• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

Ben de Ankara'da okudum canım :34: evet özel bir ayazı vardır iyi bilirim:1:
Ben sadece 2.'yi biliyorum:61: Bi arkadaşım okumuştu bana da tavsiye etmişti ama hala okumadım:61:

öylemi aynı ünimi yoksa..ben ank ünv mezunuyum..bende başlamadımhenüz ama mutluluğu kitaplarda arayacağım birazda ...yani beynimi değiştirebilirim inşllh...çok istiyorum değişmeyide oyüzden

öylemi aynı ünimi yoksa..ben ank ünv mezunuyum..bende başlamadımhenüz ama mutluluğu kitaplarda arayacağım birazda ...yani beynimi değiştirebilirim inşllh...çok istiyorum değişmeyide oyüzden

Yok canım ben Hacettepe mezunuyum. 2009'da mezun oldum Sınıf öğretmenliği:34:. Hayırdır canım kafanda sevmediğin nedir?

Yok canım ben Hacettepe mezunuyum. 2009'da mezun oldum Sınıf öğretmenliği:34:. Hayırdır canım kafanda sevmediğin nedir?

gereksiz duygusallık hassaslık,olmayan şeyler için bile üzülebilme(hayal edip üzülebilirim)
karamsar bir yapım var ve fazlasıyla takıntılarım var ve onlar olmadan yatamıyorum...örneek ütülenecek en ufak bir parça varsa ertesi güne kalamaz,toz alınmadıysa ogun gece 1 de olsa 2 de olsa alınması gerekir,dolaptaki kıyafetler renklere göre dizilir ve değişiklik olursa hepsi tekrar tekrar düzeltilir,,aynı şekilde çoraplar iç çamaşırlarıda dahil,,,tabakların çiçekleri aynı yere bakarak üst üste konur vs vs ve bunlara mantıken hiç uymayan bi eş ki uymasın zaten hastalık bu çıldırma noktasına geliyorum:D

doktora gittimmi evet gittim ilaç kullanıyorum ama yok bir süre salıyorum kendimi sonra bir başlıyor bu olay bu sefer günlerim dolaplarla temilikle geçiyor..tabi şu senaryo yazma huyum cabası Allah korusun annemi abimi eşimi kafamda hasta ederim öldürürüm oturur ağlar ağlar dururum,,,nedir bu halim bilmiyorumki,bugun eşim birde benm hesabımı ıban numaramı falan isteii noluyo dedim sölemedi ısrar edince işte şehtlk vs durumu için dedi ben yine başladım ağlamaya,,haber izle ağla bişe gör ağla canım çıkıyor:((herkesle empati yapıyorum deli gibi...ayyyy başını şişirdim özür:D

gereksiz duygusallık hassaslık,olmayan şeyler için bile üzülebilme(hayal edip üzülebilirim)
karamsar bir yapım var ve fazlasıyla takıntılarım var ve onlar olmadan yatamıyorum...örneek ütülenecek en ufak bir parça varsa ertesi güne kalamaz,toz alınmadıysa ogun gece 1 de olsa 2 de olsa alınması gerekir,dolaptaki kıyafetler renklere göre dizilir ve değişiklik olursa hepsi tekrar tekrar düzeltilir,,aynı şekilde çoraplar iç çamaşırlarıda dahil,,,tabakların çiçekleri aynı yere bakarak üst üste konur vs vs ve bunlara mantıken hiç uymayan bi eş ki uymasın zaten hastalık bu çıldırma noktasına geliyorum:D

doktora gittimmi evet gittim ilaç kullanıyorum ama yok bir süre salıyorum kendimi sonra bir başlıyor bu olay bu sefer günlerim dolaplarla temilikle geçiyor..tabi şu senaryo yazma huyum cabası Allah korusun annemi abimi eşimi kafamda hasta ederim öldürürüm oturur ağlar ağlar dururum,,,nedir bu halim bilmiyorumki,bugun eşim birde benm hesabımı ıban numaramı falan isteii noluyo dedim sölemedi ısrar edince işte şehtlk vs durumu için dedi ben yine başladım ağlamaya,,haber izle ağla bişe gör ağla canım çıkıyor:((herkesle empati yapıyorum deli gibi...ayyyy başını şişirdim özür:D

Yok canım ne şişirmesi ben kaşındım:1: Şaka bir yana yazdıklarından bazıları pek çok insanda var ama sen de hepsinin olması seni yıpratıyor olmalı. Mesela bende de temizlik takıntısı vardır. Bu da beni çok yoruyor. Simetri,düzen. Ama kitaplar iyi fikir bi dene bakalım.Hayatına uyarlayabilirsen sna katkısı olur.

