Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar..
üst üste olan olaylar canımı sıktı giresim gelmiyor nete..haberleri bile izleyesim yok..hayat dewam ediyor tabi ama bir süre normale dönme zamanı olmalı..allah eşlerimizi korusun..
günaydın tatlım olaylar benimde çok moralimiz bozdu adam evinden çıkıyor vuruluyor bu nasıl bir şey şehir içi bile güvenli değil ortalık yerde cirit atıyorlar artık Allah korusun çok korkuyorum gencecik hepsi Allah ailesine sabır versin :85:
ewet canım hiç bir yerde güvenimiz yok..eşime resmi çarşıya çıkma diyorum..burada bile ne olacağı belli olmaz..
düşündükçe içim kötü oluyor takip ediyolarmış öyle lojmanda olmayanları devlet versin herkeze orda iyi kötü bir lojmanseneye bizimde doğu tayini var Allah hepimizin yardımcısı olsun herşeyin suyu çıktı iyice hergün kötü hbr geliyor :85:
biz lojmanda değiliz meselakendim için demiyorum walla sırf eşimi düşünüyorum..ona olacak bana olsun!
çok zor durum canım Allah korusun onları :85:
kızlar kardeşim van ercişe atandı inanılmaz mutluyuz![]()
ne güzel canım hayırlı olsun.. öğretmen mi kardeşin
evet canım atanamayanlardandı,2 yıldır bekliyodu nasip bu zamanaymış...
branşı ne canım..benim de kardeşim ingilizce öğretmeni atama bekliyor
lise matematik öğretmeniydi 85.354 le atandı şükür....
epey yüksek alıyorlar lise matematikte..kardeşim de 2 yıl girmedi kpss ye özelde çalışmak istedi..bu cumartesi girecek 70 alsa atanacak herhalde
inşallah atanır canım yaaa,okulu bitir evde bekle onlar içinde zor,allahım yardımcısı olsun inşallah
kızlar kardeşim van ercişe atandı inanılmaz mutluyuz![]()
hayırlı olsun canım çok sevindim iyi hbrler duyalım artık şu topikte![]()
ayy evet yaaa herkes kocasına kavuşsun meselaaa,derin küçük ibosunu alsın bende hanzomu kucağımaaaaa:)senin düğünde çil çil altın yağsın![]()
![]()
![]()
ya ben ya ben
![]()
sen ne istiyon balluşka?hemencecik olsun gölünden geçen inşallah