Asker Eşleri

kızlar selam..
duydunuz mu bingölde bir astsubay bir uzm.cavuş bir sağlık memuru kaçırıldı

inanmıyorum yaaaa yeter artık çok ileri gittiler ........ler... Allahım sen yardım et noluuuurrrr sen vatanımızı eşlerimizi ve tüm askerleri koru...

oooohhh keyifleri tıkırında desene..yazlıkları falan mı var canım?? offf biz bu sene de tatile gitmiyosss geçen yıl da zaten.........seneye acısını çok pis çıkarcam ama yani inşallah

yok anacım kampa gidiyolar:)bende aynen birtane yaaa,seneye tatili deli gibi yapıcam hemde inşallahh...

ay kızlar tnt de türk filmi var türkan şoray,sevdiği adam denizci,film başladığından beri üniforrmayı çıkarmadı allaha şükür

Son düzenleme:
kızlar size iyi muhabbetler, beni ütü bekler, yarın izne çıkılacak, yoksa kociş ne der :) amma kafiyeli oldu :)

slm kızlar nişanlımı gönderdim az önce evde annemlerle iyiydik yaa birlikte çok çabuk geçti zaman şimdi yine özlem başladı ya bu yıl hiç denize gidemedim hasret kaldım artık ekimde tatile çıkınca hava iyi olur inş.bol bol yüzeriz

Son düzenleme:
selam kızlarrrrrr

sınav geçti gk gy kolaydı ya hiç çalışmadığım halde çok fazla yapılacak soru vardı
ama eğitim bilimleri neydi öyle yaa soru güzel şıklara bi bakıyorum benim aradığım cevap yok farklı kavramlar çalışmadığım için diyeceğim ama çalışan arkadaşlarım da aynı şeyi söylüyor çok zormuş, anlaşılan belirleyici eğitim bilimleri olcak bu sene. hadi hayırlısı.. çalışmaya başlayacağım artık yavaştan 2012 için zaten biçok arkadaşım daha bu sene mezun oldu benim sene kaybım olmadı üniversite için:) onlarla çalışırız artık:)

Son düzenleme:

selam canım inşallah seneye daha iyisini yaparsın bende 2012 kpss hazırlanıyorum hadi bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…