Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam özlemcim hoşgeldin,nasılsın
selam bebegim cok iyiyim annemle babama bol bol naz yapiyorumonlarda ne istesem yapiyolar
kocisimi cok ozledim....hakkari nasil diyom dalga geciyo super bi yer diyo hatta o kadar supermiski yol bile yokmus
sen napiyon esinin yeri nasilmis
slm kızlar napıyosunuz ben kızarmış tavuk gibi oldum yer yanım yanıyorrbikini izi felaket çıkmış kesin derilerim sıyulcak su bile toplar uff deniz deniz diye delirdim gördüm denize
![]()
ohh tabi sen parislerde takılırsan o da hakkarinin tadını çıkarıyordur
daha merkezde bekliyor canım eşim gidemediler bölge karışıkmış. bakalım nasıl olcak işte allahın dağıbu sıcaklarda nasıl çekiyorlar acaba oraları bizimkiler bilemiyorum
harp okuluna :)
İyiyiz canım,sen nasılsın diycem ama... Çok geçmiş olsun tatlım,açık tenlisin ya hemen çarpmıştır güneş. Ben de öyle oluyorum o yüzden sabah erken saate ya da akşam 6'dan sonra giriyorum denize.
lacey ablacım gelmişsin, nasılsın? özledik seni.
slm kızlar napıyosunuz ben kızarmış tavuk gibi oldum yer yanım yanıyorrbikini izi felaket çıkmış kesin derilerim sıyulcak su bile toplar uff deniz deniz diye delirdim gördüm denize
![]()
merhaba sweetciğim , merhaba kızlarrr![]()
iyiyim canım sağol ,tatildeydim dün gece geldik.sen nasılsın canım? yazılanları biraz okudum ,eşini göndermişsin.dilerim sağlıkla görevini yapar ve döner canım. Antalya felaket sıcaktı ,Ankara da hiç fena sayılmazz![]()
geçmiş olsun canım, ben de farklı sayılmam, denize giriş çıkış saatlerine dikkat etmeme rağmen özellikle omuzlarımm pancar gibi![]()
okyonuscum geçmiş olsun ama düğüne kadar düzelirsin belki rengin açılır üzme kendini
hoşgeldin ablacım, ankara da gayet sıcak ve bunaltıcı. antalya çok fenadır şimdi. eşimi gönderdim alışmaya çalışıyorum, takvimlerden her gün bi gün sayıyorum. şafak daha çok uzun ama inşallah sağ salim dönecek.hepimizn eşlerini allah korusun![]()
bacaklarımın üzeri yanmış altı yanmamış bişi yok omuzlarım sırtım göbeğim felaket harita gibiyim bikini izlerim pamuk gibi diğer yerler domates çokta acıyorlar suratımda yandı gözlerimin altı beyaz kalmış gözlükten ay apaçi gibi oldum![]()
canım baş dönem devam ediyor cuma mr çekilcek bakalım baş dönmesinden uyuyamıyordum şimdi birde yanıklar eklendi hiç uyku yok bana![]()
canım baş dönem devam ediyor cuma mr çekilcek bakalım baş dönmesinden uyuyamıyordum şimdi birde yanıklar eklendi hiç uyku yok bana![]()
sweetciğim , biraz da son olan üzücü olaylardan dolayı daha da gerginsin. Allah hepsini korusun canım. eşinde sağlıcakla gelir inşallah. dualarımız hepsi için![]()
durum gerçekten kötüymüş canım. demekki güneşin en tehlikeli olduğu zaman girmişsin.güneş kremleri de işe yaramamış anlaşılan![]()
vertigo hastalığı çok kötü. bu olayı 3 defa yaşadım. çok şükür tekrar etmedi. ama ancakk yaşayan bilir. çok geçmiş olsunn
okyonus ben de hep öyle olurum..geçer merak etme....sabah ve akşam üstü gölgede güneşlenirim o da yani bir iki saat ama iki günde felaket yanarım..beyaz tenli de değilimduş aldıkça soyulacaksın artık bir iki hafta
![]()
saol canım normalde gezinirken maşallah bişiyim yok gece yattığımda baş dönmelerim oluyor seninki nekadar sürede geçti benim daha geçmedi2gün dönmedi hiç şimdi gene dönüyor
![]()