Günaydın kızlarrr,takıntıdan bahsetmişsiniz al benden de o kadar,çantama anahtarı atarım elli kere kontrol ederim,simetri bende de vardır yamuk bişeye asla dayanamam,ellerimi muhakkak iki kere yıkarım,yazdığım dilekçeleri iki kere kontrol ederim,teyit alırım vs...

Bu arada bugün evlilik yıldönümümüz ve eşim yok:(

günaydın kızlar,

derincim eşlerimiz o kamuflajlarla nasıl duruyorlar hayret ediyorum ben de o sıcakta, allah yardımcıları olsun.

matarani benim de benzer takıntılarım var. kafamda kurarım bazen, olmamış şeyler olursa ne yaparım diye sonra oturup ağlarım. :30: simetri ve temizlik de ayrı bi takıntı zaten, çekmeceler hariç. evde yatılı misafir olunca hele çok rahatsız oluyorum, sürekli temizlik yapasım geliyor. kaynım en son geldiğinde aldı tatlı kaşığını fıstık ezmesine daldırıp daldırıp yedi. ortak kullanıma açık bi kahvaltılık sonuçta dimi..."biz nasıl yicez şimdi onu "dedim ben de herkesin içinde.

madecim biz de yıldönümümüzü ayrı geçirdik, napalım asker eşi olarak kaderimiz bu,üzme kendini tatlım bebiş de üzülmesin.:71:

Günaydın kızlarrr,takıntıdan bahsetmişsiniz al benden de o kadar,çantama anahtarı atarım elli kere kontrol ederim,simetri bende de vardır yamuk bişeye asla dayanamam,ellerimi muhakkak iki kere yıkarım,yazdığım dilekçeleri iki kere kontrol ederim,teyit alırım vs...

yıl dönünmünüz kutlu olsun canım.inşallah bundan sonraki yıllarda hep birlikte olursunuz uzun seneler boyunca.

o takıntıların bir kısmı bende de var.hatta kaldırım taşlarını bile saymak gibi saçma bir takıntım var.taşları sayarım aynı çizgede yürürüm.kafamda kurduğum hayallere üzülür ağlarım.yapılması gereken şeyler hemen yapılmalı yoksa gece rüyalarıma bile girer.mesela temizlik yapmadıysam o gece huzursuz yatarım gece rüyamda ev temizlerim:))v.s. daha çok şey var.yani hemen hemen herkeste var bunlar.

günaydın canım inş. bu son ayrı geçirdiğiniz özel gün olur bida hiç ayrılmazsınız üzülme bebişte üzülür içini ferah tut bugünlerde geçicek inş.:91:

takıntıların alası bendede var yolculuk yaparken arabaları sayarım ilaç kullansam dahi hastalık hastasıyımdır her an bir kötü olay olucakmış havasına girer üzülürüm çoğu kişide bu var malesef sürekli soruyorum nişanlıma beni seviyosun dimi hasta oldum bak istersen bırak beni flln kızıyor hep bana ama ister itemez oluyor sonradan saçma olduğu geliyor aklıma ama iş işten geçiyor:10:

Günaydın takıntılı asker eşleri:))) Demek ki hepimizde varmış bi takıntı:))) Ben bi de evden çıkınca ocağı kapattım mı,ütünün fişini çekmedim diye kurarım kafamda geri döner bakarız hiç alakası yok:))))

Günaydın canım. Ayy kötü bir durum evlilik yıldönümü ve yalnızlık...Galiba ben de evlilik yıldönümümüzü kaynanamla kutlayacağım:27: 31 temmuz ama eşimin ne zaman geleceği belli değil:50: İnşallah dolu dolu geçireceğiniz yıldönümleri olur canım.

Günaydın canım. Ayy kötü bir durum evlilik yıldönümü ve yalnızlık...Galiba ben de evlilik yıldönümümüzü kaynanamla kutlayacağım:27: 31 temmuz ama eşimin ne zaman geleceği belli değil:50: İnşallah dolu dolu geçireceğiniz yıldönümleri olur canım.

kk nın bütün asker eşleri temmuzda evlenmiş herkezin bu ay evlilik yıldönümü vay be bir ben kalmışım ekime :9:

