• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

kaçın valla :1:
iyiyim canım ben de eşim nöbetçiydi dün geldi kahvaltı yaptık
o yatağa koştu ben de kk'ya:)
tşkler canm ben de seninkilere bayıldım:)

kaç bugün pazartesi hiçbişey olmamış gibi gidersin tekrar:1:

hoşgeldin canım.. oy kıyamam ben ona yaaaa.geçecek canm sabır lazım....

Eşin nöbetten sonra istirahat mı alıyor canım? Bu saatte işi ne evde, yatakta? :26:

Kızlar merhaba,nasılsınız? Ben 2 gündür kötüyüm. Dün sabah bi öğrencim vedat etti...Bisikletle doalşırken bi arabanın altında kalmış. Çok üzgünüm...Daha küçücük meleğimdi benim...Allah hiç kimseye yaşatmasın,ailesi perişan,bizler de öyle...Çok acıymış

Ay çok üzüldüm ya, cennetlik yavru, ana kuzusuydu o daha, süt kokulu onların hepsi :43:

Kızlar merhaba,nasılsınız? Ben 2 gündür kötüyüm. Dün sabah bi öğrencim vedat etti...Bisikletle doalşırken bi arabanın altında kalmış. Çok üzgünüm...Daha küçücük meleğimdi benim...Allah hiç kimseye yaşatmasın,ailesi perişan,bizler de öyle...Çok acıymış
offf çok üzüldüm canm yaaa:(( allah rahmet eylesin..
Eşin nöbetten sonra istirahat mı alıyor canım? Bu saatte işi ne evde, yatakta? :26:
evet her nöbetten sonra istirahat alıyor, normali de bu değil mi ki?

selaaammm kızlaaarrrr çok çok mutluyummm en yakın arkadaşım dün sabaha karşı doğum yaptı bütün geceyi hastanede geçirdik tombalacık bir kızı olduuuu,epidural normal doğum yaptı,ağrısız sancısız bi doğum valla süper bişeymiş yaa kesinlikler tavsiye edilir....angelcığım iş başvurun hayırlı olsun sonuçlanınca haber ver bize, bitane allahh en kısa zamanda kavuşmayı nasib etsinnn...öpüyorum herkesiiiiii

hadi bakalım hayırlı olsun maşallah:))

selaaammm kızlaaarrrr çok çok mutluyummm en yakın arkadaşım dün sabaha karşı doğum yaptı bütün geceyi hastanede geçirdik tombalacık bir kızı olduuuu,epidural normal doğum yaptı,ağrısız sancısız bi doğum valla süper bişeymiş yaa kesinlikler tavsiye edilir....angelcığım iş başvurun hayırlı olsun sonuçlanınca haber ver bize, bitane allahh en kısa zamanda kavuşmayı nasib etsinnn...öpüyorum herkesiiiiii

Hayırlı olsun canım,Allah analı babalı büyütsün inşallah:emir_bebek:
İnşallah hayırlı olur canım,hemen haber vericem :66::66:

Canım Allah rahmet eylesin,size ve ailesine sabır versin inşallah

derinciğim başın sağolsun,çok üzüldüm. öğrencilerimiz bizim çocuklarımız gibi. kendi öğrencilerimi düşündüm gözlerim doldu birden:43::43: Allah ailesine sabır versin. bende seminer döneminde öğrencilerimi görüyordum sokaklarda bisiklet sürüp ,top oynuyorlar. dikkat edin , yoldan uzak durun diyorum ama elden de birşey gelmiyor malesef. kendine dikkat et canım, üzülmemek elde değil ama bebişini düşün:70:

selam kızlaar derincim çok üzücü bir durum Allah rahmet eylesin

Back
X