Asker Eşleri

yok canım piyade...yani malatyanın köyü de batı sayılıyosa peeh yanii ama merkez çok güzeldir gelişmiş bakımlı ucuz bir şehirdir..zaman zaman biz de düşünüyoruz seneye yazmayı ama bakalım...

Sürekli kaplıca suyunda duracak değiliz canım Hem etrafımızdakilerle ne işimiz olur, biz gezmemize bakarız. Aradığımız yer hem kaplıcası hem de gezilecek yerleri çok olan biryerler. Eşim göller yöresi diyor ben gitmedim. abanta gittik, kapadokyaya da gitmedik, Kapadokya yüksek ihtimallerde. Denizli de geçiyor aklımızdan, Ya hep yazlık yerlere gidiyoruz, değişik olsun dedik bu kez. Seneye yaza zaten gideriz yazlık biryerlere

Son düzenleme:

ay canım he he daha dur sen neleri farkedecek yaramaz :)
kızım ı artisting ettim face de kremli saç boyasını reklamı :82:

yok canım piyade...yani malatyanın köyü de batı sayılıyosa peeh yanii ama merkez çok güzeldir gelişmiş bakımlı ucuz bir şehirdir..zaman zaman biz de düşünüyoruz seneye yazmayı ama bakalım...

malatya merkez için çok pahalı demişler..özellikle ew kiraları..ordan tutmayı düşünüyorlar ewi..okul yokmuş çünkü köyde

Eşimin gelişine kalan gün sayısı, iki gün sonra tek haneli sayılara düşecek,

selam hatunlar bugün adanada son günüm kendi memleketimden,ailemden,arkadaşlarımdan ayrılmak çok kötü,acayip psikolojim bozuk,günlerdir ev topluyoruz,toplarken resmen her köşesinde anılarımızı hatırlayıp ağlıyorum...bundan sonraki tayin yerlerinde kimseyle samimi olmicam,kimseye bu kadar bağlanmicam çünkü çok üzülüyorumm...biz hep bunları mı yaşicaz resmen sürgün hayatı bizimki

canım çok sıkkın adanaya bugun veda ettikdünden beri ağlamaktan gözlerim şişti başım bir kazan....yoldayız şimdi allahtan şu vınn denen zımpırtı var kafam azda olsa dağılıyor...en yakın arkadaşımdan dostumdan kardeşimden ayrıldık...dün sabahladık zaten.geçecekm içimin yanması....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…