-
- Konu Sahibi 21papatya99
:):):)bende bu bölüme nasıl taşırım diye düsünüyodum teşekkür ederim :):)konunuzu ilgili bölüme taşıyorum. bilginize
seviyodum gerçekten cok seviyodum sevince insanın gözü hiç bişeyi görmüy malasef yeni yeni anlıyorum yaptığım hataları falanBoyle bi adamla farzet ki evlendin, mutlu olacagini mi saniyordun?
öyle yamaya çalışıyorum ve yawas yawas unutuyorum galibaUnut gitsin. .
21 yaşındayım ama biz farklı sehirlerde oturuyoruz hani been onu ilk defa gördüm ve hersey ondan sonra başladı zaten yaNerede yasiyorsunuz allah askina,siz kendi kuzeninize asiksiniz,o diğer kuzenle evleniyor mübarek insan kalmamis gibi kuzenlere sarmis herkes
Yasiniz kaç bu arada
haklısınız ama cok sükür ki gerçek yüzünü cok erken gördüm yaBoyle karaktersiz birini sevmeyi kendine yakistirmamalisin
hiç aklıma gelmezdi günün birinde bu duruma düşceğim ama insan işte basına neler gelmiyor ki yinede insanın her haline şükretmesi gerektiğini düşünürüm ya artık kafayı yicek duruma geldim ya cok sevdiğim cok cook sevdiğim bi adam vardı bu adam malasef benim kuzenimdi ayrıldık beni aldattı bi yıl boyunca bana yalan söyledi sonradan gerçeği öğrendim askerdeydi diye kıyamadım ayrılmadım ama hiç bi zaman o kıza davrandığı gibi bana davranmadı ya ben okuyorum o ise ilkokul mezunu arkadaşlarım sürekli bana ondan ayrıl o sana göre değil diyip durdular ayrıldım en sonunda ama istemeye istemeye ayrıldım belki kal der diye bekledim ama demedi benden ayrıldıktan sonra 3 ay bile dolmadan başkasıyla nişanlandı oda halasının torunuyla aradım mesaj attım bana hakaretler etti sonradanda öğrendim ki meğer ben varkende o kıza karsı ilgisi varmış ya sonra bana gerizekalı falan mal falanda dedi ben bunları hakketmedim canım cok acıyo cok bi iki ay sonra evlencek
sizce bigün yaptıklarına pişman olur mu biz 3-4 ay önce konuşmuştuk işte ben ona seni asla affetmicem sana hakkımıda helal etmicem falan demiştim oda bana benim içimde vicdanımda cok rahat dedi ondan sonra bi ay önce whatsappdan mesaj atmış hakkımı helal edeyim diye gayet normal konuştuk ertesi gün baktım beni whatsappdan engellemiş tek istediğim pişman olması ya...hiç aklıma gelmezdi günün birinde bu duruma düşceğim ama insan işte basına neler gelmiyor ki yinede insanın her haline şükretmesi gerektiğini düşünürüm ya artık kafayı yicek duruma geldim ya cok sevdiğim cok cook sevdiğim bi adam vardı bu adam malasef benim kuzenimdi ayrıldık beni aldattı bi yıl boyunca bana yalan söyledi sonradan gerçeği öğrendim askerdeydi diye kıyamadım ayrılmadım ama hiç bi zaman o kıza davrandığı gibi bana davranmadı ya ben okuyorum o ise ilkokul mezunu arkadaşlarım sürekli bana ondan ayrıl o sana göre değil diyip durdular ayrıldım en sonunda ama istemeye istemeye ayrıldım belki kal der diye bekledim ama demedi benden ayrıldıktan sonra 3 ay bile dolmadan başkasıyla nişanlandı oda halasının torunuyla aradım mesaj attım bana hakaretler etti sonradanda öğrendim ki meğer ben varkende o kıza karsı ilgisi varmış ya sonra bana gerizekalı falan mal falanda dedi ben bunları hakketmedim canım cok acıyo cok bi iki ay sonra evlencek
hiç aklıma gelmezdi günün birinde bu duruma düşceğim ama insan işte basına neler gelmiyor ki yinede insanın her haline şükretmesi gerektiğini düşünürüm ya artık kafayı yicek duruma geldim ya cok sevdiğim cok cook sevdiğim bi adam vardı bu adam malasef benim kuzenimdi ayrıldık beni aldattı bi yıl boyunca bana yalan söyledi sonradan gerçeği öğrendim askerdeydi diye kıyamadım ayrılmadım ama hiç bi zaman o kıza davrandığı gibi bana davranmadı ya ben okuyorum o ise ilkokul mezunu arkadaşlarım sürekli bana ondan ayrıl o sana göre değil diyip durdular ayrıldım en sonunda ama istemeye istemeye ayrıldım belki kal der diye bekledim ama demedi benden ayrıldıktan sonra 3 ay bile dolmadan başkasıyla nişanlandı oda halasının torunuyla aradım mesaj attım bana hakaretler etti sonradanda öğrendim ki meğer ben varkende o kıza karsı ilgisi varmış ya sonra bana gerizekalı falan mal falanda dedi ben bunları hakketmedim canım cok acıyo cok bi iki ay sonra evlencek
ben bu lafları daha önce cok kişiden duyduğum için kırılmadım ve doğru konusmusunuz allah var ne diyim ya hatayı zaten en bastan onunla sevgili olarak yapmışım ya ondan sonra hatalar biribirini izlemiş gitmiş yorumunuz için teşekkür ederim ama herseye rağmen bunları hakketmediğimi düşünüyorumOncelıkle, Allah askına kuzen kardestir en yakınındır. Kuzene o gözle bakılmaz. Ne kadar o ana kadar bırbırınızı gormemıs olursanız olun ve adam üstünde gidip dıger kuzenıyle nısanlanmıs aıledekı bütün kuzenlerde denemıs, baska kız mı kalmadı söze de baska erkek mı kalmadı?
Amacım sızı kırmak degıl ama yapmayın etmeyın nolursunuz.. Beni değil kuzen cok uzak akrabalarıma bıle kardeş gözüyle bakarım soz de oyle yapın lutfen. Ayrılmanız cok cok ıyı olmuş sız de ılerde ıyı kız diyeceksiniz emınım
hataymış evet ama geçmiş gitmiş.tüm gerizekalılık tüm salaklık tüm eşeklik bende zaten sen niye acıyosun niye üzülüyosun ki boşuna dememişier acıma acınacak duruma düşersin diye ama inanın ki hayatımın en büyük hatasıydı onunla sevgili olmak ya