Asker Eşleri

Canım hoş geldin. Tekrar tekrar geçmiş olsun. Toparlanmışsın baya sevindim...İnşallah tekrardan anne adayı haberlerini alıcaz senden de. Evet oğlumuz olacak canım.

Selam canım. Hadi inşallah olur işin. Mübarek günde başvuru yaptın

selamm kızlarrr kandilimiz mübarek olsun...angelin iş başvurusu kabul olsun,monarosa kpss yi kazansın ve kocasından ayrı düşmesin,kasvetlinin,benim ve mataraninin bebikoları olsunnn, madenin ve derinin bebişi sağlıkla doğsun, ayşeceylin,ayeserin ve vaveylanın ve tüm herkesin evlatları sağlıkla büyüsün,okynus en kısa zamanda paşasına kavuşsun....şimdilik bunlar geldi aklıma siz ilave edin eksik kalanları....

Son düzenleme:

Eline diline sağlık canımcım. Ne denir AMİN....

kızlarr paşam evimizi tutmuş kontrat yapıldı bugün 15 temmuzdan sonra ev bizim hayırlısı bakalım ilerlemeye başladık balayınıda ayarladık :119:

Canım hoş geldin. Tekrar tekrar geçmiş olsun. Toparlanmışsın baya sevindim...İnşallah tekrardan anne adayı haberlerini alıcaz senden de. Evet oğlumuz olacak canım.
canım benım hayırlı olsun cok sevındım :) adıda sımdıden belli desene hayırlısıyla kucagına alman dileğiyle derincimm
evet canım daha da iyiyim gibi 1ay yanıma kımseyı yaklastırmadım kendımde gitmedim böleesi daha iyi oldu ama astısı derecede gecımsızdın yanıma gelmek isteyenleri bagırdım deli gibi gelmeyinnn o aldıgınız biletleri iptal edeceksınız diyee yanı mılletı bi güzel kalbini kırmayıda basardım sımdı onun telafısını yapmaya calısıyorum ciciler almaya baslamıssındır sanırım ufaktanda olsa hazırlıklar nasıl gidiyor

aminnn aminnn özlemcim Rabbim hayırlısıyla uzun ömürlü evlatlar versın ınsallah.. hem olursa diye korkuyorum yıne dusuk olucak diye hemde ya olmazsa dıye korkuyorum hayırlısını versın dıye dua etmek en guzeli belkide kımbılır..

canım lütfen böyle söyleme valla boşyere üzüyorsun kendini...bol bol dua edeceksin..her şeyin hayırlısını versin rabbimm...o gelceği vakti bilir

aminnnnnnnnn canım.
kandiliniz mübarek olsun kızlar Allah hepimizin gönlüne göre versin inş.

amin amin amin....ellerine sağlık balımmmm

kızlarr paşam evimizi tutmuş kontrat yapıldı bugün 15 temmuzdan sonra ev bizim hayırlısı bakalım ilerlemeye başladık balayınıda ayarladık :119:
OOooo ev tamam desene canım Hayırlı olsun

Normal canım yaşadıkların,inşallah düzeltirsin arayı ama zaten herkes farkındadır senin o dönem sıkıntılı olduğunu biliyorlar sonuçta. Evet yavaş yavaş başladık canım hazırlıklara,ufak tefek bi şeyler alıyoruz. Sen de lütfen olumsuz düşünme,inşallah daha güzel olacak her şey....

Yüreğine sağlık tatlım...

hayırlı olsun canım...hadi yavaş yavaş bitireceksiniz paşanla bütün işlerinizi

canım umarım bu acını daha yaşamazsın kmse yaşamaz...Allahım bizlere hayırlı bebişler nasip etsin inşllhhh

ayyyyyyy yerim seniiiii aminnnnnnnnnnnnnn

kızlar haberleri izliyor musunuz?? benim çok sinirlerim bozuldu yaaa kimler yönetiyor bizi hakkari daha çok karışacak

kızlar haberleri izliyor musunuz?? benim çok sinirlerim bozuldu yaaa kimler yönetiyor bizi hakkari daha çok karışacak

ülkem vatannım gidiyor içim acıyor...Allahım korusun canım nolur ordayken dikkatli ol olur mu cama balkona sokağa çok çıkma...üfff çok kötü neeye kadar çıkmıcan ama bilemedim işte korkuyorum hepimiz adına...güçlü görünmekten nefret eder oldum artık...

offffffff bizi mi bekliyodu bunlar yaaaa.....kızlaarr bu arada hakkari merkez 3 yılmış allah yardımcımız olsun....bi de eşime dedim ki kpss için dersane var mıdır gideyim diye,ekmek almaya çıkabilirsen dua et dedi bana çok haklıymış....ne kapıya çıkarım ne balkona ne sokağa....offffffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…