• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

selam tatlım seninde kayınvaliden yetmiyormuş gibi birde bu kaynın geliyor fırsattan istifade ediyor hep yokmu sevgilisi fln meşkaleside yok sanırım yapışıyor size :20:inş. çok kalmazlar üzüntünü bile yaşayamıycaksın bunlardan ne fenalar ya:57:

gözünaydın canım allah kavuştursun, tadını çıkarın valla denizin kumun tam zamanı:69:
sorma tatlım ne sevgilisi kim ne yapsın onu, kayınvalidem kız arıyor işte ancak öyle evlenir gider. tahammül etmek çok zor olacak benim için en sıkıntılı günlerimde bi de onun salaklıklarıyla uğraşmak...her an patlayabilirim yani salak salak konuşunca,hadi hayırlısı bakalım...

paşam hayırlısıyla bu gece 10 otobüsüyle dönüyor bende yarın yanında gidiyorum deniz kum güneş ve aşkkkk :78:evimizi tuttu geçen haftalarda kontrat yaptı assubay arkadaşıda boşaltmış evi taşındı evimi görücem aşk yuvamızı:118: çok özledim ya oda çok özlemiş yavrum benim :69:

bebişim aileni nasıl atlatıyosun..gerçi sorana bak ne dolaplar çevirirdim ben:60: yoksa haberleri var mı bu ön balayından:27: şimdiden gözün aydın diyeyim zuzum

gözünaydın canım allah kavuştursun, tadını çıkarın valla denizin kumun tam zamanı:69:
sorma tatlım ne sevgilisi kim ne yapsın onu, kayınvalidem kız arıyor işte ancak öyle evlenir gider. tahammül etmek çok zor olacak benim için en sıkıntılı günlerimde bi de onun salaklıklarıyla uğraşmak...her an patlayabilirim yani salak salak konuşunca,hadi hayırlısı bakalım...

ooff poooffff :57:

bebişim aileni nasıl atlatıyosun..gerçi sorana bak ne dolaplar çevirirdim ben:60: yoksa haberleri var mı bu ön balayından:27: şimdiden gözün aydın diyeyim zuzum

aynen bende kırk takla atardım bitanemle görüşmek için adam zaten 3 aydan 3 aya izne geliyodu neler neler yapmazdımki :)

Birtane ve ayeser teşekkürler ilaç tavsiyeleri için şekerler:1: Kontrole gidince doktoruma soracağım uygun görürüse alırım onları:34:
Sweet yavrum senin kayında size abone oldu,onun başını bağlamak lazım bence:52:

Altın almak çok iyi ya, ne kadar yükseliyor altın. Biz düğündeki altınlara dokunmadık üstünede her ay eklemeye çalışıyoruz. Okul günleri de süper oluyor sadece para topluyoruz:1: Bebek olunca masraflar da artacak ne biriktirdiysek biriktircez şu ara:61:

naz hoş geldin canım:34:

selam kızlarrrrrr:3:

derincim tşkler canm inşallah hakkımızda hayırlısı olur..

yoksa oğuz atay atanamayanlar isimli bir kitap baskıda olcak tez zamanda:1::1:

ne olsun canm yarın kpss sınavı var ama bende bir gram heyecan yok hazırlanmayınca rahat olunuo işte:1:

sen nasılsın kocan gitti dimi? inşallah tez zamanda kavuşursunuz...

evet canım dün yolladım.amin canım kavuşucaz inşallah 5 ay sonra.
başarılar dilerim size.umarım hakkınızda hayırlısı olur.

Birtane ve ayeser teşekkürler ilaç tavsiyeleri için şekerler:1: Kontrole gidince doktoruma soracağım uygun görürüse alırım onları:34:
Sweet yavrum senin kayında size abone oldu,onun başını bağlamak lazım bence:52:

Altın almak çok iyi ya, ne kadar yükseliyor altın. Biz düğündeki altınlara dokunmadık üstünede her ay eklemeye çalışıyoruz. Okul günleri de süper oluyor sadece para topluyoruz:1: Bebek olunca masraflar da artacak ne biriktirdiysek biriktircez şu ara:61:

naz hoş geldin canım:34:

Canım rızkıyla gelir derlerya, aynen de öyle oluyor. İnan hiç değişiklik olmadı harçamalarda, sanırım o var diye biz kendimizden mi kısıyoruz farkında olmadan anlamadım.

Senin iş hayatı nasıl gidiyor şeker?

dün başladım canım çok şükür,ortam çok güzel.Benim çalıştığım bölümde 18 kişi var,hemen alıştım aslında birde çok heyecanlıyım tabi:1::1:Bugün laboratuarları gezdirdiler,fabrikanın buzdolabı ve imalat bölümlerini,1 saat oryantasyon vardı birde.Asıl iş pazartesi bakalım projeleri verecekler:66::66:

KPSS ile atanırsan boşa gidecek oryantasyon :1: çok oryante olma :1:

Bem çıktım iyi geceler :3:

ne olsun canm yarın kpss sınavı var ama bende bir gram heyecan yok hazırlanmayınca rahat olunuo işte:1:

sen nasılsın kocan gitti dimi? inşallah tez zamanda kavuşursunuz...

mona, senin ne işin var burda sınavın yok mu senin bakıyım :20: ve tabi sen angel

Back
X