aşk

Bende şunu anlamıyorum kuzen kardeştir ne demek ya kuzen kardeş olsa zaten adı kardeş olur tamam bizim ailemizde falan evlenilmez ama bicok insan evleniyor keşke olmasa sağlıksız çocuklar doğuyor ailelerin arası bozuluyor fakat asla kuzen kardeş değildir hele birçok erkek asla kuzenini kardeş olarak görmez malesef biz kızlar boyle pembe gözlüklerle bakıyoruz :KK37:
cok doğru söylüyosunuz biz o gözle bakmıyoruz ama erkekler bakıyo ya artık öyle bi devre geldik ki kendi kız kardeşlerine bile o gözle bakıyoar

ve siz halen bu adam için aşk acısı mı çekiyorsunuz?
bence tek yaptığınız kendine eziyet etmek
o benim ilk cıktıgım ilk sevgilim hani belki hersey o yüzden bana bu kadar zor geliyor ya bende farkındayım kendime eziyet ettiğimin ama olmuyor hala bana nasıl bunu yapar diye düşünüyorum biliyorum eseklik ediyorum ama biliyoruum ki buda zamanla geccek inşallah sagolun yorumunuz için

bu güzel yorumunuz için gerçekten cok teşekkür ederim bizde anneniz ve babnız gibi hala-dayı çocuklarıyız ya dediğiniz gibi ömrümün sonuna kadar haberlerini alcam ve bazen iyiki olmuş aslında diyorum ben gerçekten cok üzüldüm cok ağladım ya o kadar canım yandı kı ve bu olaylar cok sükür ki benim namaza başlamama sebep oldu ya herseyde mutlaka vardır bi hayır ya ama ben o kadar cok severken onun bunları yapması cok cok ağırıma gitti ya ama bu saatten sonra kendimi parcalasamda hiç bişeyin önemi yok
Bak ışte bunda da varmış bir hayir.. Namaza baslamissiniz. Çok ama çok iyi gelir herseye. Onun yanına kalmaz emin olun.Bunu da duyacaksınız.. Ve o zaman şükür edeceksiniz.. Siz sadece dua edin. Gerçekten hayat çok kısa. Kendinizi ailenizi düşünün. Rabbim sağlıkla sinamasin. Siz daha iyilerine layiksiniz.

Bak ışte bunda da varmış bir hayir.. Namaza baslamissiniz. Çok ama çok iyi gelir herseye. Onun yanına kalmaz emin olun.Bunu da duyacaksınız.. Ve o zaman şükür edeceksiniz.. Siz sadece dua edin. Gerçekten hayat çok kısa. Kendinizi ailenizi düşünün. Rabbim sağlıkla sinamasin. Siz daha iyilerine layiksiniz.
gerçekten cok teşekkür ederim sağolun inşallah sizde cok ama cok mutlu olursunuz hayatınız boyunca rabbim kimseyi sağlığıyla ailesi ile imtihan etmesin zaten bu konuda sevindiğim tek sey namaza başlamış olmam insalalh rabbim kılmıyosanız sizede kılmayı nasip eder:KK39::KK39:

o benim ilk cıktıgım ilk sevgilim hani belki hersey o yüzden bana bu kadar zor geliyor ya bende farkındayım kendime eziyet ettiğimin ama olmuyor hala bana nasıl bunu yapar diye düşünüyorum biliyorum eseklik ediyorum ama biliyoruum ki buda zamanla geccek inşallah sagolun yorumunuz için
rica ederim:)
evet insan kendine kızıyor ben nasıl böyle birini hayatıma sokmuşum diye ama bir de şöyle bakın eğer siz o herife daha çok bağlandığınızda bırakıp gitseydi ya siz evlenip bu adamın çirkin yüzünü görseydiniz o zaman geri dönüşü çok zor olurdu
şimdi acı çekeceksiniz ama ilerde doğru kişiyi bulunca bu zamanlarınıza gülüp geçeceksiniz

teşekkür ederim yorumlarınız için gerçekten sonuna kadar haklısınız ya ama dediğim gibi şükrediyorum çünkü daha kötüsü olabilirdi hani daha kötü bi şekilde aklım basıma gelebilirdi ya affedersiniz ama insan bazen kazık yemedikçe kendine gelemiyo.
bazıları da o kazığın müptelası oluyor. sen onlardan olma ders al bu durumdan.

rica ederim:)
evet insan kendine kızıyor ben nasıl böyle birini hayatıma sokmuşum diye ama bir de şöyle bakın eğer siz o herife daha çok bağlandığınızda bırakıp gitseydi ya siz evlenip bu adamın çirkin yüzünü görseydiniz o zaman geri dönüşü çok zor olurdu
şimdi acı çekeceksiniz ama ilerde doğru kişiyi bulunca bu zamanlarınıza gülüp geçeceksiniz
ayyy inşallah ya inşallah ağzınızdan bal damlıyo valla ya:KK28::KK28:cok teşekkür ederim inşallah hersey dediğiniz gibi olur

siz siz olun kızlar sizi sevmeyen değer vermeyen birinin peşinden gitmeyin basta sevmeyen biri sonradan da sevmiyor limseyede güvenmeyin kızlar insana öz kuzeni bunları yapıyosa başkası neler yapmaz...

