Asker Eşleri

Günaydın kızlar...Eşim gelecek bugün Annem şimdiden girdi mutfağa akşama kayınvalidemelrde gelecek

günaydın bebiş yüzlüm....ooooh hep beraber ankarada neredesiniz canım..yani annenler kayınvalidenler falan...biz çayyolunda çağlayan lojmanlarındaydık...öyle özledim ki oraları..

kizlar günaydın selam
derin gözün aydın olsun
birtane inşallah seneye bu zamanlar eşinle birlikte ayrılmayacağınız günlere ilerlerlersiniz..herşeyin hayırlısı allah huzur mutluluk sağlık wersin ki kavuşmalar olsun..

selam kızlar...ben psikopata bağlamış durumdayım eşim çarşamba günü hakkariye gidiyor ağlamaktan bittim ona da belli etmemeye çalışıyorum...1 ay ayrı kalcaz ama çok korkuyorum....sıkı sıkı tembih ettim sakın dışarı çıkma diye,bölükte yatıp kalk dedim...

günaydın bebiş yüzlüm....ooooh hep beraber ankarada neredesiniz canım..yani annenler kayınvalidenler falan...biz çayyolunda çağlayan lojmanlarındaydık...öyle özledim ki oraları..

Canım benim ailem Batıkent'te,kayınvalidemler Bahçelievler'de. Çayyolu çok güzel yaaa...Hele villaları yok mu bayılıyorum ben:))) Ama lojmanları görmedim hiç.Ankara özlenmeyecek bi şehir değil ki tatlım...Ben hiç çıkmamıştım Ankara'dan üniversiteyide Ankara'da okumuştum,çok zor oldu kopmak...

Canım yaa...Üzülme ağlama demeyeceğim insanın elinde değil biliyorum...Ama topla kendini rabbim korusun hepsini,bol bol dua et kuzum. İnşallah hiç bir şey olmayacak...İçini ferah tut güzel şeyler düşün...

bebişim aileni nasıl atlatıyosun..gerçi sorana bak ne dolaplar çevirirdim ben yoksa haberleri var mı bu ön balayından şimdiden gözün aydın diyeyim zuzum

ooff poooffff

ah canım hbrleriolmucaktı denize gitçekti beni tekirdağda biliyorlar akşam rahatsızlandım geldim şimi nişanlımla bize gidicez annemler bekliyor oda gelicek yoksa çok kaçıp kaçıp geliyorum paşamın yanına yada o geliyor ama planlar bozuldu neyse yanımda olcak yine buna şükür

Son düzenleme:
yeni gelen arkadaşlar var hoşgelmiş sefa gelmiş dün gece rahatsızdım açamadım topiği sayfalar almış gitmiş başını

Allah korusun hepsini, onlar bizim canlarımız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…