- 27 Temmuz 2015
- 55
- 18
- 30
-
- Konu Sahibi 21papatya99
daha öncede yazdım zaten aynı sehirde aynı yerde büyüseydik bu sey büyük ihtimalle olmıcaktı ama ben onu ilk defa gördüm ve asık oldum insan malasef asık olcagı ınsanı seçemiyor böyle olcagını nilseydim sever miydim hiçKuzenden sorasini okuyamadım. Neden yapıyorsunuz böyle şeyleri ya anlamıyorum. Onun bir sıfatı var zaten sizin için: kuzen ,koca olmamali.
okurken bende hanı bı an kendiminkini okuyorum zzannettim ya ne kadarda zor ama ya kuzenin sonuçta yapmaz etmez diyosun güveniyosun ama milletin yapmadığı seyleri yapıyo ya cok cok sevindim ama mutlu huzurlu olmanıza oda allahından bulur ınsallah yaBirden benmi yazdim sandim yaa. Tam benim hayatim. Budur iste.
Aynen ben okuyorum oysa ilk okul mezunu. Kuzenim. Askerdeyken beni 2 kere aldattigini ogrendim, sahsen o kizdan. Ben ilk once hemen ayrildim bi mesajla. Asker felan demedim, cunku canim cok yandi. Yaln soyleyemezdim hergun konusurken canim hayatim diye mutluluk rolu yapamazdim.Babasi: " komutan aradi x kafasina tufek dayamis zor kurtarmislar, kizim hic asker adama ayrilalim denilirmi sen naptin?" diye. Ben cok korktum baristik tekrar. Askerden yaz tatiline geldi izne bi 10 gunlugune. Bende burdan turkiyeye. Benim aileme acildik. Desteklemediler ama zorladik ni kac gun agladim durdum ve kabul ettiler. 2 sene sonra evlenebilirisnz okulunu ilerlet ilk once dediler. 2 sene sonra nisan bi 2 sene somrada okul bitince evlenin dediler. Sonra turkiyeden yasadigim ulkeye geldim oda askere geri dondu. Ben kabuslar gordum. Aglayarak uyandim. Cok kotu gunler gecirdim ve sonc olrak ayrildim.
O kiz hep vardi hayatinda. Eski sevgilisi. Arada sirda konusmalarini yakalamistim. Tamam der ozur dilerdi daha yapmiycam derdi. Aglardi arar dururdu affederdim.
Ne kdar aptal olabilirmis bi asik boylelikle kendimde gormus oldum.
Belkide hala o kizla gorusuyor ve kimbilir devam ediyorlar biraktiklari yerden. Ama ben mutluyum boyle. Sukurki kurtuldum oyle bi erkekten. Karaktersiz.
okurken bende hanı bı an kendiminkini okuyorum zzannettim ya ne kadarda zor ama ya kuzenin sonuçta yapmaz etmez diyosun güveniyosun ama milletin yapmadığı seyleri yapıyo ya cok cok sevindim ama mutlu huzurlu olmanıza oda allahından bulur ınsallah ya
inanır mısın benim kuzenimde öyle ailede herkes onu cok seviyo benim babam onun dayısı ve babam ben yiğenlerimin içinden en cok onu seviyorum der hep inşallah bende senin gibi iyiki olmamış derim inan bana ben onun için herseyi yaptım ya herseyi ben sadece beni sevsin istesin ya çünkü ben onu cok sevdim ya benimkide nişanlandıkan sona konuştuk onunla bana herseyi sen yaptın sen ayrıldın benim vicdanım rahat falan dedi kendi yedikleri naneleri söylemiyolar ama ne kadarda benciller ya ben kuzenime sen bana bubları yapıyosan başkası neler yapmaz dedim oda haklısın dedi ya bende senin gibiyim aynı canım benim onunla geçirdiğim zamana acıyorum ya onun yüzünden 3 yıl üniversiteyi kazanamadım ya hanı beni en iyi burda sen anlarsın o kadar zoruma gidiyo kı ben onu bu kadar severken o daha 3 ay bile olmadan gidip başkasıyla nişanlanması ben bu kadarını hakketmedim ya bu hafta sonuda düğünü var bunlaı yazarken bile gözlerim doldu ya allah herkese yasattıgını yasatır canım benimDimi, cok benziyor.
Aynende oyle dusundum. Bizim ailenin erkekleri parmakla gosterilir. Yani bende onlardan sandim. Ama hic benzemiyomus.
7 ay dir kotuyum diyosun, sabrett canim gecicek. Benim kendime gelmem 1 bucuk sene surdu. Su an daha 2 sene olmadi ayrilali, yarim senedir normale donmus bulunuyorum.Yanarimda onla gecirdigm 2 seneye yanarim, geri bide o 1 bcuk sene ask acisi. Aptalmisim. Cok aptalmisim. Tabi su an iyikide olmamis diyorum. Ve cok pismanim, ailemi karsima aldim oyle birisi icin.
Keske zamanindan gorseymisim. Hic benlik birisi degilmis. Cok pasif birisymis. Isin garip tarafi ne biliyomusun. 2 hafta oncesine kadar whatsapp durumlari bana hitabendi. 1 bucuk sene boyunca yani. Ve ne gibi yazilr?
