Asker Eşleri

Geçmiş olsun canım,
vaveyla başın sağolsun,

evet canm girilmio biizm nikahımız düğünden bir sene önce olmuştu ben giriodum rahat rahat. zaten artık özelleşio orduevleri.pek bi farkı kalmıo dışarıdan

Hiç istemiyorum öyleolmasını, öğretmenevleriin durumu içler acısı, elini kolunu salayan girebiliyor...

saol cnm dikkat edicem bakalım nişanlımda orduevindeymiş traş olmaya gitmişnikah olmadan ben giremiyormuşum ordu evine :44:

evet canım girilmiyor,ben asker kızı olduğumdan sorun yaşamamıştım hatta düğünden 2 ay sonraya kadar değiştirmedim askeri kartımı benim akıllı eşim sakal traşı olmamış,3 günlük sakal tabi orduevine sokmazlar diye gidemedik ankamalle gittik mecburen. iyi oldu enerji depoladım toplantıya hazırım

Son düzenleme:

off sweet ya siz en azından gitmemişsiniz biz kirli sakalla girmeye teşebbüs etmiştik neyseki aldılar içerde traş olmuştu hemen

Biz de yaşamıştık buna benzer birşeyi, kahvaltıya indik orduevine, sakal yüzünden dışarııııı

eşim bu orduevlerine giriş konusunda tecrübeli olmadığından aklına bile gelmemiş ki evden çıkarken. ben görünce dedim bu sakalla nereye gidiyoruz diye, aa almazlar mı diyo kaç kere geri döndüğümüzü bilirim ben izmir orduevinde özellikle kurallar çok katı.traş olmasın bekleyecek vaktim de yoktu toplantıya gelicem diye geç kalmıyım dedim,şimdi de stresimi atıyorum sayenizde kızlar

ben bilmiyorum sakal tıraşı olmadan almadıklarını nişanlım saç traşına gitti almmamışlarsa akşam dalga geçeyim bari

benim eşim de hiç bilmez, öyle saf saf dolaşırız:) geçen gittik yine azcık vardı sakalı bi baktım önden kafayı yana çevirmiş kart okutuo ben de arkadayım hızlı hızlı girmiş içeri ben arkadan koşuyorum

yemeklerimi de yaptım kızlar..

inşallah bugün eşim zamanında gelir de şöyle karşılıklı güzel bir yemek yeriz

yemeklerimi de yaptım kızlar..

inşallah bugün eşim zamanında gelir de şöyle karşılıklı güzel bir yemek yeriz

oo iyi olmuş afiyet olsun eşin erken gelir inş. afiyetle tadını çıkararak yersiniz nişanlımda evde bana mantı yapıyor iş çıkışı hemen eve gidicem yiycezçok hamarat maşallah

Son düzenleme:
oo iyi olmuş afiyet olsun eşin erken gelir inş. afiyetle tadını çıkararak yersiniz nişanlımda evde bana mantı yapıyor iş çıkışı hemen eve gidicem yiycezçok hamarat maşallah

Nasıl yani, bezeleri de kendimi hazırlıyor? Yoksa hazırı mı pişirecek?
Bir zamanlar eşim ben yokken kendine mantı yapmaya çalışmıştı ve tencereyi yakmıştı. Benimki de çok hamarat, kimse beceremez mantı yaparken tencereyi yakmayı

hazır olanı yapıyor pişirmiş çok güzel olmuş gel sosu hazırlada yiyelim acıktım diyor yazmış faceden gidince görücez bakalım inş. batırmamıştır ortalığı

hazır olanı yapıyor pişirmiş çok güzel olmuş gel sosu hazırlada yiyelim acıktım diyor yazmış faceden gidince görücez bakalım inş. batırmamıştır ortalığı

Nişanlıyken batırmaz , evliyken deneme böyle birşeyi

böööööeeeaaaaa uyumak istiyorum..şöööle kafayı vurup üç beş saat aralıksız uyusam ne süper olurdu.....gece 4738927494780199 kere uyanıyos...sabah da kargalar kahvaltısını etmeden ayaktayız.......aylardır uykusuz her gece ve yorgun ööööölesiyeee

bebiş seni baya yoruyor anlaşılan gönder bana ben bakayım sen uyu tatlım

Bebeğin kaç aylıktı canım?Unutmuşum. Levent de gündüz pek uyumuyor ama hiç değilse gece düzeni var, bikaç kere uyanıyoruz ama o kadar olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…