Günaydın kızlar...Eşim gelecek bugünAnnem şimdiden girdi mutfağa akşama kayınvalidemelrde gelecek
günaydın bebiş yüzlüm....ooooh hep beraberankarada neredesiniz canım..yani annenler kayınvalidenler falan...biz çayyolunda çağlayan lojmanlarındaydık...öyle özledim ki oraları..
selam kızlar...ben psikopata bağlamış durumdayım eşim çarşamba günü hakkariye gidiyor ağlamaktan bittim ona da belli etmemeye çalışıyorum...1 ay ayrı kalcaz ama çok korkuyorum....sıkı sıkı tembih ettim sakın dışarı çıkma diye,bölükte yatıp kalk dedim...
bebişim aileni nasıl atlatıyosun..gerçi sorana bak ne dolaplar çevirirdim benyoksa haberleri var mı bu ön balayından şimdiden gözün aydın diyeyim zuzum
ooff poooffff
Günaydın kızlar...Eşim gelecek bugünAnnem şimdiden girdi mutfağa akşama kayınvalidemelrde gelecek
kızlarrrrrrr eşim yanımda o yüzden giremiyorum akşamada kaynanatör geliyorhepinizi öperim gıdıktan
zonguldaktayız cnm alışamadım malesef genelde oturuyorum böyle çok nadirdir uyuduğum yada uyursam sabaha karşı uyuyorum.
Amin teşekkür ederim.2 ay 14 gün oldu son 1 haftamız izne gelicek inş haftaya cuma
k.validemle problemlerimiz var,2 gündür de tavan yapmış durumda.
selam kızlar...ben psikopata bağlamış durumdayım eşim çarşamba günü hakkariye gidiyor ağlamaktan bittim ona da belli etmemeye çalışıyorum...1 ay ayrı kalcaz ama çok korkuyorum....sıkı sıkı tembih ettim sakın dışarı çıkma diye,bölükte yatıp kalk dedim...
yeni gelen arkadaşlar var hoşgelmiş sefa gelmişdün gece rahatsızdım açamadım topiği sayfalar almış gitmiş başını
Benimki de haftaya perşembe geliyor görevden,:103::118::119:
http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/172114-isikli-gelinlik.html
Kızlar şuna bir göz atın, ben de kamuflajlı istiyorum, elimde gelin çiçeği yerine telsiz, Bir de topuklu bot
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?