• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Aşk uğruna din değiştirir misiniz?

Aşk uğruna din değiştirir misiniz?

• Asla değiştirmem çünkü inancımda samimi ve eminim...

OY: 710 93,5%
  • Dinime çok bağlı olmadığım için farketmez herkes kendi hayatını yaşar

OY: 39 5,1%
  • Aşk herşeyden önce gelir...mutlu olmak için bu yolu denerim

OY: 10 1,3%

• Ankete Katılan
    759
Asla. Dinim sahip oldugum en degerli seydir benim icin. Onu bir erkek ugruna ask ugruna feda etmemin imkani bile yok. Aksine asik oldugum insanin beni dinime yaklastirmasini Rabbime yaklastirmasini yeglerim. Ki öylede oluyor hamd olsun.

Çok dindar değilim, ama karşımdaki dinini değiştir derse de kusura bakmasın, ben o kişiyi değiştiririm. Ben de kimseye dinini değiştir demem.

aşkla din çok alakasız şeyler aşık olduğun kişi zaten sana değer veriyosa, seni bir birey olarak kabul ediyorsa senden böyle bir şey talep etmez. Din insanın içindedir neye inanırsan öyle yaşarsın eğer bi insanın beyni varsa inancını bitek kendi isteğiyle mantığıyla deiştirebilir

Değiştirmem. Sevdiğim kişiden bu kadar büyük bir değişiklik isteyemem ve benden istenmesinden de hoşlanmam. Herkesin kendi tercihidir ve insan kendi aklıyla mantığıyla dinini seçebilir. Gerçekten seven bunu sorun yapmaz zaten. :20:

Düşünsene bi müslüman sevgilim var .Sonra hristiyan..Sonra yahudi..

Bende hepsi için din değiştiriyorum sevgiliyle beraber dinde değiştiriyorum..

Yani işin bana göre ne kadar saçma olduğunu bu saçma anlatımla anlatmak istedimm hehe:)

asla aşık olduğum kişi bi insan ve hata yapabilir ayrılırsan boşu boşuna küfre düşmüş olursun..bunu sadece dininden bihaber insanlar yapabilir

Kişilere göre değişen karakterim,kişiliğim inançlarım,düşüncelerim olmadı hiç
Herkes için farklı biri olunursa kendine ait hiçbir şeyi yoktur demektir bir insanın

hinduya asik oldum, hindu olayim inege tapayim.
budiste asik oldum, budist olayim sonra puta tapayim.tugce kazasla ilgili bir komik bir yazi vardi.cok gulmustum ona.
tugce kazasin zili nasil calar? dinden don..:))
ki sonuda bu kiz islamdan cikti, hristiyan oldu.sonra dinsizmi, budistmi ne olmustu, tamda hatirlayamadim..
bu boylemi devam etsin.mantikli hic degil ki..
bu zamana kadar kutsal kitabimiz degistirilmemis.hala nasil indirilmisse, o halini koruyor.boyle bir dinden cikilmaz ancak ona tabii olunur.eger seviyorsa, o degistirsin dinini benim icin. ben niye degistireyim ki..

Son düzenleme:
Back
X