Ben de Ankara'da okudum canımevet özel bir ayazı vardır iyi bilirim
Ben sadece 2.'yi biliyorumBi arkadaşım okumuştu bana da tavsiye etmişti ama hala okumadım
öylemi aynı ünimi yoksa..ben ank ünv mezunuyum..bende başlamadımhenüz ama mutluluğu kitaplarda arayacağım birazda ...yani beynimi değiştirebilirim inşllh...çok istiyorum değişmeyide oyüzden
Yok canım ben Hacettepe mezunuyum. 2009'da mezun oldum Sınıf öğretmenliği. Hayırdır canım kafanda sevmediğin nedir?
gereksiz duygusallık hassaslık,olmayan şeyler için bile üzülebilme(hayal edip üzülebilirim)
karamsar bir yapım var ve fazlasıyla takıntılarım var ve onlar olmadan yatamıyorum...örneek ütülenecek en ufak bir parça varsa ertesi güne kalamaz,toz alınmadıysa ogun gece 1 de olsa 2 de olsa alınması gerekir,dolaptaki kıyafetler renklere göre dizilir ve değişiklik olursa hepsi tekrar tekrar düzeltilir,,aynı şekilde çoraplar iç çamaşırlarıda dahil,,,tabakların çiçekleri aynı yere bakarak üst üste konur vs vs ve bunlara mantıken hiç uymayan bi eş ki uymasın zaten hastalık bu çıldırma noktasına geliyorum
doktora gittimmi evet gittim ilaç kullanıyorum ama yok bir süre salıyorum kendimi sonra bir başlıyor bu olay bu sefer günlerim dolaplarla temilikle geçiyor..tabi şu senaryo yazma huyum cabası Allah korusun annemi abimi eşimi kafamda hasta ederim öldürürüm oturur ağlar ağlar dururum,,,nedir bu halim bilmiyorumki,bugun eşim birde benm hesabımı ıban numaramı falan isteii noluyo dedim sölemedi ısrar edince işte şehtlk vs durumu için dedi ben yine başladım ağlamaya,,haber izle ağla bişe gör ağla canım çıkıyor(herkesle empati yapıyorum deli gibi...ayyyy başını şişirdim özür
Günaydın kızlarrr,takıntıdan bahsetmişsiniz al benden de o kadar,çantama anahtarı atarım elli kere kontrol ederim,simetri bende de vardır yamuk bişeye asla dayanamam,ellerimi muhakkak iki kere yıkarım,yazdığım dilekçeleri iki kere kontrol ederim,teyit alırım vs...
Bu arada bugün evlilik yıldönümümüz ve eşim yok
Günaydın kızlarrr,takıntıdan bahsetmişsiniz al benden de o kadar,çantama anahtarı atarım elli kere kontrol ederim,simetri bende de vardır yamuk bişeye asla dayanamam,ellerimi muhakkak iki kere yıkarım,yazdığım dilekçeleri iki kere kontrol ederim,teyit alırım vs...
Bu arada bugün evlilik yıldönümümüz ve eşim yok
Günaydın canım. Ayy kötü bir durum evlilik yıldönümü ve yalnızlık...Galiba ben de evlilik yıldönümümüzü kaynanamla kutlayacağım31 temmuz ama eşimin ne zaman geleceği belli değil İnşallah dolu dolu geçireceğiniz yıldönümleri olur canım.
biz ikisini de kutluyoruz canım, nikah resmi işlemler için olduğu için sadece evlenmiş gibi olmuyorsun zaten. ayrı şehirlerde devam. ama düğünden sonra aynı evde yaşamaya başlıyorsun. bi de o günün özelliği başka, gelinlik evden ayrılmak falan...
ben nişanı flnda kutlarım baya özel gün çıkıyorşu nikahı halletsek hayırlısıyla evlensek beklemek istemiyorum artık yanında olmak istiyorum seneye doğu görevi var gidemezsem zaten 2 yıl ayrı kalıcaz
inşallah ayrı kalmazsınız canım, inşallah bu saçma sistem değişir gencecik insanları eşlerinden ayırıp allahın dağına yollamaktan vazgeçerler. eşimin yanındakiler hep teğmenmiş hepsi kol komutanı. en azından birlikte gidebileceğiniz bi yere verirler canım inşallah şimdiden dua etmeye başla, bizim bu kadarı hiç aklımıza gelmemişti.
ne demek hemen çekerim:)evet soğuğu meşhurdur..ama sannırım bünye az adanaya adapte olmuş benimağrıda ister isteme alışcam geri soğuğa...ankarada okumuştum üniversiteyi oradanda alışkınım zaten felaket ayazı olurdu:)
kitapcıklarım
1 kuantum iyileşme----kathy freston
2 alice kuantum diyarında
3ödeyemediğim mortgogelerim ve kredi kartsız hayatım----lynette allen
4boş verdiğim çamaşırlarım ve çikolatasız hayatım--buda lynett allen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?