gereksiz duygusallık hassaslık,olmayan şeyler için bile üzülebilme(hayal edip üzülebilirim)
karamsar bir yapım var ve fazlasıyla takıntılarım var ve onlar olmadan yatamıyorum...örneek ütülenecek en ufak bir parça varsa ertesi güne kalamaz,toz alınmadıysa ogun gece 1 de olsa 2 de olsa alınması gerekir,dolaptaki kıyafetler renklere göre dizilir ve değişiklik olursa hepsi tekrar tekrar düzeltilir,,aynı şekilde çoraplar iç çamaşırlarıda dahil,,,tabakların çiçekleri aynı yere bakarak üst üste konur vs vs ve bunlara mantıken hiç uymayan bi eş ki uymasın zaten hastalık bu çıldırma noktasına geliyorum
doktora gittimmi evet gittim ilaç kullanıyorum ama yok bir süre salıyorum kendimi sonra bir başlıyor bu olay bu sefer günlerim dolaplarla temilikle geçiyor..tabi şu senaryo yazma huyum cabası Allah korusun annemi abimi eşimi kafamda hasta ederim öldürürüm oturur ağlar ağlar dururum,,,nedir bu halim bilmiyorumki,bugun eşim birde benm hesabımı ıban numaramı falan isteii noluyo dedim sölemedi ısrar edince işte şehtlk vs durumu için dedi ben yine başladım ağlamaya,,haber izle ağla bişe gör ağla canım çıkıyor

(herkesle empati yapıyorum deli gibi...ayyyy başını şişirdim özür