• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

Slm kızlar nasılsınız
Ben büyük süprizler yaşıyorum
son günlerde fazlasıyla tansiyon problemi yaşıyordum,dün izin aldım iş yerinden ve doktora gittim
testler yapıldı,doktor gebelik testi de yaptıralım dedi ben hiç ihtimal vermiyordum
reglim gecikti ama sürekli yaşadığım bir problem olduğu için aklıma bile gelmedi böyle birşey
ve test pozitif çıktı
sevinsem mi üzülsem mi bilemedim,şaka gibi geliyor dünden beri
daha yeni evliyiz ve hiç planlamamıştık
aklım çok karışık:59:

bebek size süpriz yapmış ne güzel:)hayırlısı olsun canım.bence akfan karışmasın hiç.ben ilk gecemde hamile kalmıştım.yani benden daha erken olmamıştır heralde:)ama iyikide olmuş iyikide doğurmuşum.umarım sende sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.

Canım hayırlı olsun öncelikle. Çok sevindim ben:))) Size sürpriz olmuş desene. Şu an çok karışık olabilirsin ama zamanla öyle bir duygu yoğunluğu yalşayacaksınki...Her gün dua edeceksin Allaha böle bi şey yaşattığı için.

hayırlı olsun canım çok güzel bir haber:emir_bebek: planlı olmadığı için karışık kafan..ama inan inşallah seneye bu zamanlar bebeğine bakıp hayatta daha büyük bir mutluluk olamaz diyeceksin.....sevgiler

Çok teşekkür ederim kızlar.Kendimi hazır hissettiğim zaman yaşamak isterdim bu duyguyu tabi şuan algılayamıyorum hiçbirşeyi
Hayırlısı olsun artık,varlığını hissetmeye başladığım zaman değişir duygularım diye düşünüyorum
Eşim ağzı kulaklarında dolaşıyor,çok duygulandı ama benim yüz ifademi görünce hevesi kursağında kaldı,tartıştık ve konuşmuyoruz 2 gündür:43:
Kızlar siz böyle yazınca içim biraz daha rahatladı,annemlere bile söyleyemedim daha
Bugün arayacağım,eşimin de kırgınlığı biraz olsun geçer

bebek size süpriz yapmış ne güzel:)hayırlısı olsun canım.bence akfan karışmasın hiç.ben ilk gecemde hamile kalmıştım.yani benden daha erken olmamıştır heralde:)ama iyikide olmuş iyikide doğurmuşum.umarım sende sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.

Teşekkür ederim canım.Ben de duygularımın değişeceğini düşünüyorum,afallama dönemindeyim şuan
Hissetmeye başladığım zaman daha farklı olur gibi geliyor
Şuan sanki yokmuş gibi
:59:

angelcım canım güzel bir haber bu
beklemediğin için farklı hissdiyorsun şimdi
eşinle de aranı bozma seviniyordur haliyle
bence bu güzel haberin tadını çıkarın, hayırlıymış ki olmuş:61:

Son düzenleme:
angel çook sevindim canım uzun zamandır topiğimizde güzel haber bekliyorduk, demiştim bak topik bereketli diye, gözün aydın canım inşallah sağlıkla kucağına alıcaksın. eminim o duyguyu tatmaya başlayınca aklındaki soru işaretleri de gidecektir, ben de süpriz yumurtayım o yüzden süpriz bebekleri çok severim:1: :nazar::nazar::nazar::71:

angelcım canım güzel bir haber bu
beklemediğin için farklı hissdiyorsun şimdi
eşinle de aranı bozma seviniyordur haliyle
bence bu güzel haberin tadını çıkarın, hayırlıymış ki olmuş:61:

Çok teşekkür ederim canım
hayırlısı olsun artık
eşimin de gönlünü alsam iyi olacak tabi
bambaşka bir hayat var artık önümüzde,kendimi hazır hissetmediğim için bocalıyorum şimdi
ama alışacağım artık

angel çook sevindim canım uzun zamandır topiğimizde güzel haber bekliyorduk, demiştim bak topik bereketli diye, gözün aydın canım inşallah sağlıkla kucağına alıcaksın. eminim o duyguyu tatmaya başlayınca aklındaki soru işaretleri de gidecektir, ben de süpriz yumurtayım o yüzden süpriz bebekleri çok severim:1: :nazar::nazar::nazar::71:

