Kızlar merhaba,nasılsınız? Ben 2 gündür kötüyüm. Dün sabah bi öğrencim vedat etti...Bisikletle doalşırken bi arabanın altında kalmış. Çok üzgünüm...Daha küçücük meleğimdi benim...Allah hiç kimseye yaşatmasın,ailesi perişan,bizler de öyle...Çok acıymış
canım bir arkadaşım vefat etti 3 gün önce esk de.. net e giresim gelmedi.. biraz iyiyim müzik dinleyeyim dedim
kızlar toplantım var bugün çok yoğunum delirmek üzereyim
selam kızlarrrr
kolay gelsin canm...kızlar toplantım var bugün çok yoğunum delirmek üzereyim
günaydın kızlar çok hastayım yaa başım dönüyor şimdi doktordan geliyorum ortakulaktanmı sanırım kristaller oynamış denge problemim var yer ayağımın altından kayıyor yok öyle bir baş dönmesisabah bulantı baş dönmesi çok fenaydım nişanlım yanımdaydı tek başıma olsaydım napardım Allahtan hemen doktora götürdü beni şimdi işe geldim ilaçlarımı içtim kötü olursam eve gidicem 10 gün sonra kontrole gidicem geçmesse beyin filmi çekicek inş. geçer :85:
iyiym canm çay kahve takılıorum öleselam tatlım nasılsın
kolay gelsin canm...
geçmiş olsun canm umarım geçer hemen ya...
iyiym canm çay kahve takılıorum öle
okyonuscum geçmiş olsun, dikkat et ilaçlarını aksatma sakın. bi de yorulmaman lazım, bence izin al nişanlının yanına git. iş yerinde daha kötü olma
selam monacığım, hoşgeldin
öğlen arası kociş geliyo kızlar orduevine yemeğe gidicez, moral olur belki biraz:79:
okyonuscum geçmiş olsun, dikkat et ilaçlarını aksatma sakın. bi de yorulmaman lazım, bence izin al nişanlının yanına git. iş yerinde daha kötü olma
selam monacığım, hoşgeldin
öğlen arası kociş geliyo kızlar orduevine yemeğe gidicez, moral olur belki biraz:79:
saol cnm dikkat edicem bakalım nişanlımda orduevindeymiş traş olmaya gitmişnikah olmadan ben giremiyormuşum ordu evine :44:
günaydın kızlar çok hastayım yaa başım dönüyor şimdi doktordan geliyorum ortakulaktanmı sanırım kristaller oynamış denge problemim var yer ayağımın altından kayıyor yok öyle bir baş dönmesisabah bulantı baş dönmesi çok fenaydım nişanlım yanımdaydı tek başıma olsaydım napardım Allahtan hemen doktora götürdü beni şimdi işe geldim ilaçlarımı içtim kötü olursam eve gidicem 10 gün sonra kontrole gidicem geçmesse beyin filmi çekicek inş. geçer :85:
iyiym canm çay kahve takılıorum öle
Çok geçmiş olsun canım. O rahatsızlık vertigo sanırım. Benim bi arkadaşımda da vardı. Ama ilaç tedavisi ile baya rahatladı.
saol canım inş. gecer çok kötü yaa
Pazartesi mi kesinleşecek canım? Hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?