Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dünyaya bir kere gelmişimdir oda rabbimin sayesinde eloğlunun aşkınan ölsem bile asla dinimi değiştiremem asla söz konusu bile olamaz.elhamdülillah yani
en başından farklı dinden biriyle ilişkiye girmezdim zaten ama illa ki oldu diyelim aşkından ölsemde dinimi değiştirmezdim çok büyük günah çünkü din değiştirmek
din değiştirmek inançla ilgili bir meseledir ben şu dine geçtim deyince geçilmiyor. Ben İslama inanıyorum bu inancımı hiç birşey değiştiremez. Din kalbi ilgilendiren bir mesele olduğundan sırf görüntü icabı başka dindenmiş gibi yapmak olur bu. Ben böylelerini herhangi bir dinden olarak değilde dinsiz olarak nitelendiriyorum.
Asla değiştirmem çünkü inancımda samimi ve eminim... ELHAMDÜLİLLAH MÜSLÜMAN BİR SOYUM VAR VE MÜSLÜMANIM .VE HEP ALLAHÜMME YA MUKALLİBEL KULUB SEBBİT KALBİ ALA DİNİK diye dua ederim rabbim dinimde sabit kıl demektir.