Kızlar sınav nasıldı bu arada?
Aynı şehirde misiniz?
kızlar selam..
duydunuz mu bingölde bir astsubay bir uzm.cavuş bir sağlık memuru kaçırıldı
kızlar selam..
kızlar selam..
selam kızlar eşimi gönderdimgeldim kürkçü dükkanına artık haber izleyemiyorum,yüreğim kaldırmıyo inanın
selam kızlar eşimi gönderdimgeldim kürkçü dükkanına artık haber izleyemiyorum,yüreğim kaldırmıyo inanın
Allah kavuştursun canımen iyisini yaparsın boşver izleme.....gayganatör de gitti mi sahi niye geldikine
allah kavuştursun canım. sağ salim gelir inşallah... Allah hepsini korusun.
amin saol canım...gitti gitti tatile gidiyoda her yıl olduğu gibiuğrayıp geçti
oooohhh keyifleri tıkırında desene..yazlıkları falan mı var canım?? offf biz bu sene de tatile gitmiyosssgeçen yıl da zaten.........seneye acısını çok pis çıkarcam ama yani inşallah
aminn canım..bu arada sende hoşgeldin aramıza...
selam kızlarrrrrr
sınav geçti gk gy kolaydı ya hiç çalışmadığım halde çok fazla yapılacak soru vardı
ama eğitim bilimleri neydi öyle yaa soru güzel şıklara bi bakıyorum benim aradığım cevap yok farklı kavramlarçalışmadığım için diyeceğim ama çalışan arkadaşlarım da aynı şeyi söylüyor çok zormuş, anlaşılan belirleyici eğitim bilimleri olcak bu sene. hadi hayırlısı.. çalışmaya başlayacağım artık yavaştan 2012 için zaten biçok arkadaşım daha bu sene mezun oldu benim sene kaybım olmadı üniversite için:) onlarla çalışırız artık:)
selam canım inşallah seneye daha iyisini yaparsın bende 2012 kpss hazırlanıyorum hadi bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?