saol canm yüksek puan alsa bile doğuya atanmak isteyen tek kişi benimdir heraldeseneye kocamın doğu tayini var biliosun ben de doğu istiyorum buyüzden en azından çok fazla puana ihtiyacım olmayacak yani
Canım dersaneye gitmeyi düşündün mü hiç?
Desene benim puana yazık oldu
bende iyi gibiyim saol cnm dün kavuştuk bugün akşam üzeri gitti yine düğün olsun artık yanında olayım hasretten eridik gittikannemlerin yanında pek yan yana bile oturamadık hasrette gideremedik ona yanıyorum
bu sene gittim benama kişide bitiyor olay dersanede dinleyip eve gelip çalışmayınca tabi ki olmuyor.
hem dersane hem kişinin kendi çabası lazım ben onu yapmadım işte
ama dersaneye gitmeyi düşünmüyorum bidaha kendim hazırlancam..
ya kızlar ben de duydum şu kaçırılma olayını sivil araçlarındayken kaçırmışlar ya(( pes artıkk....
İyi akşamlar kızlar nasılsınız? Biz de Ankaradayız. Çarşamba çıkıyoruz tatile inşallah. Şu ana kaynanamlardayız.
Mona eğitime herkes zor diyordu tatlım. Kuzenim baya baya hazırlandı ama hiç duymadığım kavramlar vardı dedi. Neyse seneye iyi bi hazırlıkla seni de doğunun "ÖRTMENİ" yapıcaz inşallah
Okyonus ayrıldınız mı canım paşanla? Nasıldı ön balayı
Ayeser ben hala gülüyorum ışıklı gelinliğe
Şimdi senden duyuyorum canım, çok üzücü, Aileleri ne yapıyordur ya,
hoşgeldin canım... oh ne güzel çıkın tabi:)İyi akşamlar kızlar nasılsınız? Biz de Ankaradayız. Çarşamba çıkıyoruz tatile inşallah. Şu ana kaynanamlardayız.
Mona eğitime herkes zor diyordu tatlım. Kuzenim baya baya hazırlandı ama hiç duymadığım kavramlar vardı dedi. Neyse seneye iyi bi hazırlıkla seni de doğunun "ÖRTMENİ" yapıcaz inşallah
Okyonus ayrıldınız mı canım paşanla? Nasıldı ön balayı
Ayeser ben hala gülüyorum ışıklı gelinliğe
Ben gittim, ama çaba da gösterdim, resmen kendimi KPSS ye adadım
ön balayı noldu canım
araçlara kimlik kontrolü yapmışlar sonra kaçırmışlar nişanlımla okuduk biz çok moralimiz bozuldu hergün kötü hbr içim acıyor bitmek bilmiyor şehirin göbeğinde adamlar ateş açıyor yakalanan fln yok göz ardı ediliyor ibrahim tatlıses vuruldu ortalık birbirine karıştı ayaklandı haberlerde hergün şifa diliyorlar şehitleri 10 sn söylüyorlar gerisi yok ibrahim kurtarıyor ülkeyi dağda taşta mayınlarla pkk ile o cebelleşiyor canını dişine takıpkendi pisliklerinde boğulsun köpekler beter olsunlarr
yalan oldu tatlımhastalandım yine geldim çannakkaleye buluştuk paşamla geldik ailemin yanına karşıdan koltuktan koltuğa bakıştık bugünde gitti kaçıp yanına gidicektim ah ne hayeelerimiz vardı hepsi elimizde patladı
oyyyy kıyamammmmm sabret cnm ne kalmış şunun şurasında. eşyalara gelinliklere falan bak zaman bi şekilde geçio nasıl gelip geçti anlamayacaksın. ben evleneli 9 ay olmuş hala inanamıyorum:44::44::44::44::44::44::44::44:
üzülme az kaldı az:)
az kaldı bana hiç az kaldı gibi gelmiyor yaa hasretten eridik evlenmek şart hiç ayrılmcm dizinin dibinden
ama o senin dizinin dibinden ayrılacak acı ama gerçek
Kız sizin evlilik yıldönümünüz ne zaman tam?
hadi yaaa:) hangi yıl?Bizimki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?