• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

Canım dersaneye gitmeyi düşündün mü hiç?

bu sene gittim ben:1: ama kişide bitiyor olay dersanede dinleyip eve gelip çalışmayınca tabi ki olmuyor.
hem dersane hem kişinin kendi çabası lazım ben onu yapmadım işte:1:
ama dersaneye gitmeyi düşünmüyorum bidaha kendim hazırlancam..

Son düzenleme:
bende iyi gibiyim saol cnm dün kavuştuk bugün akşam üzeri gitti yine düğün olsun artık yanında olayım hasretten eridik gittik:51:annemlerin yanında pek yan yana bile oturamadık hasrette gideremedik ona yanıyorum :60:

oyyyy kıyamammmmm sabret cnm ne kalmış şunun şurasında. eşyalara gelinliklere falan bak zaman bi şekilde geçio nasıl gelip geçti anlamayacaksın. ben evleneli 9 ay olmuş hala inanamıyorum:44::44::44::44::44::44::44::44::53::53::53:

İyi akşamlar kızlar nasılsınız? Biz de Ankaradayız. Çarşamba çıkıyoruz tatile inşallah. Şu ana kaynanamlardayız.
Mona eğitime herkes zor diyordu tatlım. Kuzenim baya baya hazırlandı ama hiç duymadığım kavramlar vardı dedi. Neyse seneye iyi bi hazırlıkla seni de doğunun "ÖRTMENİ" yapıcaz inşallah:34:
Okyonus ayrıldınız mı canım paşanla? Nasıldı ön balayı:1:
Ayeser ben hala gülüyorum ışıklı gelinliğe:60:

bu sene gittim ben:1: ama kişide bitiyor olay dersanede dinleyip eve gelip çalışmayınca tabi ki olmuyor.
hem dersane hem kişinin kendi çabası lazım ben onu yapmadım işte:1:
ama dersaneye gitmeyi düşünmüyorum bidaha kendim hazırlancam..

Ben gittim, ama çaba da gösterdim, resmen kendimi KPSS ye adadım :1:

ya kızlar ben de duydum şu kaçırılma olayını sivil araçlarındayken kaçırmışlar ya:((( pes artıkk....

araçlara kimlik kontrolü yapmışlar sonra kaçırmışlar nişanlımla okuduk biz çok moralimiz bozuldu hergün kötü hbr içim acıyor bitmek bilmiyor şehirin göbeğinde adamlar ateş açıyor yakalanan fln yok göz ardı ediliyor ibrahim tatlıses vuruldu ortalık birbirine karıştı ayaklandı haberlerde hergün şifa diliyorlar şehitleri 10 sn söylüyorlar gerisi yok ibrahim kurtarıyor ülkeyi dağda taşta mayınlarla pkk ile o cebelleşiyor canını dişine takıp :47:kendi pisliklerinde boğulsun köpekler beter olsunlarr:69:

İyi akşamlar kızlar nasılsınız? Biz de Ankaradayız. Çarşamba çıkıyoruz tatile inşallah. Şu ana kaynanamlardayız.
Mona eğitime herkes zor diyordu tatlım. Kuzenim baya baya hazırlandı ama hiç duymadığım kavramlar vardı dedi. Neyse seneye iyi bi hazırlıkla seni de doğunun "ÖRTMENİ" yapıcaz inşallah:34:

:60::60::60::60::60::60:

hoşgeldin canım... oh ne güzel çıkın tabi:)

evet ya zordu cidden.. ivet seneye geliorum bekle beni doğu:1:
Ben gittim, ama çaba da gösterdim, resmen kendimi KPSS ye adadım :1:

valla ben bu sene kocama adadım kendimi seneye ne olcak belli değil evliliğin tadını çıkardım:69:
2012 için ben de adayacağım artık kafam rahat herşey rahat:)

araçlara kimlik kontrolü yapmışlar sonra kaçırmışlar nişanlımla okuduk biz çok moralimiz bozuldu hergün kötü hbr içim acıyor bitmek bilmiyor şehirin göbeğinde adamlar ateş açıyor yakalanan fln yok göz ardı ediliyor ibrahim tatlıses vuruldu ortalık birbirine karıştı ayaklandı haberlerde hergün şifa diliyorlar şehitleri 10 sn söylüyorlar gerisi yok ibrahim kurtarıyor ülkeyi dağda taşta mayınlarla pkk ile o cebelleşiyor canını dişine takıp :47:kendi pisliklerinde boğulsun köpekler beter olsunlarr:69:

Emir gelene kadar olan oluyor...

yalan oldu tatlım:37:hastalandım yine geldim çannakkaleye buluştuk paşamla geldik ailemin yanına karşıdan koltuktan koltuğa bakıştık bugünde gitti kaçıp yanına gidicektim ah ne hayeelerimiz vardı hepsi elimizde patladı:60:

:60::60: üzülme az kaldı az:)

oyyyy kıyamammmmm sabret cnm ne kalmış şunun şurasında. eşyalara gelinliklere falan bak zaman bi şekilde geçio nasıl gelip geçti anlamayacaksın. ben evleneli 9 ay olmuş hala inanamıyorum:44::44::44::44::44::44::44::44::53::53::53:

canım daha gelinlik eşya beklemede o yüzden zaman geçmiyo sanırım agustosta başlıcaz tam gaz:1:

Back
X