• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

canım çok sıkkın adanaya bugun veda ettik:(dünden beri ağlamaktan gözlerim şişti başım bir kazan....yoldayız şimdi allahtan şu vınn denen zımpırtı var kafam azda olsa dağılıyor...en yakın arkadaşımdan dostumdan kardeşimden ayrıldık...dün sabahladık zaten.geçecekm içimin yanması....

hepsi geçecek tatlım gittiğin yerdede olck arkadaşların bu tür ayrılıklar çok zor bilirim bende lise ünv. döneminde hep ayrılık yaşadım başka şehirlerde olmamızdan :5: fırsat buldukça ziyeret edersiniz birbirinizi sağlıgınız yerinde olsun yeterki :97:iyi yolculuklar inş. herşey gönlünüzce olur çok mutlu olursunuz yeni gittiğiniz yerde

selam hatunlar bugün adanada son günüm kendi memleketimden,ailemden,arkadaşlarımdan ayrılmak çok kötü,acayip psikolojim bozuk,günlerdir ev topluyoruz,toplarken resmen her köşesinde anılarımızı hatırlayıp ağlıyorum...bundan sonraki tayin yerlerinde kimseyle samimi olmicam,kimseye bu kadar bağlanmicam çünkü çok üzülüyorumm...biz hep bunları mı yaşicaz resmen sürgün hayatı bizimki :58::58::58:

kuzum ya çok iyi anlıyorum seni.güzel şeyler düşün inşallah gittiğiniz yerde rahat edersiniz. dualarım sizinle...

baş dönmesi süreklimi oluyodu okyonus sende?ilk kezmi yaşıyosun?vertigomu yoksa diyecemde

2 gündür var canım vertigo sanırım ilaç verdi doktor 10 gün kullanıcam sonra tekrar gitçem çok kötü yaa dengem kaydı çok dönüyordu başım şimdi şiddeti azaldı ama yine yattığımda dönüyor 5 sn fln sersem gibiyim gün içindede:84:

2 gündür var canım vertigo sanırım ilaç verdi doktor 10 gün kullanıcam sonra tekrar gitçem çok kötü yaa dengem kaydı çok dönüyordu başım şimdi şiddeti azaldı ama yine yattığımda dönüyor 5 sn fln sersem gibiyim gün içindede:84:

kıyamam ya geçmiş olsun stresste tetikliyo o hastalığı düğün zamanı dikkat et kendine

kıyamam ya geçmiş olsun stresste tetikliyo o hastalığı düğün zamanı dikkat et kendine

saol tatlım düğün zamanı stres yapmamaya çalışırım geçermi iyileşirmiyim çok kötü birşey :85:çevrende varmı bu hastalığı geçiren:44:sabah alarma fırladım işe geç kalcm diye ani kalkmışım pat yere düştüm başladı başım dönmeye öle işte başım çok dönüyordu sonra kusmaya başlıyordum Allahtan nişnalım yanımdaydı doktora götürdü yalnız olsam napardım bilmiyorum denge krıstallari oynamış dedi doktor teyzemde böyle olmuştu perdeleri takarken doktor hareket fln yaptırdı geçti demede olmuştu ani kalktı diye onunda ilaçlarla geçti bir kaç günde benimde geçer inş.:85:

Slm kızlar nasılsınız.Hafta sonu annemler geldi hiç uğrayamadım topiğe
Bugün de iş görüşmesi için gittim ve olduuuu kızlar işe alındım:66::66:
perşembe günü resmen başlıyorum,2 gün içinde evraklarımı hazırlayacağım:64::64:

Slm kızlar nasılsınız.Hafta sonu annemler geldi hiç uğrayamadım topiğe
Bugün de iş görüşmesi için gittim ve olduuuu kızlar işe alındım:66::66:
perşembe günü resmen başlıyorum,2 gün içinde evraklarımı hazırlayacağım:64::64:

gözün aydın angelım,okyonus yok canım ya ama hastalığın ismini çok duydum...

selam kızlar dün adanadan ayrıldık eşimin memleketindeyiz şuan çok canım sıkkın memleketimden ayrıldım:59::59::59:...siz neler yapıyorsunuz görüşmeyeli??

Back
X