Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlsı olsun canım..1 seneniz kalmış..eşin jandarma mı
arkadaş pek memnun değil duyduğu kadarıyla o köyden..bir de onların batı tayini olunca burasından çok daha kötü bir yere gidiyorlar..sözde batı yani..
bizim seneye tayin canım ama uzatma hakkımızı kullanıcaz sanırsam![]()
Benimki şekerliyi sevmez ekşilere bayılıyor. Ben de 5,5 aylıkken başladım birşeyler yedirmeye. Sebze püresini çok sevmese de yiyor. Hazırlardan uzak durmaya çalışıyoru. Kahvaltısını da yetişkinler gibi yapması için yavaş yavaş alıştırıyorum. Ayrı ayrı lokmalarla veriyorum herşeyini. Katıp karıştırmıyorum. Meyveleri ayırt etmeden yiyor
Biz yazlık biryerlere gitmeyeceiz bu yıl. annemin yanına gideceğim 1 ay kadar. Sonra evime geri döneceğim. Zaten babamız d abu yaz yok ya. Tatilin tadı olmaz. Ama güz gelip de eşim gelince biryerlere gideceğiz. Arayış içerisindeyim. Şöyle kaplıcası ve doğal güzellikleri olan biryerlere. Hem bebekle daha rahat olur gibi. 1 yaşına da girmiş olacak. Hem de çok sıcak olmaz , rahat eder bebişim. Doktora sorup kaplıca suyuna sokmak da istiyorum.
Nerelere gidebiliriz kızlar? Eşim ve benim ikimizin de gitmediği bir yer istiyoruz ama ... Yok galiba öyle bir yer.![]()
canım ben de eşinle izinde gidecek misiniz diye sormuştum zatenkaplıca otellerinde hep dedeler nineler vardır yaa napıcaksınız onların içinde
sonbaharda karadeniz kapadokya abant vs. olabilir..ya da antalya civarı da güzel olur..ekim ayında denize girmişliğim vardır orda.....ben de şimdiden seneye yaza için otel araştırıp duruyorum..özellikle çocukla rahat edilebilecek kriterler arıyorum..lykia world ölüdeniz çok ünlü bu konuda...bakalım zaman çok geniiiş geniiiş arayabilirim
çocuk olmadan önce italya diyoduk ama yok..şööle iyice ele avuca gelsin
bu arada Levente maşallah...
kimsecikler yok topik çok sessiz nerdesiniz kızlar nişanlım ankaraya kursa gitti moralim bozuk bitsin artık şu ayrılıklar ya![]()
denizde kum biter esker eşlerine ayrılık bitmez şekerim![]()
yok canım piyade...yani malatyanın köyü de batı sayılıyosa peeh yaniiama merkez çok güzeldir gelişmiş bakımlı ucuz bir şehirdir..zaman zaman biz de düşünüyoruz seneye yazmayı ama bakalım...
canım ben de eşinle izinde gidecek misiniz diye sormuştum zatenkaplıca otellerinde hep dedeler nineler vardır yaa napıcaksınız onların içinde
sonbaharda karadeniz kapadokya abant vs. olabilir..ya da antalya civarı da güzel olur..ekim ayında denize girmişliğim vardır orda.....ben de şimdiden seneye yaza için otel araştırıp duruyorum..özellikle çocukla rahat edilebilecek kriterler arıyorum..lykia world ölüdeniz çok ünlü bu konuda...bakalım zaman çok geniiiş geniiiş arayabilirim
bir ayrılık bitiyor biri başlıyorekimde bizde antalya sideye gidicez nasipse balayına ayarladık oteli inş. hava iyi olur:44:
yok canım piyade...yani malatyanın köyü de batı sayılıyosa peeh yaniiama merkez çok güzeldir gelişmiş bakımlı ucuz bir şehirdir..zaman zaman biz de düşünüyoruz seneye yazmayı ama bakalım...
Ay canım ya bayıldım yaramazın yaptığına. Sen onu yakaladığın anda ikinizin de surat ifadesini merak ediyorum. Eminim hürremden daha dehşet bir bakış atmışsındır.
Bu sabahda bizimkine kahvaltı masasında babannesi ekmek vermiş kemirsin diye, çiçek ekmekler oluyorya onun bir topunu. Babannesinde de bir top varmış, ama babnnesininkinin arasında roka varmış ve yeşil yeşil görünüyor keb-narlardan. Bizimkide bakmış onun arasında yeşil birşey var, Kendininkinin arasını kurcalamış, bakmış yok, fırlatmış ekmeği. Çok özenti canım bunlar![]()
ay canımhe he daha dur sen neleri farkedecek yaramaz :)
kızım ı artisting ettim face dekremli saç boyasını reklamı :82:
Canım senin yaşından yakındığını okuduğumu hatırlıyorum. Fotoğraflar hiç de öyle demiyor.
canım ya teşekkürler![]()
fotoğraflar yaaalan yalan söylüyorlar yaşlıyım ben![]()
sen kaç yaşındasın merak ettim
24buçuk, 25 imdeyim canım.
Eşimin gelişine kalan gün sayısı, iki gün sonra tek haneli sayılara düşecek,![]()
86 lısın o zaman kardeşimle yaşıtsınkardeşim diyebilir miyim sana:82:
![]()
ablam asker eşi ve ayrılıcaklar(