- 27 Temmuz 2015
- 55
- 18
- 30
-
- Konu Sahibi 21papatya99
Bence kurtulduğunuz için şükredin. Sizi hak etmemiş.hiç aklıma gelmezdi günün birinde bu duruma düşceğim ama insan işte basına neler gelmiyor ki yinede insanın her haline şükretmesi gerektiğini düşünürüm ya artık kafayı yicek duruma geldim ya cok sevdiğim cok cook sevdiğim bi adam vardı bu adam malasef benim kuzenimdi ayrıldık beni aldattı bi yıl boyunca bana yalan söyledi sonradan gerçeği öğrendim askerdeydi diye kıyamadım ayrılmadım ama hiç bi zaman o kıza davrandığı gibi bana davranmadı ya ben okuyorum o ise ilkokul mezunu arkadaşlarım sürekli bana ondan ayrıl o sana göre değil diyip durdular ayrıldım en sonunda ama istemeye istemeye ayrıldım belki kal der diye bekledim ama demedi benden ayrıldıktan sonra 3 ay bile dolmadan başkasıyla nişanlandı oda halasının torunuyla aradım mesaj attım bana hakaretler etti sonradanda öğrendim ki meğer ben varkende o kıza karsı ilgisi varmış ya sonra bana gerizekalı falan mal falanda dedi ben bunları hakketmedim canım cok acıyo cok bi iki ay sonra evlencek
evet...siz beni mi suçlu buldunuz simdi
teşekkür ederim yorumlarınız için gerçekten sonuna kadar haklısınız ya ama dediğim gibi şükrediyorum çünkü daha kötüsü olabilirdi hani daha kötü bi şekilde aklım basıma gelebilirdi ya affedersiniz ama insan bazen kazık yemedikçe kendine gelemiyo.evet...
cunku sızı hıc tanımamama ragmen hemcınsım oldugunuz ıcın sızı sızden daha degerlı goruyorum.
1.kuzen kardes gıbıdır!
hıc mı erkek yok etrafda ?nıye o? hıc saglıklı durum degıl.
2. bu adam senı hak edecek 1 ıyı hareketde bıle bulunmamıs ,yanlıslarla dolu; buna ragmen hala arkasından uzuluyorsunuz.
kızların kendı degerının farkında olmamasına ,etrafına bakmamasına,kotu olaylardan ders cıkarmamasına cok kızıyorum.
bu duruma bıraz kendı kendınız gelmıssınız...
sız o adama kalcak bı kızmısınız degerınız bu kadar mı
sız kendınızı cok degerlı gorun, kendı kıymetınızı bılın, bı erkegı degerlendırırken 83178338 mılyon kere dusunun.
hayat bu kadar ,zor zaman bukadar kotu ,erkekler bukadar manyakken....
sız bıle bıle lades demişsınız
kurtuldunuguna sukretmenız , verdıgınız yanlıs karardan oturu pısmanlık duymanız gerekken hala uzuluyor olmanız sızı aynı hatalara meyıl edebılecegınızı gosterıyor
valla yazık genclıgınızın guzellıgıne ... aılenız uzulur yahu
sıze karsınıza cok deger veren bı erkek gelene kadar cok dusunun
aılenızden bı buyugunuzle dertlesın fıkrını alın
evet cok sükür ki gördüm ya bundan daha kötüsüde olabilirdi bütün suc bende aslında ama sevinçe kolay unutulmuyor işte yorumlarınız için teşekkür ederim inşallah hersey gönlünüzce olur inşallah benim düştüğüm hatalara düşmezsinizDoğru anladıysam adam kuzeninizmiş. Biraz da bu durum sıkıntı. Allah yardımcınız olsun zor bir durum kolay unutulmuyor ama bir yerde de gerçek yüzünü görmüşsünüz.
eşin olur huzursuzlugun olur tamamteşekkür ederim yorumlarınız için gerçekten sonuna kadar haklısınız ya ama dediğim gibi şükrediyorum çünkü daha kötüsü olabilirdi hani daha kötü bi şekilde aklım basıma gelebilirdi ya affedersiniz ama insan bazen kazık yemedikçe kendine gelemiyo.
inanın bana cok dua ediyorum sadece kendim için değil hepimiz için hani hakkımızda hayırlısı olsun diyorum ama beni üzen kıran sey bunları inanın bana hiç hakketmedim ya hiç hemde dediğiniz gibi bende kendime cok kızıyorum ya dünyada insanların ne dertleri var seninkide dert mi diyorum üzülmeye bile değmez diyorum ama dediğimle kalıyorum ya malasef inşallah en kısa zamanda bu durumdan kurtulurum...eşin olur huzursuzlugun olur tamam
oglun olur canı yanar tamam
abın kardesın akraban hasta olur allah korusun tamam
bunun dısında asla ama asla bı erkek ıcın uzulmeyın aglamayın degmez
ınanın degmez,
sız hep ıyı olun ıyı kalın allahım baana layıgımı ver dıye dua edın
boyle seylerı dusunup kafaya takmayın herseyın bı zamanı var
evın olcak yuvan olcak duzenın olcak
sacma ınsan ıcın zaman kaybettıgıne yazık ınankı
ne suçlususiz beni mi suçlu buldunuz simdi
Amin canım, teşekkür ederim güzel dileklerin için inşallah sen de çok mutlu olursun. Allah hayırlısını çıkartsın karşımıza.evet cok sükür ki gördüm ya bundan daha kötüsüde olabilirdi bütün suc bende aslında ama sevinçe kolay unutulmuyor işte yorumlarınız için teşekkür ederim inşallah hersey gönlünüzce olur inşallah benim düştüğüm hatalara düşmezsiniz
inşallah bigün öyle olur ya onu unutsam bile bana yaptığını nasıl unutcam hiç bilmiyorum ya onun yaptığını kimse yapmaz yane suçlusu
kurtulmuşsunuz bir gün şükredeceksiniz bence
:):)bende teşekkür ederim amin inşallah cok sağolun:):)Amin canım, teşekkür ederim güzel dileklerin için inşallah sen de çok mutlu olursun. Allah hayırlısını çıkartsın karşımıza.