offffffff bizi mi bekliyodu bunlar yaaaa.....kızlaarr bu arada hakkari merkez 3 yılmış allah yardımcımız olsun....bi de eşime dedim ki kpss için dersane var mıdır gideyim diye,ekmek almaya çıkabilirsen dua et dedi bana çok haklıymış....ne kapıya çıkarım ne balkona ne sokağa....offffffffffffffffff
evde çalışırsın canım ya illa dershaneye gitmek zorunda değilsin boşver varsada....bir plan yaparsın kendine inşllh olurrrr
selam güzellikler
herkesler iyi sanırım
ara ara okumaya çalıştım bitiremedim..oğluş tetikte her an uyanabilir....kocişin gitmesine 2gün kaldı
öyle alıştı ki babasına nasıl ayrılacaklar bilmiyorumhadi ben alışkınım ama minicik yavrum.............
kader hayırlısı diyip duruyoruz işte
haberleri izlemiyorum bir süredir...o insanların nasıl bir beyin yapısı var merak ediyorum..ya da var mıama azıttıranlar da suçlu bence...kendileri çalıp kendileri oynuyorlar..açılım dediler demokrasi dediler tavizleri verdiler de verdiler........hadi bakalım çıksınlar işin içinden
kıyamam yaaaaaeş götürülemeyecek yerdemi eşin birtane?
evet zuzum birlikleri kaydıraklı(bu da ruh halimin resmi )
bingölün bi ilçesinde Allahtan karargah bölüğünde..yoksa hepten kafayı sıyırırdım..24saat ceza evinde gibi bişi
siz nasılsınız başlamışsın işe
selamm kızlarrr kandilimiz mübarek olsun...angelin iş başvurusu kabul olsun,monarosa kpss yi kazansın ve kocasından ayrı düşmesin,kasvetlinin,benim ve mataraninin bebikoları olsunnn, madenin ve derinin bebişi sağlıkla doğsun, ayşeceylin,ayeserin ve vaveylanın ve tüm herkesin evlatları sağlıkla büyüsün,okynus en kısa zamanda paşasına kavuşsun....şimdilik bunlar geldi aklıma siz ilave edin eksik kalanları....
selam güzellikler
herkesler iyi sanırım
ara ara okumaya çalıştım bitiremedim..oğluş tetikte her an uyanabilir....kocişin gitmesine 2gün kaldı
öyle alıştı ki babasına nasıl ayrılacaklar bilmiyorumhadi ben alışkınım ama minicik yavrum.............
kader hayırlısı diyip duruyoruz işte
ayyyyy canım çiköfte istiiiiiirrrrr:18:
merhaba erkek arkadaşım astsubay. bir şey sormak istiyorum sizlere, sürekli tayin oluyorsunuz peki gittiğiniz heryerde çalışabiliyor msnz. yani mesleklerinizi merak ediyorum ben. cevaplarsanız çok sevinirim :) Teşekkürler
kızlar bu gece eşim için de dua edin olur mu
madecim şalgamlar çiğköfteler ooh iyi besliyorsun maşallah bebişi
etmezmiyiz canım benim hepsi için edicez inşallah,gittimi eşin?
yok canım, iki hafta kadar kaldı. ben işteyim o evde,bana yemek yapıyor.haftaya rapor falan ayarlamam lazım. kurum bu aralar karışık, bakanlık yapıyolar bizi, çalışıyoruz, izinler iptal dedi genel müdür, belki benim özel durumdan dolayı verir iznimi ama çok da iznm kalmadı. daha yeni kullandım. eşim ekimde gelince izin almam gerekicek yine. napsam bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?