Desene benimki abiymiş, 9 ay 12 günlük, çok çabuk büyüyorlar ya, doğum gününe az kaldı, ilk doğumgünğnde babası yanımızda olamayacak 
Ek gıda olayı nasıl gidiyor ve diş çıkardı mı, Levent'in hala dişi yok. Ama dün doktora götürdük kontrole, yolundaymış herşey
hiç dişi olmamasına rağmen
yani bizimkinde de büyük ihtimalle olmaz..bilemiyorum gerçi ama

ek gıda olayımız inişli çıkışlı canım..bazen güzel yiyor bazen kilit vuruyor ağzına

o zaman da ben hiç zorlamıyorum.....ben 5. ayda başladım ufak ufak...ve hiç blander süzgeç falan kullanmadım..o konuda çok rahatım Allahtan..yani bir çok kişi için sorun olan yutamama olayımız yok bizim..önceleri dikkat ettim ama iki aydır yediğim herşeyden veriyorum...canımız isterse taştan yumuşak herşeyi yeriz

ama et ve şekerli şeylerin hastasıdır kendisi..tabi dediğim gibi kilit olayı olmazsa...sebze püresi falan filan sevmedi sevmiyo...damak tadı oluştu resmen küçük herifin

.hmm başka aklıma bişe gelmedi..
bu arada bizde de diş yok......
senin eşinin gelmesine az kaldı dimi..bu arada bi ara foto koymuşsuın ben göremedim:44: tatile gidecek misiniz.........benim oğlum pek rahat vermediği için gitmedik..evde geçti izin yani annemlerde...seneye sakladık tüm tatil planlarını