günaydın kızlar çok hastayım yaa başım dönüyor şimdi doktordan geliyorum ortakulaktanmı sanırım kristaller oynamış denge problemim var yer ayağımın altından kayıyor yok öyle bir baş dönmesisabah bulantı baş dönmesi çok fenaydım nişanlım yanımdaydı tek başıma olsaydım napardım Allahtan hemen doktora götürdü beni şimdi işe geldim ilaçlarımı içtim kötü olursam eve gidicem 10 gün sonra kontrole gidicem geçmesse beyin filmi çekicek inş. geçer :85:
evet canm girilmio biizm nikahımız düğünden bir sene önce olmuştu ben giriodum rahat rahat.zaten artık özelleşio orduevleri.pek bi farkı kalmıo dışarıdan
saol cnm dikkat edicem bakalım nişanlımda orduevindeymiş traş olmaya gitmişnikah olmadan ben giremiyormuşum ordu evine :44:
evet canım girilmiyor,ben asker kızı olduğumdan sorun yaşamamıştım hatta düğünden 2 ay sonraya kadar değiştirmedim askeri kartımıbenim akıllı eşim sakal traşı olmamış,3 günlük sakal tabi orduevine sokmazlar diye gidemedik ankamalle gittik mecburen. iyi odu enerji depoladım toplantıya hazırım
evet canım girilmiyor,ben asker kızı olduğumdan sorun yaşamamıştım hatta düğünden 2 ay sonraya kadar değiştirmedim askeri kartımıbenim akıllı eşim sakal traşı olmamış,3 günlük sakal tabi orduevine sokmazlar diye gidemedik ankamalle gittik mecburen. iyi odu enerji depoladım toplantıya hazırım
eşim bu orduevlerine giriş konusunda tecrübeli olmadığından aklına bile gelmemiş ki evden çıkarken. ben görünce dedim bu sakalla nereye gidiyoruz diye, aa almazlar mı diyo kaç kere geri döndüğümüzü bilirim ben izmir orduevinde özellikle kurallar çok katı.traş olmasın bekleyecek vaktim de yoktu toplantıya gelicem diye geç kalmıyım dedim,şimdi de stresimi atıyorum sayenizde kızlar
kizlar selam..naber
kizlar selam..naber
yemeklerimi de yaptım kızlar..
inşallah bugün eşim zamanında gelir de şöyle karşılıklı güzel bir yemek yeriz
oo iyi olmuş afiyet olsun eşin erken gelir inş. afiyetle tadını çıkararak yersiniznişanlımda evde bana mantı yapıyor iş çıkışı hemen eve gidicem yiycez çok hamarat maşallah
Nasıl yani, bezeleri de kendimi hazırlıyor?Yoksa hazırı mı pişirecek?
Bir zamanlar eşim ben yokken kendine mantı yapmaya çalışmıştı ve tencereyi yakmıştı. Benimki de çok hamarat, kimse beceremez mantı yaparken tencereyi yakmayı
hazır olanı yapıyor pişirmiş çok güzel olmuş gel sosu hazırlada yiyelim acıktım diyor yazmış facedengidince görücez bakalım inş. batırmamıştır ortalığı
Nişanlıyken batırmaz , evliyken deneme böyle birşeyi
böööööeeeaaaaa uyumak istiyorum..şöööle kafayı vurup üç beş saat aralıksız uyusam ne süper olurdu.....gece 4738927494780199 kere uyanıyos...sabah da kargalar kahvaltısını etmeden ayaktayız.......aylardır uykusuz her gece ve yorgun ööööölesiyeee
böööööeeeaaaaa uyumak istiyorum..şöööle kafayı vurup üç beş saat aralıksız uyusam ne süper olurdu.....gece 4738927494780199 kere uyanıyos...sabah da kargalar kahvaltısını etmeden ayaktayız.......aylardır uykusuz her gece ve yorgun ööööölesiyeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?