ahh kızlar ahh yaa üniversite eski sevgilimin olduğu ilçeye cıktı ya ve 2 hafta sonra evlencek ve ben mecburi olarak o düğünde buluncam ya

hiç aklıma gelmezdi günün birinde bu duruma düşceğim ama insan işte basına neler gelmiyor ki yinede insanın her haline şükretmesi gerektiğini düşünürüm ya artık kafayı yicek duruma geldim ya cok sevdiğim cok cook sevdiğim bi adam vardı bu adam malasef benim kuzenimdi ayrıldık beni aldattı bi yıl boyunca bana yalan söyledi sonradan gerçeği öğrendim askerdeydi diye kıyamadım ayrılmadım ama hiç bi zaman o kıza davrandığı gibi bana davranmadı ya ben okuyorum o ise ilkokul mezunu arkadaşlarım sürekli bana ondan ayrıl o sana göre değil diyip durdular ayrıldım en sonunda ama istemeye istemeye ayrıldım belki kal der diye bekledim ama demedi benden ayrıldıktan sonra 3 ay bile dolmadan başkasıyla nişanlandı oda halasının torunuyla aradım mesaj attım bana hakaretler etti sonradanda öğrendim ki meğer ben varkende o kıza karsı ilgisi varmış ya sonra bana gerizekalı falan mal falanda dedi ben bunları hakketmedim canım cok acıyo cok bi iki ay sonra evlencek
sizle kuzen,öbür kızda akraba mı?halasının torunu demişsiniz.

hiç aklıma gelmezdi günün birinde bu duruma düşceğim ama insan işte basına neler gelmiyor ki yinede insanın her haline şükretmesi gerektiğini düşünürüm ya artık kafayı yicek duruma geldim ya cok sevdiğim cok cook sevdiğim bi adam vardı bu adam malasef benim kuzenimdi ayrıldık beni aldattı bi yıl boyunca bana yalan söyledi sonradan gerçeği öğrendim askerdeydi diye kıyamadım ayrılmadım ama hiç bi zaman o kıza davrandığı gibi bana davranmadı ya ben okuyorum o ise ilkokul mezunu arkadaşlarım sürekli bana ondan ayrıl o sana göre değil diyip durdular ayrıldım en sonunda ama istemeye istemeye ayrıldım belki kal der diye bekledim ama demedi benden ayrıldıktan sonra 3 ay bile dolmadan başkasıyla nişanlandı oda halasının torunuyla aradım mesaj attım bana hakaretler etti sonradanda öğrendim ki meğer ben varkende o kıza karsı ilgisi varmış ya sonra bana gerizekalı falan mal falanda dedi ben bunları hakketmedim canım cok acıyo cok bi iki ay sonra evlencek

Birden benmi yazdim sandim yaa. Tam benim hayatim. Budur iste.
Aynen ben okuyorum oysa ilk okul mezunu. Kuzenim. Askerdeyken beni 2 kere aldattigini ogrendim, sahsen o kizdan. Ben ilk once hemen ayrildim bi mesajla. Asker felan demedim, cunku canim cok yandi. Yaln soyleyemezdim hergun konusurken canim hayatim diye mutluluk rolu yapamazdim.Babasi: " komutan aradi x kafasina tufek dayamis zor kurtarmislar, kizim hic asker adama ayrilalim denilirmi sen naptin?" diye. Ben cok korktum baristik tekrar. Askerden yaz tatiline geldi izne bi 10 gunlugune. Bende burdan turkiyeye. Benim aileme acildik. Desteklemediler ama zorladik ni kac gun agladim durdum ve kabul ettiler. 2 sene sonra evlenebilirisnz okulunu ilerlet ilk once dediler. 2 sene sonra nisan bi 2 sene somrada okul bitince evlenin dediler. Sonra turkiyeden yasadigim ulkeye geldim oda askere geri dondu. Ben kabuslar gordum. Aglayarak uyandim. Cok kotu gunler gecirdim ve sonc olrak ayrildim.

O kiz hep vardi hayatinda. Eski sevgilisi. Arada sirda konusmalarini yakalamistim. Tamam der ozur dilerdi daha yapmiycam derdi. Aglardi arar dururdu affederdim.
Ne kdar aptal olabilirmis bi asik boylelikle kendimde gormus oldum.
Belkide hala o kizla gorusuyor ve kimbilir devam ediyorlar biraktiklari yerden. Ama ben mutluyum boyle. Sukurki kurtuldum oyle bi erkekten. Karaktersiz.

Kuzenden sorasini okuyamadım. Neden yapıyorsunuz böyle şeyleri ya anlamıyorum. Onun bir sıfatı var zaten sizin için: kuzen ,koca olmamali.

okurken bende hanı bı an kendiminkini okuyorum zzannettim ya ne kadarda zor ama ya kuzenin sonuçta yapmaz etmez diyosun güveniyosun ama milletin yapmadığı seyleri yapıyo ya cok cok sevindim ama mutlu huzurlu olmanıza oda allahından bulur ınsallah ya

X