üayyhh monoo eşine süper demişbu arada kzılar konu açılmışken birşey soracağım..ben evdeki günlük yaşantımda okuldan eve gelirim 3 civarı.mutfağa geçip yemek vs...tabi üstümde eşofmanlar...hani bazı hanımlar eşlerine süslenip püsleniyorlarmış..ben birkere öyle yaptım eşim nereye gidiyon deedi...siz ne yapıyorsunuz..
fazla doğaldır evet kocacım...basket topuyla sivasın tek büyük olan caddesinde basket topuyla kuzenimle birbirlerine pas ata ata geçen tiplrözledimmi ne
bırakmayalım tabi birbirimizihadi iyi gecelerr sanaa ve yarın mesaiye gideceklere hihi öğretmen olmanın en iyi yanımı ne
iyi geceler kızlar saç renkler topik cıvıldamış
ü
bende o gruptanım hiç eşofman falan giyemem tabi eşim için değil yapım böyle,kendimi hasta gibi hissediyorum esofmanla. sacım düzgün istediğim gibi olmalı hep,ama makyajı sevmiyorum , doğallık daha güzel
ayyhh monoo eşine süper demişbu arada kzılar konu açılmışken birşey soracağım..ben evdeki günlük yaşantımda okuldan eve gelirim 3 civarı.mutfağa geçip yemek vs...tabi üstümde eşofmanlar...hani bazı hanımlar eşlerine süslenip püsleniyorlarmış..ben birkere öyle yaptım eşim nereye gidiyon deedi...siz ne yapıyorsunuz..
Ben de pek giymiyorum eşofman canım. Zaten bu aralar çok sıcak olduğu için direk şort atletMakyajda evde yapmam ama allığımı hiç eksik etmem eşim allık sürdüğümde bana yayla çocuğu diyor
kız bizde malzeme çoktur..odun bir çiftiz...bir gün tel açtı dediki akşam sürpriz yapacağım çok sevinceksin..ayy aşkım dedim ne aldın çok merak ettim..sölemem dedi..ben yalvardım saat yüük kıyafet neyse söylemedi..akşam bir geldi elinde 5litrelik zeytinyağı ve bir poşet deve sucuğuDgülmim diyorum ama yok patlattım kahkahayı
matarani inanmıyorum yaaa
aynısını benm eşim de yaptııı
aşkım bişeyler getiriyorum sana çok sevinceksin dedi
ben de bekliyorum bi girdi içeri bi koku yayıldı içeri
koca bi poşet sucuk
günaydın canım nasılsın?
sağol iyiym canım işteyim, sen nasılsın? durumlar nasıl_?
bende oğlumu uyuttum çay keyfi yapıyorum şimdi.eşinden haber aldınmı canım yerine yerleşmiştir umarım hayırlısıyla?
yok canım hala beklemedeler. malum o bölge hareketli. onlar da pek bişey bilmiyor.
yok canım hala beklemedeler. malum o bölge hareketli. onlar da pek bişey bilmiyor.
benim yolladığım msj geldimi canım ya.sanki bende de sorun var
sözleşmeli subaylığa başvurdun o zaman...
harp okuluna :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?