Asker Eşleri

günaydın kızlar,

derincim başın saolsun allah o meleğin ailesine sabır versin,evlat acısı gibisi yok bir tek yaşayan bilir...

günaydın kızlar, nasılsınız?

derincim başınız sağolsun, allah rahmet eylesin, küçücük yavru ne denir ki kendini çok üzme sen canım, bebişini düşün o da üzülmesin

canım bir arkadaşım vefat etti 3 gün önce esk de.. net e giresim gelmedi.. biraz iyiyim müzik dinleyeyim dedim

başın sağolsun vaveylacım, allah rahmet eylesin, çok üzüldüm...

kötü haberler var topiğimizde, inşallah bi daha kötü haberler vermeyiz hiç birimiz kızlar

Son düzenleme:
günaydın kızlar çok hastayım yaa başım dönüyor şimdi doktordan geliyorum ortakulaktanmı sanırım kristaller oynamış denge problemim var yer ayağımın altından kayıyor yok öyle bir baş dönmesi sabah bulantı baş dönmesi çok fenaydım nişanlım yanımdaydı tek başıma olsaydım napardım Allahtan hemen doktora götürdü beni şimdi işe geldim ilaçlarımı içtim kötü olursam eve gidicem 10 gün sonra kontrole gidicem geçmesse beyin filmi çekicek inş. geçer :85:

kızlar toplantım var bugün çok yoğunum delirmek üzereyim
kolay gelsin canm...
geçmiş olsun canm umarım geçer hemen ya...

okyonuscum geçmiş olsun, dikkat et ilaçlarını aksatma sakın. bi de yorulmaman lazım, bence izin al nişanlının yanına git. iş yerinde daha kötü olma

selam monacığım, hoşgeldin

öğlen arası kociş geliyo kızlar orduevine yemeğe gidicez, moral olur belki biraz:79:

ohh ne güzel canm.. sevgili gibisiniz valla:) bu ayrılıkların da bu avantajı var sanırım

Son düzenleme:

saol cnm dikkat edicem bakalım nişanlımda orduevindeymiş traş olmaya gitmişnikah olmadan ben giremiyormuşum ordu evine :44:

saol cnm dikkat edicem bakalım nişanlımda orduevindeymiş traş olmaya gitmişnikah olmadan ben giremiyormuşum ordu evine :44:

evet canm girilmio biizm nikahımız düğünden bir sene önce olmuştu ben giriodum rahat rahat. zaten artık özelleşio orduevleri.pek bi farkı kalmıo dışarıdan

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun canım. O rahatsızlık vertigo sanırım. Benim bi arkadaşımda da vardı. Ama ilaç tedavisi ile baya rahatladı.

iyiym canm çay kahve takılıorum öle

Ohh afiyet olsun canımm

Çok geçmiş olsun canım,dikkat et kendine
İnşallah hemen atlatırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…