selam kızlarrrrrr
sınav geçti gk gy kolaydı ya hiç çalışmadığım halde çok fazla yapılacak soru vardı
ama eğitim bilimleri neydi öyle yaa soru güzel şıklara bi bakıyorum benim aradığım cevap yok farklı kavramlarçalışmadığım için diyeceğim ama çalışan arkadaşlarım da aynı şeyi söylüyor çok zormuş, anlaşılan belirleyici eğitim bilimleri olcak bu sene. hadi hayırlısı.. çalışmaya başlayacağım artık yavaştan 2012 için zaten biçok arkadaşım daha bu sene mezun oldu benim sene kaybım olmadı üniversite için:) onlarla çalışırız artık:)
selam canım hoşgeldin tekrar:) inşallah seneye olmalı artık hayırlısı:)
hayırlısı olsun canım bu sene olmazsa seneye kesin olur çok güzel yere atanırsın oh ne güzel
inşallaaaaaaaaaahhhhhhh... bu zamana kadar hiç bu kadar evde oturmadım. ev hanımlığınada alıştım ama çalışmak daha güzel sanırım
saol canm yüksek puan alsa bile doğuya atanmak isteyen tek kişi benimdir heraldeseneye kocamın doğu tayini var biliosun ben de doğu istiyorum buyüzden en azından çok fazla puana ihtiyacım olmayacak yani
saol canm yüksek puan alsa bile doğuya atanmak isteyen tek kişi benimdir heraldeseneye kocamın doğu tayini var biliosun ben de doğu istiyorum buyüzden en azından çok fazla puana ihtiyacım olmayacak yani
Allah iyiliğini versin canım ne güldüm
ben de canım ya mezun olduğum sene evlendik zaten okadar hareketli üniversite hayatından sonra zor geldi açıkçası evde oturmak.
inşallah atanırız da kurtuluruz.. ben ingilizce öğretmeniyim canm senin bölüm ne?
inşallah eşinin olduğu yere atanırsın cnm. doğunun puanları yükselecek sayende
kızlar selam..
duydunuz mu bingölde bir astsubay bir uzm.cavuş bir sağlık memuru kaçırıldı
naz8 sen nasılsın canım
evet cnm seneye bizimde doğu tayini var aynı yerde buluşuruz belkiçok puana gerek yok az olsun temiz olsun sana yeter
amin saol canım...gitti gitti tatile gidiyoda her yıl olduğu gibiuğrayıp geçti
evet hayırlısı canım.. az olsun temiz olsun sevdim bunu
oooohhh keyifleri tıkırında desene..yazlıkları falan mı var canım?? offf biz bu sene de tatile gitmiyosssgeçen yıl da zaten.........seneye acısını çok pis çıkarcam ama yani inşallah
iyiyim canımcım teşekkürler sen nasılsın bakalım? kavuştun nişanlınada
bende iyi gibiyim saol cnm dün kavuştuk bugün akşam üzeri gitti yine düğün olsun artık yanında olayım hasretten eridik gittikannemlerin yanında pek yan yana bile oturamadık hasrette gideremedik ona yanıyorum
selam canım hoşgeldin tekrar:) inşallah seneye olmalı artık hayırlısı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?