bekliyorduk, demiştim bak topik bereketli diye, gözün aydın canım inşallah sağlıkla kucağına alıcaksın. eminim o duyguyu tatmaya başlayınca aklındaki soru işaretleri de gidecektir, ben de süpriz yumurtayım o yüzden süpriz bebekleri çok severim
günaydın güzel ve keyifli bir gün diliyorum. Angel gözün aydın canım
kiz angeeeeeeeeeeeelll ne ettin kiiizzzz sira benle mataranideydi utanmiyon mu siramizi almay hain gaci.................bacim cok sevindim allah anali babali buyutsun...tontis tontis bi bebek olsun.....
kiz angel 10 gunde hem cocuk yaptin hem kariyer haaaaa aferin kiz sana
Çok teşekkür ederim tatlımm
Bebek bekleyemedi sırayı canım
anası gibi aceleci olacak
Allah size de nasip etsin en kısa zamanda inşallahhhhhhh
evlilik uğurlu geldi bacım,bir evlendim bahtım açıldı
Slm kızlar nasılsınız
Ben büyük süprizler yaşıyorum
son günlerde fazlasıyla tansiyon problemi yaşıyordum,dün izin aldım iş yerinden ve doktora gittim
testler yapıldı,doktor gebelik testi de yaptıralım dedi ben hiç ihtimal vermiyordum
reglim gecikti ama sürekli yaşadığım bir problem olduğu için aklıma bile gelmedi böyle birşey
ve test pozitif çıktı
sevinsem mi üzülsem mi bilemedim,şaka gibi geliyor dünden beri
daha yeni evliyiz ve hiç planlamamıştık
aklım çok karışık
korunmuyormuydunuz tatlım :26:hayırlı olsun cnm üzülme plansız olmuş ama bak ileride iyiki olmuş dersin sende anne ocaksın ne güzel bir sürü hamile var topikte
bak canım yeni evleneceklere ders olsun, dikkatli olmak lazımsüpriz yapıveriyor bebişler valla
allah bahtini acik etsin kuzunun inan cok cok sevindim....
korunmuyormuydunuz tatlım :26:hayırlı olsun cnm üzülme plansız olmuş ama bak ileride iyiki olmuş dersin sende anne ocaksın ne güzel bir sürü hamile var topikte
az önce mr çektirdim damarlarım çok inceymiş bulamadılar heryerimi morarttılar ilaç vermek için çok canım yandı :85:tam yattım yine başım döndü soktular makinanın içerisine geçti çektiler mr yi gelip ilaç verdiler makinadayken bitti geldim ya normalde başım dönmüyor çok şükür gezerken fln ama yattığımda neden dönüyor ne buhastalık yaa bulunsun bir çaresi kulak kristalinden değil kulak intahabından değil vertigo değil ne ozaman bu çok üzülüyorum:85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?