• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

Kızlar eşimin kilo almasını istiyorum biraz alamıyor, halbuki iştahı yerinde, öğün atlamaz. Ne yapmalıyım?
Kilo vermiş yine, 66 kg sadece :50:

Kızlar eşimin kilo almasını istiyorum biraz alamıyor, halbuki iştahı yerinde, öğün atlamaz. Ne yapmalıyım?
Kilo vermiş yine, 66 kg sadece :50:

amanınnn çok zayıfmış yaa..
benim kocam 90 kilo:1: ve çok tatlı sever ondan galiba
ama bazı insanlar ne yerlerse yesinler kilo almıyolar canm ya..
geç saatte yemek falan yese alır belki...

amanınnn çok zayıfmış yaa..
benim kocam 90 kilo:1: ve çok tatlı sever ondan galiba
ama bazı insanlar ne yerlerse yesinler kilo almıyolar canm ya..
geç saatte yemek falan yese alır belki...

Gelince bakacağız çaresine artık, orda da sıkılmış, bende, bebeğinde kalmış hep aklı, o yüzden kilo verdim dedi. Zaten 12 saat çalışıyor günde :50::50::50:

Gelince bakacağız çaresine artık, orda da sıkılmış, bende, bebeğinde kalmış hep aklı, o yüzden kilo verdim dedi. Zaten 12 saat çalışıyor günde :50::50::50:

evet stres mahveder ya gelince rahata çıkınca alır bence..
erkekler göstermio bide kilolarını 66 kilo çok az oyüzden. gelsin de sen yaparsın güzel
yemekler alır hemen kilo :)

bende şimdi burda okudum kaçırılma olayını.çok korkunç bir şey bu.Allahım nereye gidiyoruz nasıl bir ülke olduk.nasıl türklüğümüzle gurur duyucaz.onlar orda kimbilir ne haldeler ne durumdalar.biz bu gece nasıl uyucaz:((Allah yardımcıları olsun.umarım sağ salim ailelerine kavuşurlar.eşimde şu anda o yollarda görev yerine doğru gidiyor.bana bu akşam uyku yok:(

bende şimdi burda okudum kaçırılma olayını.çok korkunç bir şey bu.Allahım nereye gidiyoruz nasıl bir ülke olduk.nasıl türklüğümüzle gurur duyucaz.onlar orda kimbilir ne haldeler ne durumdalar.biz bu gece nasıl uyucaz:((Allah yardımcıları olsun.umarım sağ salim ailelerine kavuşurlar.eşimde şu anda o yollarda görev yerine doğru gidiyor.bana bu akşam uyku yok:(

off offf hiç sorma canm ağzım açık kalıyor resmen iyce çamura batıyoruz...bu rahatlık nedir onu da anlamış değilim hergün saatlerce aziz yıldırımı veriyolar haberlerde
bu tür haberleri 2 sn söleyip geçiyolar güvenlik güçlerinin kontrolünde herşey kontrol altında bilmem ne diyolar hiç inandırıcı gelmiyor açıkçası
allah hepsinin yardımcısı olsun:( içini ferah tut bol bol dua et canım....

off offf hiç sorma canm ağzım açık kalıyor resmen iyce çamura batıyoruz...bu rahatlık nedir onu da anlamış değilim hergün saatlerce aziz yıldırımı veriyolar haberlerde
bu tür haberleri 2 sn söleyip geçiyolar güvenlik güçlerinin kontrolünde herşey kontrol altında bilmem ne diyolar hiç inandırıcı gelmiyor açıkçası
allah hepsinin yardımcısı olsun:( içini ferah tut bol bol dua et canım....

innaki artık haberlere bakamıyorum.eskiden saati gelince hemen haber açar izlerdim.şimdi ise korkuyorum.her gün bir şehit haberi gelmeye başladı.bu gençlerin suçu günahı ne.ben onların anasının babasının eşinin yerine koyduğum zaman kendimi içim paralanıyorken onlar bunu nasıl kaldırabliyor.ya kimse kusura bakmasın ama ben vatan sağolsun diyemyorum artık dilim varmıyor!!!

innaki artık haberlere bakamıyorum.eskiden saati gelince hemen haber açar izlerdim.şimdi ise korkuyorum.her gün bir şehit haberi gelmeye başladı.bu gençlerin suçu günahı ne.ben onların anasının babasının eşinin yerine koyduğum zaman kendimi içim paralanıyorken onlar bunu nasıl kaldırabliyor.ya kimse kusura bakmasın ama ben vatan sağolsun diyemyorum artık dilim varmıyor!!!

çok çok zordur onlar için bizim bile nasıl içimiz parçalanıyor..

biz vatan sağolsun derken vatanı bölüyorlar bi taraftan, şehitler kalıyor geriye

ne için hiç için...

vatan için değil herşey menfaatler için bu bir gerçek..bunlar uğruna olan hiç birşeyden haberi olmayan "vatan sağolsun" düşüncesindeki masumlara oluyor!! allah korusun hepsini..

