• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

selam kızlarrrrrr:3:

sınav geçti gk gy kolaydı ya hiç çalışmadığım halde çok fazla yapılacak soru vardı
ama eğitim bilimleri neydi öyle yaa soru güzel şıklara bi bakıyorum benim aradığım cevap yok farklı kavramlar:1: çalışmadığım için diyeceğim ama çalışan arkadaşlarım da aynı şeyi söylüyor çok zormuş, anlaşılan belirleyici eğitim bilimleri olcak bu sene. hadi hayırlısı.. çalışmaya başlayacağım artık yavaştan 2012 için zaten biçok arkadaşım daha bu sene mezun oldu benim sene kaybım olmadı üniversite için:) onlarla çalışırız artık:)

hayırlısı olsun canım bu sene olmazsa seneye kesin olur çok güzel yere atanırsın oh ne güzel :8:

hayırlısı olsun canım bu sene olmazsa seneye kesin olur çok güzel yere atanırsın oh ne güzel :8:

saol canm yüksek puan alsa bile doğuya atanmak isteyen tek kişi benimdir heralde:1: seneye kocamın doğu tayini var biliosun ben de doğu istiyorum buyüzden en azından çok fazla puana ihtiyacım olmayacak yani:1:

inşallaaaaaaaaaahhhhhhh... bu zamana kadar hiç bu kadar evde oturmadım. ev hanımlığınada alıştım ama çalışmak daha güzel sanırım

ben de canım ya mezun olduğum sene evlendik zaten okadar hareketli üniversite hayatından sonra zor geldi açıkçası evde oturmak.

inşallah atanırız da kurtuluruz.. ben ingilizce öğretmeniyim canm senin bölüm ne?

saol canm yüksek puan alsa bile doğuya atanmak isteyen tek kişi benimdir heralde:1: seneye kocamın doğu tayini var biliosun ben de doğu istiyorum buyüzden en azından çok fazla puana ihtiyacım olmayacak yani:1:

inşallah eşinin olduğu yere atanırsın cnm. doğunun puanları yükselecek sayende:1::1::1::1::1::1:

evet cnm seneye bizimde doğu tayini var aynı yerde buluşuruz belki:9: çok puana gerek yok az olsun temiz olsun sana yeter :60:

ben de canım ya mezun olduğum sene evlendik zaten okadar hareketli üniversite hayatından sonra zor geldi açıkçası evde oturmak.

inşallah atanırız da kurtuluruz.. ben ingilizce öğretmeniyim canm senin bölüm ne?

iktisatçıyım cnm

ya kızlar ben de duydum şu kaçırılma olayını sivil araçlarındayken kaçırmışlar ya:((( pes artıkk....

oooohhh keyifleri tıkırında desene..yazlıkları falan mı var canım?? offf biz bu sene de tatile gitmiyosss:37: geçen yıl da zaten.........seneye acısını çok pis çıkarcam ama :27::27::27: yani inşallah

Aynen, geçen yıl hamileliğimin son zamanlarıydı, bu yıl eşim yok, bize de tatil yok, seneye ben de çıkaracağım acısını, hatta ekimde başlayacağım :1:

iyiyim canımcım teşekkürler sen nasılsın bakalım? kavuştun nişanlınada

bende iyi gibiyim saol cnm dün kavuştuk bugün akşam üzeri gitti yine düğün olsun artık yanında olayım hasretten eridik gittik:51:annemlerin yanında pek yan yana bile oturamadık hasrette gideremedik ona yanıyorum :60:

Back
X