aşk

Seni elinin altinda tutmus gibime geldi. Boyle biri icin uzulmeye aglamaya degmez.
Akrabanla evlenmedigin icin is ciddiye binmedigi icin mutlu olmalisin.
bende dediğiniz seyi ona cok kez söyledim ama o hep inkar etti falan seni seviyorum dedi bende hep inandım ona ya aslında onun sucu yok ben bile bile yakmışım kendimi

hataymış evet ama geçmiş gitmiş.
bu konuyu kafandan atıp ileriye bakman lazım artık.
daha fazla düşünüp kendini suçlama
kendimi suçladığım tek konu onunla bu kadar zaman harcayıp kenddimi o askerdeyken perişan etmem ya keşke birazda o pişman olsa ya yorumunuz için teşekkür edeim

kendimi suçladığım tek konu onunla bu kadar zaman harcayıp kenddimi o askerdeyken perişan etmem ya keşke birazda o pişman olsa ya yorumunuz için teşekkür edeim
pişman olacak vicdanda ve karakterde bir insan aldatma eylemini gerçekleştirmez zaten, o yüzden pişman olup senden özür dilemesini, ya da sana böyle hasızlık yaptım hakkını helal et demesini beklememelisin.
boşver olan olmuş, kurtulduğuna sevin hatta

ayy inşallah ya bigün iyiki ama iyiki nla olmamış derim ya

işte gerizekalı aptal ben diğer üyeleinde dediği gibi başka adam mı yoktu ya ama gönlüm kaydı bi kere ya

Papatya en azından hatanın farkındayım bu iyi birşey.

Sımdı haydı aklını toparlamaya çalış dersin bır nefes al ve ne kadar şanslı olduğunu duşun daha cok gencsın hayat sana cok guzellıkler getırecek.

amin inşallah hayat hepimize güzellikler mutlulıklar getirir inşallah ama cok kezde söylediğim gibi ben bunları yinede hakketmedim ya hemde hiç ve beni asıl çileden çıkaran onun hala sucu bana atması ya

Oncelikle "Kuzen kardeştir" hikayesini bırakın.. insanlık hali.. Kimse neyi kimle yaşayacağını bilemez. Benim annemle babam kuzen. ( Hala-dayi çocukları) Benim annem de babami tanimiyormus.Farklı şehirler.Aynı konu sahibinin ki gibi. Halen de var.. Daha geçen gün univden bir kiz arkadasim kuzeniyle nisanlandi.. Neyse asıl konuya geleyim.
Akraba ya da değil farketmez erkek erkektir. Aldatmış mi aldatmış.. Sizin için sadece kötü tarafi onla ilgili bütün haberleri ömür boyu alacak olmanız.. Tabi bu da sizin başkasını sevip onu unutana kadar.. sonrasında etkilemeyecek bile. Hep söylerim Kendinizi sevin.. Bazı şeyler bitmeli ki daha iyileri başlayabilsin.. Bu sizin sinavinizdi.. Yaşamanız gerekiyordu yaşadınız ve bitti.. Gerisini Allaha birakin ve yolunuza bakın. Hakkiniza giren bir insanin hiç birşey yanına kalmaz. Suçlu falan da degilsiniz.. Siz sadece sizin sevginize değmeyen birini SEVDİNİZ.Bol dua edin.Aglayin içinizde tutmayın hiçbirşeyi. Yasaya yasaya ,duayla ve zamanla atlatacaksiniz..Rabbim iyilerle karsilastirsin..

Bende şunu anlamıyorum kuzen kardeştir ne demek ya kuzen kardeş olsa zaten adı kardeş olur tamam bizim ailemizde falan evlenilmez ama bicok insan evleniyor keşke olmasa sağlıksız çocuklar doğuyor ailelerin arası bozuluyor fakat asla kuzen kardeş değildir hele birçok erkek asla kuzenini kardeş olarak görmez malesef biz kızlar boyle pembe gözlüklerle bakıyoruz

bu güzel yorumunuz için gerçekten cok teşekkür ederim bizde anneniz ve babnız gibi hala-dayı çocuklarıyız ya dediğiniz gibi ömrümün sonuna kadar haberlerini alcam ve bazen iyiki olmuş aslında diyorum ben gerçekten cok üzüldüm cok ağladım ya o kadar canım yandı kı ve bu olaylar cok sükür ki benim namaza başlamama sebep oldu ya herseyde mutlaka vardır bi hayır ya ama ben o kadar cok severken onun bunları yapması cok cok ağırıma gitti ya ama bu saatten sonra kendimi parcalasamda hiç bişeyin önemi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…