aşk

Nerede yasiyorsunuz allah askina,siz kendi kuzeninize asiksiniz,o diğer kuzenle evleniyor mübarek insan kalmamis gibi kuzenlere sarmis herkes
Yasiniz kaç bu arada
21 yaşındayım ama biz farklı sehirlerde oturuyoruz hani been onu ilk defa gördüm ve hersey ondan sonra başladı zaten ya

herkes buna benzer seyler söylüyor herkes beni haklı görüyo zaten genelde ama gel görün ki o kendine toz kondurmuyor sanki tüm suc bendeymiş gibi davranıyor..

düğünü bas itiraz et bu nikah kıyılamaz diye. :) Ya şimdi hani siz böyle sizi üzen birisini szi boynuzlayan birisini affedyorsunuz ya ilerde yatağına başka kadınıda alırdı boşver kurtullmuşsun. :)

siz beni güldürdünüz inşallah rabbimde sizi güldürür ya hersey gönlünüzce olur inşallah ya artık sadece onla gecen zamanıma üzülüyorum onun yüzünden bu sene 3. kez üniversite sınavına girdim bu senede istediğim puanı alamadım malasef ya lafın kısacası hayatımı mahvetti yaa

adam sizi aldatıyor siz asker üzülmesin diyip ayrılmıyorsunuz sonuçta yine üzülen sizsiniz. Bittiği için şükredin bence baksanıza hemen başkasını bulmuş gözüde zaten ondaydı diyorsunuz hemde

tüm gerizekalılık tüm salaklık tüm eşeklik bende zaten sen niye acıyosun niye üzülüyosun ki boşuna dememişier acıma acınacak duruma düşersin diye ama inanın ki hayatımın en büyük hatasıydı onunla sevgili olmak ya

sizce bigün yaptıklarına pişman olur mu biz 3-4 ay önce konuşmuştuk işte ben ona seni asla affetmicem sana hakkımıda helal etmicem falan demiştim oda bana benim içimde vicdanımda cok rahat dedi ondan sonra bi ay önce whatsappdan mesaj atmış hakkımı helal edeyim diye gayet normal konuştuk ertesi gün baktım beni whatsappdan engellemiş tek istediğim pişman olması ya...

Oncelıkle, Allah askına kuzen kardestir en yakınındır. Kuzene o gözle bakılmaz. Ne kadar o ana kadar bırbırınızı gormemıs olursanız olun ve adam üstünde gidip dıger kuzenıyle nısanlanmıs aıledekı bütün kuzenlerde denemıs, baska kız mı kalmadı söze de baska erkek mı kalmadı?

Amacım sızı kırmak degıl ama yapmayın etmeyın nolursunuz.. Beni değil kuzen cok uzak akrabalarıma bıle kardeş gözüyle bakarım soz de oyle yapın lutfen. Ayrılmanız cok cok ıyı olmuş sız de ılerde ıyı kız diyeceksiniz emınım

Seni elinin altinda tutmus gibime geldi. Boyle biri icin uzulmeye aglamaya degmez.
Akrabanla evlenmedigin icin is ciddiye binmedigi icin mutlu olmalisin.

ben bu lafları daha önce cok kişiden duyduğum için kırılmadım ve doğru konusmusunuz allah var ne diyim ya hatayı zaten en bastan onunla sevgili olarak yapmışım ya ondan sonra hatalar biribirini izlemiş gitmiş yorumunuz için teşekkür ederim ama herseye rağmen bunları hakketmediğimi düşünüyorum

hataymış evet ama geçmiş gitmiş.
bu konuyu kafandan atıp ileriye bakman lazım artık.
daha fazla düşünüp kendini suçlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…