Asker Eşleri

evde çalışırsın canım ya illa dershaneye gitmek zorunda değilsin boşver varsada....bir plan yaparsın kendine inşllh olurrrr

evde çalışırsın canım ya illa dershaneye gitmek zorunda değilsin boşver varsada....bir plan yaparsın kendine inşllh olurrrr

evet canım formasyon alabilirsem aldığım şehirde dersaneye de giderim durmam heralde hakkari de yurt ya da misafirhanede kalırım 8 ay bakalım artık

selam güzellikler
herkesler iyi sanırım
ara ara okumaya çalıştım bitiremedim..oğluş tetikte her an uyanabilir....kocişin gitmesine 2gün kaldı
öyle alıştı ki babasına nasıl ayrılacaklar bilmiyorum hadi ben alışkınım ama minicik yavrum.............
kader hayırlısı diyip duruyoruz işte

kıyamam yaaaaaeş götürülemeyecek yerdemi eşin birtane?

haberleri izlemiyorum bir süredir...o insanların nasıl bir beyin yapısı var merak ediyorum..ya da var mı ama azıttıranlar da suçlu bence...kendileri çalıp kendileri oynuyorlar..açılım dediler demokrasi dediler tavizleri verdiler de verdiler........hadi bakalım çıksınlar işin içinden

demokrasi her zaman hepimizin istediği,yasaklar bu hale getirdi üstünede adamlara verdiler gazı bu hale geldiler işte ne demişler yüz verdik deliye geldi mıçtı halıya

başladım canım allahtan, daha fazla evde kalmak bana yaramayacaktı zaten:2:allahım hepsini korusun yaaa,terör konusunda bi arpa boyu yol alamadık anasını satayım

aminnn canım Allah herkezin gönlüne göre versin

Allah kavuştursun canım inş. en kısa zamanda sağ sağlim kavuşursunuz birdaha ayrılık yaşamazsınız

merhaba erkek arkadaşım astsubay. bir şey sormak istiyorum sizlere, sürekli tayin oluyorsunuz peki gittiğiniz heryerde çalışabiliyor msnz. yani mesleklerinizi merak ediyorum ben. cevaplarsanız çok sevinirim :) Teşekkürler

ben çalışamıyorum mesela, her mesleğe uymuyor malesef. eşin sınıfı da önemli. taşra kadrosu olan meslekleri tercih etmek gerekiyor ve tabi ki devlet memuru olmak lazım.

etmezmiyiz canım benim hepsi için edicez inşallah,gittimi eşin?

yok canım, iki hafta kadar kaldı. ben işteyim o evde,bana yemek yapıyor. haftaya rapor falan ayarlamam lazım. kurum bu aralar karışık, bakanlık yapıyolar bizi, çalışıyoruz, izinler iptal dedi genel müdür, belki benim özel durumdan dolayı verir iznimi ama çok da iznm kalmadı. daha yeni kullandım. eşim ekimde gelince izin almam gerekicek yine. napsam bilmiyorum.

heyet raporu alabilirsin canım ekimde şimdi kullan istersen tüm iznini bence....amannnn ne zor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…