• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

hem nasıl okyonus:emir_bebek: saol bebişim

pazartesi 8 ayımız dolacak oleyyy:76:

Desene benimki abiymiş, 9 ay 12 günlük, çok çabuk büyüyorlar ya, doğum gününe az kaldı, ilk doğumgünğnde babası yanımızda olamayacak :50:
Ek gıda olayı nasıl gidiyor ve diş çıkardı mı, Levent'in hala dişi yok. Ama dün doktora götürdük kontrole, yolundaymış herşey:emir_bebek: hiç dişi olmamasına rağmen:1:

kızlar selam naber..

Selam canım, nasılsın? Bu saatte seni buralarda görmek, bebiş babasında heralde :1:

Selam canım, nasılsın? Bu saatte seni buralarda görmek, bebiş babasında heralde :1:

iyiyim canım sen..
he he dimi:61: yok canısı babasında değil..genelde uyur bu saatlerde ama ben iş güç giremem bazen.. kafamın ahengine göre bazen girerim buraya:68:

Son düzenleme:
Desene benimki abiymiş, 9 ay 12 günlük, çok çabuk büyüyorlar ya, doğum gününe az kaldı, ilk doğumgünğnde babası yanımızda olamayacak :50:
Ek gıda olayı nasıl gidiyor ve diş çıkardı mı, Levent'in hala dişi yok. Ama dün doktora götürdük kontrole, yolundaymış herşey:emir_bebek: hiç dişi olmamasına rağmen:1:

yani bizimkinde de büyük ihtimalle olmaz..bilemiyorum gerçi ama:14:
ek gıda olayımız inişli çıkışlı canım..bazen güzel yiyor bazen kilit vuruyor ağzına:55: o zaman da ben hiç zorlamıyorum.....ben 5. ayda başladım ufak ufak...ve hiç blander süzgeç falan kullanmadım..o konuda çok rahatım Allahtan..yani bir çok kişi için sorun olan yutamama olayımız yok bizim..önceleri dikkat ettim ama iki aydır yediğim herşeyden veriyorum...canımız isterse taştan yumuşak herşeyi yeriz:27: ama et ve şekerli şeylerin hastasıdır kendisi..tabi dediğim gibi kilit olayı olmazsa...sebze püresi falan filan sevmedi sevmiyo...damak tadı oluştu resmen küçük herifin:52:.hmm başka aklıma bişe gelmedi..
bu arada bizde de diş yok......
senin eşinin gelmesine az kaldı dimi..bu arada bi ara foto koymuşsuın ben göremedim:44: tatile gidecek misiniz.........benim oğlum pek rahat vermediği için gitmedik..evde geçti izin yani annemlerde...seneye sakladık tüm tatil planlarını:37:

ayeser ne oldu biliyor musun bilmiyorsun anlatayım:37:
bugün saçımı boyadım eşim arka tarafları boyadı kızım da bize baktı..nasıl dikkatle izledi! zaten ben makyaj yaparken yada saç tararken hayran hayran izler gider aynısını yapardı.. neyse eşim gitti ben süresi doldu diye saçımı yıkayayım dedim bizim ki baby tv başında..rahatım..ses yok! anaaaam bir çıktım saçları bembeyaz!! meğerse pişik kremini saçına boşaltmış! :53: o anda şoktayım boya yı çöpten aldı falan sandım! saçında tek kuru yer yok hepsi beyaz:52: neyse yıkadım.. bir daha yanında hiç bişey yapmam:86:

selam nasılsın canım:34: oğlun çok şeker ne tatlı oluyorlar o zamanlaarda hee bir de masum zararsız:61:

saol canım 10 gün de olsa kocişe çok alışmışım boşluktayım iki gündür:37:
tşkr ederiz senin cimcime de öyle maşallah.....sen bir de bana sor masumluğunu..öyle fotolarda halim selim çıkıyo bacaksız:27:

saol canım 10 gün de olsa kocişe çok alışmışım boşluktayım iki gündür:37:
tşkr ederiz senin cimcime de öyle maşallah.....sen bir de bana sor masumluğunu..öyle fotolarda halim selim çıkıyo bacaksız:27:

eşin nerde görev yapıyor canım..allah kavuştursun sizi..sen malatyadasın sanırım..bir arkadaş burdan malatya ya tayin çıktı..merkez değil köyü

eşin nerde görev yapıyor canım..allah kavuştursun sizi..sen malatyadasın sanırım..bir arkadaş burdan malatya ya tayin çıktı..merkez değil köyü

tayini aslında sarıkamış ama malesef 9 ay bingölün bi ilçesi canım..kaymalı:4:

evet evet evimiz ankarada depoda kaldı..ben annemlerdeyim...tarihi bilinmeyen bir zamanda da antalyaya kayınvalidelere gidcem bakalım..inş seneye tayinciyiz..bir yılımız kaldı:6: hmm merkez olsaydı memnun kalırdı eminim