çok çok zordur onlar için bizim bile nasıl içimiz parçalanıyor..

biz vatan sağolsun derken vatanı bölüyorlar bi taraftan, şehitler kalıyor geriye

ne için hiç için...

çok haklısın ne için kim için bir hiç için!!! bunca dökülen kanlar bunca ağlayan analar bunca babasız kalan çocuklar hayatının baharında eşindne ayrı kalan kadınlar acaba tayyip şehit açılımıda yapıcakmı onlar için.ben ve benim gibi yıllarca eşinden ayrı kalanlar için ne yapıcak acaba??bunların hiç birinin açıklamısını vermiyor hesabını soran yok ona çünkü.Allah ıslah etsin.gerçekten siyasetle ilgim yoktur hiç.o parti bu parti bilmem anlamamda.ama siyasetten benim kadar uzak bir insan bile bunca şeyin farkındaysa bu halk hala nasıl hayatındna bu denli mutlu memnun.geçen gün eşimle sahilde gezerken bir gurup gençle karşılaşık.aşkınlık yapıyorlardı kızlı erkekli bir grup.ellerinde sigara yaşları 15 i geçmez.baktım baktım içim yandı.ne içim dedim ya bunca uğraş bunlar burda böyle rahat rahat gezsin diyemi biz bunca acıyı çekiyoruz.ne için dedim bunca şehit.yazıklar olsun bu vatanı bu hale getirenlere....

vatan için değil herşey menfaatler için bu bir gerçek..bunlar uğruna olan hiç birşeyden haberi olmayan "vatan sağolsun" düşüncesindeki masumlara oluyor!! allah korusun hepsini..

amin canım Allah hepsini korusun.hepimiz herşeyin farkındayız.ama onlar farkında olduğumuzun farkında değiller hala....bitecek birgün biliyorum.hala bir umudum var:(

çok haklısın ne için kim için bir hiç için!!! bunca dökülen kanlar bunca ağlayan analar bunca babasız kalan çocuklar hayatının baharında eşindne ayrı kalan kadınlar acaba tayyip şehit açılımıda yapıcakmı onlar için.ben ve benim gibi yıllarca eşinden ayrı kalanlar için ne yapıcak acaba??bunların hiç birinin açıklamısını vermiyor hesabını soran yok ona çünkü.Allah ıslah etsin.gerçekten siyasetle ilgim yoktur hiç.o parti bu parti bilmem anlamamda.ama siyasetten benim kadar uzak bir insan bile bunca şeyin farkındaysa bu halk hala nasıl hayatındna bu denli mutlu memnun.geçen gün eşimle sahilde gezerken bir gurup gençle karşılaşık.aşkınlık yapıyorlardı kızlı erkekli bir grup.ellerinde sigara yaşları 15 i geçmez.baktım baktım içim yandı.ne içim dedim ya bunca uğraş bunlar burda böyle rahat rahat gezsin diyemi biz bunca acıyı çekiyoruz.ne için dedim bunca şehit.yazıklar olsun bu vatanı bu hale getirenlere....

canım bu watanı bu hale getiren tayyip değil..tek kalıptan bakmayalım rica ederim..89 dan beri terör war..nedense asker in de ters düştüğü "sağ" denilen görüş iktidar olduğu dönemlerde artmakta!! bu nasıl bir tesadüftür.. we 2002 den beri inanılmaz artmış durumda sayısı belli olmayan şehitler we anaların eşlerin gözyaşları! aslında bunların cevabı zaten "o adamın " çabalrıyla gün ışığına çıktı maalesef! bizim bilemediğimiz daha çok şey war.. ş...fziler seçimi beklediler ki sonuç ne olacak örgütü gaza getirmeyelim şimdi diye! baktılar sonuç istedikleri gibi değil weer gazı! olan bize yine bize!

Son düzenleme:

konuşalacak tartışalacak çok şey var canım ama yeri burası değil malesef..

neden hala iktidarda çok basit cahil bir topluma seçim yapma hakkı verilirse sonuç da bu olur..

cahil bir toplum, özgür bırakılıp kendine seçim hakkı verilse dahi, hiçbir zaman özgür bir seçim yapamaz. sadece seçim yaptığını zanneder. cahil toplumla seçim yapmak, okuma yazma bilmeyen adama hangi kitabı okuyacağını sormak kadar ahmaklıktır! böyle bir seçimle iktidara gelenler, düzenledikleri tiyatro ile halkın egemenliğini çalan zalim ve madrabaz hainlerdir!"nietzsche'nin bu sözü herşeyi açıklıyor....

Back
X