" ben savasirdim ama sen savasmaya degmezsin".
" pahalli parfumlerden ziyade insan guven kokmali".
Gulermisin aglarmisin. He he guven kokmali, senin basaramadigin.
Gorende aldatan benmisim sanar.
teşekkür ederim yorumunuz için ya ben gerçekten cok üzüldüm cok kırıldım cok yıprandım tüm sevdiklerim sizin söylediğiniz seyleri söylediler o sana göre değil sen daha iyilerine layıksın o seni hiç hakketmedi falan dediler sizin ve onların dedikleri seyler cok doğru ama işte olmuyo yapamıyorum bende istiyorum unutayım çıksın gitsin aklımdan yemin ederim adını bıle duymak istemiyorum ama duyuncada o içimdeki acıya engel olamıyorum ben yinede her zmaan halime şükrediyorum bundan daha kötüsüde olabilir ve ben biliyorum su ana dünyanın dört bı aynında benden cok cok cok zor durumda oalnlar hatta benim yerimde olmak için zan atan insanlar olduğunu ya ama herkesin derdi kendine büyük gelirmiş hanı boşuna demiyolar her işte vardır diye bı hayır ben bu olaylar sayesinde namaza falan başladım eskisine göre cok değiştim ama yüreğim hala kırgın cok kırgınYorumlari okumadim ama tek soyleyebilecegim su ki sen kendini sevmiyorsun. Kendini sevsen kendini uzmezsin. Seni bu kadar uzene de bu kadar deger vermezsin. Unutma bir insanin degerini biz belirleriz. Sen gozunde adami yukseklerde gorup degerlestirirken kendini de gozunde kucultmussun. Oysa sen yine ayni sensin. Kendini bu kadar kucumseme. O adami da kurtulduguna sukrederek birak ve sana gercekten deger veren insanlara bak. Sen degerlisin. Herkesin hayatinda buna benzer seyler olur. Bir kisi severken nedense digeri ona ayni degeri vermez. Bu tip olaylar hayattan ders cikarmamiz icindir. Bu hayatta sen de varsin. Kimsenin seni yok gibi gormesine izin verme. Seni yok sayanlari da cikar hayatindan. Kimseyi degistiremezsin ama seni uzenleri hayatindan cikarabilirsin. Kendi kiymetini bilmen icin bunlari yasaman gerekiyormus ve yasamissin. Simdi dersini al bu olaydan ve kiymetini bil. Kiymetini bilenle de hayatina devam et.
inanır mısın benim kuzenimde öyle ailede herkes onu cok seviyo benim babam onun dayısı ve babam ben yiğenlerimin içinden en cok onu seviyorum der hep inşallah bende senin gibi iyiki olmamış derim inan bana ben onun için herseyi yaptım ya herseyi ben sadece beni sevsin istesin ya çünkü ben onu cok sevdim ya benimkide nişanlandıkan sona konuştuk onunla bana herseyi sen yaptın sen ayrıldın benim vicdanım rahat falan dedi kendi yedikleri naneleri söylemiyolar ama ne kadarda benciller ya ben kuzenime sen bana bubları yapıyosan başkası neler yapmaz dedim oda haklısın dedi ya bende senin gibiyim aynı canım benim onunla geçirdiğim zamana acıyorum ya onun yüzünden 3 yıl üniversiteyi kazanamadım ya hanı beni en iyi burda sen anlarsın o kadar zoruma gidiyo kı ben onu bu kadar severken o daha 3 ay bile olmadan gidip başkasıyla nişanlanması ben bu kadarını hakketmedim ya bu hafta sonuda düğünü var bunlaı yazarken bile gözlerim doldu ya allah herkese yasattıgını yasatır canım benim
Hepsi gececek inan. Bir gun karsina sevecegin biri ciktiginda iyiki kuzenimle olmamis diyeceksin. Zamana birak.teşekkür ederim yorumunuz için ya ben gerçekten cok üzüldüm cok kırıldım cok yıprandım tüm sevdiklerim sizin söylediğiniz seyleri söylediler o sana göre değil sen daha iyilerine layıksın o seni hiç hakketmedi falan dediler sizin ve onların dedikleri seyler cok doğru ama işte olmuyo yapamıyorum bende istiyorum unutayım çıksın gitsin aklımdan yemin ederim adını bıle duymak istemiyorum ama duyuncada o içimdeki acıya engel olamıyorum ben yinede her zmaan halime şükrediyorum bundan daha kötüsüde olabilir ve ben biliyorum su ana dünyanın dört bı aynında benden cok cok cok zor durumda oalnlar hatta benim yerimde olmak için zan atan insanlar olduğunu ya ama herkesin derdi kendine büyük gelirmiş hanı boşuna demiyolar her işte vardır diye bı hayır ben bu olaylar sayesinde namaza falan başladım eskisine göre cok değiştim ama yüreğim hala kırgın cok kırgın
insalalh dediğiniz gibi olur ya hersey sağolunHepsi gececek inan. Bir gun karsina sevecegin biri ciktiginda iyiki kuzenimle olmamis diyeceksin. Zamana birak.