sizin de mi tayin seneye

tayini aslında sarıkamış ama malesef 9 ay bingölün bi ilçesi canım..kaymalı:4:

evet evet evimiz ankarada depoda kaldı..ben annemlerdeyim...tarihi bilinmeyen bir zamanda da antalyaya kayınvalidelere gidcem bakalım..inş seneye tayinciyiz..bir yılımız kaldı:6: hmm merkez olsaydı memnun kalırdı eminim

sizin de mi tayin seneye

hayırlsı olsun canım..1 seneniz kalmış..eşin jandarma mı
arkadaş pek memnun değil duyduğu kadarıyla o köyden..bir de onların batı tayini olunca burasından çok daha kötü bir yere gidiyorlar..sözde batı yani..
bizim seneye tayin canım ama uzatma hakkımızı kullanıcaz sanırsam:61:

Son düzenleme:

yani bizimkinde de büyük ihtimalle olmaz..bilemiyorum gerçi ama:14:
ek gıda olayımız inişli çıkışlı canım..bazen güzel yiyor bazen kilit vuruyor ağzına:55: o zaman da ben hiç zorlamıyorum.....ben 5. ayda başladım ufak ufak...ve hiç blander süzgeç falan kullanmadım..o konuda çok rahatım Allahtan..yani bir çok kişi için sorun olan yutamama olayımız yok bizim..önceleri dikkat ettim ama iki aydır yediğim herşeyden veriyorum...canımız isterse taştan yumuşak herşeyi yeriz:27: ama et ve şekerli şeylerin hastasıdır kendisi..tabi dediğim gibi kilit olayı olmazsa...sebze püresi falan filan sevmedi sevmiyo...damak tadı oluştu resmen küçük herifin:52:.hmm başka aklıma bişe gelmedi..
bu arada bizde de diş yok......
senin eşinin gelmesine az kaldı dimi..bu arada bi ara foto koymuşsuın ben göremedim:44: tatile gidecek misiniz.........benim oğlum pek rahat vermediği için gitmedik..evde geçti izin yani annemlerde...seneye sakladık tüm tatil planlarını:37:

Benimki şekerliyi sevmez ekşilere bayılıyor. Ben de 5,5 aylıkken başladım birşeyler yedirmeye. Sebze püresini çok sevmese de yiyor. Hazırlardan uzak durmaya çalışıyoru. Kahvaltısını da yetişkinler gibi yapması için yavaş yavaş alıştırıyorum. Ayrı ayrı lokmalarla veriyorum herşeyini. Katıp karıştırmıyorum. Meyveleri ayırt etmeden yiyor :nazar:
Biz yazlık biryerlere gitmeyeceiz bu yıl. annemin yanına gideceğim 1 ay kadar. Sonra evime geri döneceğim. Zaten babamız d abu yaz yok ya. Tatilin tadı olmaz. Ama güz gelip de eşim gelince biryerlere gideceğiz. Arayış içerisindeyim. Şöyle kaplıcası ve doğal güzellikleri olan biryerlere. Hem bebekle daha rahat olur gibi. 1 yaşına da girmiş olacak. Hem de çok sıcak olmaz , rahat eder bebişim. Doktora sorup kaplıca suyuna sokmak da istiyorum.
Nerelere gidebiliriz kızlar? Eşim ve benim ikimizin de gitmediği bir yer istiyoruz ama ... Yok galiba öyle bir yer.:1:

ayeser ne oldu biliyor musun bilmiyorsun anlatayım:37:
bugün saçımı boyadım eşim arka tarafları boyadı kızım da bize baktı..nasıl dikkatle izledi! zaten ben makyaj yaparken yada saç tararken hayran hayran izler gider aynısını yapardı.. neyse eşim gitti ben süresi doldu diye saçımı yıkayayım dedim bizim ki baby tv başında..rahatım..ses yok! anaaaam bir çıktım saçları bembeyaz!! meğerse pişik kremini saçına boşaltmış! :53: o anda şoktayım boya yı çöpten aldı falan sandım! saçında tek kuru yer yok hepsi beyaz:52: neyse yıkadım.. bir daha yanında hiç bişey yapmam:86:

Ay canım ya bayıldım yaramazın yaptığına. Sen onu yakaladığın anda ikinizin de surat ifadesini merak ediyorum. Eminim hürremden daha dehşet bir bakış atmışsındır.:60::60::60:
Bu sabahda bizimkine kahvaltı masasında babannesi ekmek vermiş kemirsin diye, çiçek ekmekler oluyorya onun bir topunu. Babannesinde de bir top varmış, ama babnnesininkinin arasında roka varmış ve yeşil yeşil görünüyor keb-narlardan. Bizimkide bakmış onun arasında yeşil birşey var, Kendininkinin arasını kurcalamış, bakmış yok, fırlatmış ekmeği. Çok özenti canım bunlar
:60::60::60:

kimsecikler yok topik çok sessiz nerdesiniz kızlar nişanlım ankaraya kursa gitti moralim bozuk bitsin artık şu ayrılıklar ya:91:

Back
X