Çok teşekkür ederim canım.İnşallah hissetmeye başlayınca değişecek herşey diye umut ediyorum.Bu süpriz yumurta da kız olursa senin gibi güzel ve çıtı pıtı olur inşallah:61:

kiz angeeeeeeeeeeeelll ne ettin kiiizzzz sira benle mataranideydi utanmiyon mu siramizi almay hain gaci :52::52::52::52::52::52:.................bacim cok sevindim allah anali babali buyutsun...tontis tontis bi bebek olsun.....:nazar::nazar::nazar::nazar: :66::66::66::66:

kiz angeeeeeeeeeeeelll ne ettin kiiizzzz sira benle mataranideydi utanmiyon mu siramizi almay hain gaci :52::52::52::52::52::52:.................bacim cok sevindim allah anali babali buyutsun...tontis tontis bi bebek olsun.....:nazar::nazar::nazar::nazar: :66::66::66::66:

kiz angel 10 gunde hem cocuk yaptin hem kariyer haaaaa aferin kiz sana :1::1::1::1:

Çok teşekkür ederim tatlımm
Bebek bekleyemedi sırayı canım
anası gibi aceleci olacak:1::1:
Allah size de nasip etsin en kısa zamanda inşallahhhhhhh:emir_bebek::emir_bebek:
evlilik uğurlu geldi bacım,bir evlendim bahtım açıldı:66::66:

Son düzenleme:
Slm kızlar nasılsınız
Ben büyük süprizler yaşıyorum
son günlerde fazlasıyla tansiyon problemi yaşıyordum,dün izin aldım iş yerinden ve doktora gittim
testler yapıldı,doktor gebelik testi de yaptıralım dedi ben hiç ihtimal vermiyordum
reglim gecikti ama sürekli yaşadığım bir problem olduğu için aklıma bile gelmedi böyle birşey
ve test pozitif çıktı
sevinsem mi üzülsem mi bilemedim,şaka gibi geliyor dünden beri
daha yeni evliyiz ve hiç planlamamıştık
aklım çok karışık:59:

korunmuyormuydunuz tatlım :26:hayırlı olsun cnm üzülme plansız olmuş ama bak ileride iyiki olmuş dersin sende anne ocaksın ne güzel bir sürü hamile var topikte:21:

korunmuyormuydunuz tatlım :26:hayırlı olsun cnm üzülme plansız olmuş ama bak ileride iyiki olmuş dersin sende anne ocaksın ne güzel bir sürü hamile var topikte:21:

bak canım yeni evleneceklere ders olsun, dikkatli olmak lazım:32::34: süpriz yapıveriyor bebişler valla

az önce mr çektirdim damarlarım çok inceymiş bulamadılar heryerimi morarttılar ilaç vermek için çok canım yandı :85:tam yattım yine başım döndü soktular makinanın içerisine geçti çektiler mr yi gelip ilaç verdiler makinadayken bitti geldim ya normalde başım dönmüyor çok şükür gezerken fln ama yattığımda neden dönüyor ne buhastalık yaa bulunsun bir çaresi kulak kristalinden değil kulak intahabından değil vertigo değil ne ozaman bu çok üzülüyorum:85:

bak canım yeni evleneceklere ders olsun, dikkatli olmak lazım:32::34: süpriz yapıveriyor bebişler valla

ah ben bir iyileşeyim hayırlısıyla bir evleneyim başka bişi istemiyorum canım şimdiden başladım doğum kontrol hapına evlendiğimde 3 kutu bitirmiş olucam :82:

canım ben hiç doğum kontrol hapı kullanmadım ama eşim korunuyordu
sadece korunmadığımız tek bir gün oldu
ama 1 defa korunmamakla olmaz birşey diye düşündüm ama olmuşş
hayırlı olur inşallah tatlım
bebişler sıra sıra geliyor topiğe:emir_bebek::emir_bebek:

az önce mr çektirdim damarlarım çok inceymiş bulamadılar heryerimi morarttılar ilaç vermek için çok canım yandı :85:tam yattım yine başım döndü soktular makinanın içerisine geçti çektiler mr yi gelip ilaç verdiler makinadayken bitti geldim ya normalde başım dönmüyor çok şükür gezerken fln ama yattığımda neden dönüyor ne buhastalık yaa bulunsun bir çaresi kulak kristalinden değil kulak intahabından değil vertigo değil ne ozaman bu çok üzülüyorum:85:

Canım çok geçmiş olsun
bulunur ne olduğu sen stres yapma çünkü çok etkiler
umarım en kısa zamanda atlatırsın

Back