3 saat bile durmadık eve bir geldim felaket olmuşum nişanlım gidelim demese durcam daha iyiki dinlemişim sözünüşemsiye altındaydım ilginç bukadar yanmam çok canımı yakıyor ama iş soyulmaya gelsin bu acı bir geçsinde ben başka birşey istemiyorum
nasılsınız kızlar?lacey askeri kampamı gittiniz siz?
okyonuscum çok geçmiş olsun.benimde deniz dibimde ama daha siftah yapamadım.böyle giderse bu sene yapamıcam.
merhaba canım , askeri kampa gitmedik canım. side de tavsiye üzerine gittiğimiz bir otelde tatilimiz geçirdik. çok memnun kaldık. hatta kaldığımız yerde rahatsız olduğumuz kendini bilmez bir aile ordusu yüzünden ( 9 aile gelmişler) otel müdürüne yaptığımız şikayet sebebi ile özürlerinin kabulu için de 2 gün misafirleri olduk extradann:1:
benim baş dönmelerim tam vertigomuydu bilmiyorum canım. sadece 1er gün sürmüştü. ama dayanılacak gibi değildi. ayakta durmak mümkün değildi. devam etseydi mutlaka doktora giderdim. seninki ilaçlara rağmen neden geçmedi ? MRbelli olur .
merhaba canım , askeri kampa gitmedik canım. side de tavsiye üzerine gittiğimiz bir otelde tatilimiz geçirdik. çok memnun kaldık. hatta kaldığımız yerde rahatsız olduğumuz kendini bilmez bir aile ordusu yüzünden ( 9 aile gelmişler) otel müdürüne yaptığımız şikayet sebebi ile özürlerinin kabulu için de 2 gün misafirleri olduk extradann:1:
canım imkanın varsa bunun üstüne bir hamam git.bir güzel keselen ölü derileri at.ondan sonra bir daha git denize bir güzel yan.arkasındna bir hamam sefası daha yap.iyice keselen hem doğal peeling hemde fıstık gibi bronzluk olur sana.ah ah elimde olsa ben neler yapıcam ama olmuyo çocukla:2:
kamp side mi canım? askeri kamp kaldığımız yere yakındı , denizi çok güzel. dilerim seneye gidersin canım hem bebğinde büyümüş oluranladım canım.iyi yapmışsınız.bizede bu yıl Antal ya çıkmıştı yedeklerden.ama gelmedi.seneye mutlaka asıl olarak çıkar dediler bakalım.bu yıl zaten çocukla tatil hiç iyi geçmezdi.çok mızmız benimki
cnm benim öyle günlük hayatımı etkileyen bir dönme değil yataga yattığımda başım dönüyor 6 sn fln şiddetliydi durulmuştu biraz tekrar başladı bende neden dönüyor diye panik oluyorumbu nöroloji sırası beklerken konuştum hastalarla ayaga kalkamıyorlarmış çok şükür benim öyle değil streste yapıyormuş inş. kurtulucam mr bir çekilsin birşey çıkmaz inş.
aaa nasipse bizde sideye gidicez bal ayı için rezarvasyon yaptırdık ödedik belconte otelhayırlıısı bakalım gelsin artk ekim
merhaba sweetciğim , merhaba kızlarrr
iyiyim canım sağol ,tatildeydim dün gece geldik.sen nasılsın canım? yazılanları biraz okudum ,eşini göndermişsin.dilerim sağlıkla görevini yapar ve döner canım. Antalya felaket sıcaktı ,Ankara da hiç fena sayılmazz
daha sonra bende baktım canım, gerçekten çok güzel bir otel. dilerim güzel balayı yaşarsınızcanım side değilmiş bizim belekmiş yanlış hatırlamışım şimdi nişanlım söyledi
derinciğim senin durumun daha da zor. hamilelikte sıcak daha fazla etkiliyor. güneşin yoğun olduğu zamanlarda evden çıkmamak en güzeliHoş geldin canımSıcaklar bastırdı şu aralar,ben 1 ay önce başlamıştım yanmaya Şu an başımı evden çıkaramıyorum sıcaktan
yeni saçlarını güle güle kullan canımselammm kızlarrr
ben saçımı evde boyadım bugün koyu kumrala
güzel oldu kurtuldum o saçtan
çok mutluyummmm:))
selammm kızlarrr
ben saçımı evde boyadım bugün koyu kumrala
güzel oldu kurtuldum o saçtan
çok mutluyummmm:))
daha sonra bende baktım canım, gerçekten çok güzel bir otel. dilerim güzel balayı yaşarsınız
derinciğim senin durumun daha da zor. hamilelikte sıcak daha fazla etkiliyor. güneşin yoğun olduğu zamanlarda evden çıkmamak en güzeli
yeni saçlarını güle güle kullan canım
herkese iyi akşamlar..süper bir gün geçirdim az önce girdik eve..oğlumla da keyifli gezmeler tozmalar yapılabiliyorum artık çok mutluyumseni çok seviyorum balım oğlum herşeyim hepinizi öptm sevgiyle kalın
iyi geceler hanımlar,
monacığım yeni saçını güle güle kullanmerak ettim en kısa zamanda foto bekliyorum
okyonuscum belek çok güzel bi yer, tadını çıkarırsınız hem o mevsimde çok romantik olur
derinciğim bugün haberlerde gördüm 45 derece diyordu şanlıurfa için, aman canım evden çıkmamakla en iyisini yapıyorsun, bol su içiyorsundur zaten
eşimle konuştum kızlar,en kıdemli benimkiymiş. hepsi çömezmiş.allah yardmcıları olur inşallah ne diyeceğimi bilemiyorum artık
sivasta deli gibi şimşek çakyr şu andaadanadan şikayet ediyordum bazen sıcak diye ama bu mevsimde de bu hava olmazki (
bu arada kızlar bir sürü kitap aldım..kendimi kuantuma vereceğim..çok karamsar bir insanımdır belki işe yarar
Ayy benim yerime penceriyi açıp mis gibi yağmur kokusu çeker misin içineCanım benim kuzenim üniv. Sivas'ta okudu, bahar şenlikelrinde kar yağdı derdi,meşhur bir soğuğu var
Kitaplarında hayırlı olsun. İsimleri ne kitapların?
ne demek hemen çekerim:)evet soğuğu meşhurdur..ama sannırım bünye az adanaya adapte olmuş benimağrıda ister isteme alışcam geri soğuğa...ankarada okumuştum üniversiteyi oradanda alışkınım zaten felaket ayazı olurdu:)
kitapcıklarım
1 kuantum iyileşme----kathy freston
2 alice kuantum diyarında
3ödeyemediğim mortgogelerim ve kredi kartsız hayatım----lynette allen
4boş verdiğim çamaşırlarım ve çikolatasız hayatım--buda lynett allen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?