Asker Eşleri

hayırlısı olsun canım bu sene olmazsa seneye kesin olur çok güzel yere atanırsın oh ne güzel

hayırlısı olsun canım bu sene olmazsa seneye kesin olur çok güzel yere atanırsın oh ne güzel

saol canm yüksek puan alsa bile doğuya atanmak isteyen tek kişi benimdir heralde seneye kocamın doğu tayini var biliosun ben de doğu istiyorum buyüzden en azından çok fazla puana ihtiyacım olmayacak yani

inşallaaaaaaaaaahhhhhhh... bu zamana kadar hiç bu kadar evde oturmadım. ev hanımlığınada alıştım ama çalışmak daha güzel sanırım

ben de canım ya mezun olduğum sene evlendik zaten okadar hareketli üniversite hayatından sonra zor geldi açıkçası evde oturmak.

inşallah atanırız da kurtuluruz.. ben ingilizce öğretmeniyim canm senin bölüm ne?

saol canm yüksek puan alsa bile doğuya atanmak isteyen tek kişi benimdir heralde seneye kocamın doğu tayini var biliosun ben de doğu istiyorum buyüzden en azından çok fazla puana ihtiyacım olmayacak yani

inşallah eşinin olduğu yere atanırsın cnm. doğunun puanları yükselecek sayende

evet cnm seneye bizimde doğu tayini var aynı yerde buluşuruz belki çok puana gerek yok az olsun temiz olsun sana yeter

iktisatçıyım cnm

ya kızlar ben de duydum şu kaçırılma olayını sivil araçlarındayken kaçırmışlar ya(( pes artıkk....

oooohhh keyifleri tıkırında desene..yazlıkları falan mı var canım?? offf biz bu sene de tatile gitmiyosss geçen yıl da zaten.........seneye acısını çok pis çıkarcam ama yani inşallah

Aynen, geçen yıl hamileliğimin son zamanlarıydı, bu yıl eşim yok, bize de tatil yok, seneye ben de çıkaracağım acısını, hatta ekimde başlayacağım

iyiyim canımcım teşekkürler sen nasılsın bakalım? kavuştun nişanlınada

bende iyi gibiyim saol cnm dün kavuştuk bugün akşam üzeri gitti yine düğün olsun artık yanında olayım hasretten eridik gittikannemlerin yanında pek yan yana bile oturamadık hasrette gideremedik ona yanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…