Son düzenleme:
evet tatlım öyle olmuş benimkide çok bunalmış herkez izinde tatilde diyor bölükte bir rütbeli subay o kalmış herşey üzerinde ekimede alcak izin dahada çok var teselli ediyorum işte bende:1: bugün evimizin kilidini fln değiştircek mesai çıkışı uğraşıyor öyle tamirat fln yapıckmış camlara silikon çekicekmiş kışın üşüme diyor bana ay kıyamam yavruma ya aşkım depreşti bak yine:66:

bu arada evlilik yıldönümü düğünün olduğu gnmü oluyor yoksa nikahınmı bizim nikah nasipse agustosta olck daha bir hazırlık yapmadık ama inş. halledicez:31:

Son düzenleme:
biz ikisini de kutluyoruz canım, nikah resmi işlemler için olduğu için sadece evlenmiş gibi olmuyorsun zaten. ayrı şehirlerde devam. ama düğünden sonra aynı evde yaşamaya başlıyorsun. bi de o günün özelliği başka, gelinlik evden ayrılmak falan...

biz ikisini de kutluyoruz canım, nikah resmi işlemler için olduğu için sadece evlenmiş gibi olmuyorsun zaten. ayrı şehirlerde devam. ama düğünden sonra aynı evde yaşamaya başlıyorsun. bi de o günün özelliği başka, gelinlik evden ayrılmak falan...

ben nişanı flnda kutlarım baya özel gün çıkıyor :1: şu nikahı halletsek hayırlısıyla evlensek beklemek istemiyorum artık yanında olmak istiyorum seneye doğu görevi var gidemezsem zaten 2 yıl ayrı kalıcaz:19:

biri takıntı mı dedi:52:
takıntının en alası bende var sanırım:1:
buzdolabı kapanmış mı diye dönüp dönüp bakmak açıp tekrar kapatmak.
genelde herşeyi çift sayılarla yapmak mesela ışığı iki kere açıp kapamak
yaptığım herhangi gizli bişeyi herksin bildiğni düşünüp ona aylarca üzülmek..
ve her konuda çok evhamlı olmam, saçma sapan senaryolar üretmem
ve sayamadığım bi ton takıntı:27:

Son düzenleme:
ben nişanı flnda kutlarım baya özel gün çıkıyor :1: şu nikahı halletsek hayırlısıyla evlensek beklemek istemiyorum artık yanında olmak istiyorum seneye doğu görevi var gidemezsem zaten 2 yıl ayrı kalıcaz:19:

inşallah ayrı kalmazsınız canım, inşallah bu saçma sistem değişir gencecik insanları eşlerinden ayırıp allahın dağına yollamaktan vazgeçerler. eşimin yanındakiler hep teğmenmiş hepsi kol komutanı. en azından birlikte gidebileceğiniz bi yere verirler canım inşallah şimdiden dua etmeye başla, bizim bu kadarı hiç aklımıza gelmemişti.

inşallah ayrı kalmazsınız canım, inşallah bu saçma sistem değişir gencecik insanları eşlerinden ayırıp allahın dağına yollamaktan vazgeçerler. eşimin yanındakiler hep teğmenmiş hepsi kol komutanı. en azından birlikte gidebileceğiniz bi yere verirler canım inşallah şimdiden dua etmeye başla, bizim bu kadarı hiç aklımıza gelmemişti.

inş. canım hep dua ediyorum inş. kimse eşinden ayrılmak zorunda kalmaz şimdide ayrı şehirlerdeyiz ama ozaman bu sekilde olmaz evli olcaz herşey daha farklı olcak istekler özlemler Allah hepimizin yardımcısı olsun seneye nişanlımda giderse doğuya teymen olarak gitçk bir ay sonra değişcek orda rütbesi fln bende giderim inş. artık kimse eşinden ayrı yerde kalmasa keşke eşlerle gidilcek yerler çıksa

Son düzenleme:
ne demek hemen çekerim:)evet soğuğu meşhurdur..ama sannırım bünye az adanaya adapte olmuş benim:Dağrıda ister isteme alışcam geri soğuğa...ankarada okumuştum üniversiteyi oradanda alışkınım zaten felaket ayazı olurdu:)

kitapcıklarım
1 kuantum iyileşme----kathy freston

2 alice kuantum diyarında

3ödeyemediğim mortgogelerim ve kredi kartsız hayatım----lynette allen

4boş verdiğim çamaşırlarım ve çikolatasız hayatım--buda lynett allen

kuantum iyileşmeyi bugün aldım başlıyoorum okumaya canım:66: boş verdiğim çamaşırlarım ve çikolatasız hayatım bu kitabıda bulucam D&R de bulamadım araştırcm bakalım kitapların içeriği çok hoşuma gitti netten araştırdım ilk kitapla bugün başlıyorum okumaya sayende:71:

Back