Ask sevgi nefret yanlızlık ayrılık hepsini yaşıyorum

Telefonda Aşkım bitanem e takılmam formalite ama kayıtlı olmaması da iyi değil tamam ezbere bilmesi de güzel ama kayıt şart. Ay hatırlamıyorum desem inanır mısın. Uzun süredir telefonunu karıştırmayın. En son hayatım diye kayıtlıdır.
Benim çok zoruna gitti ama birde numaramida ezbere bilmez isimsiz kayitli

Bu aksam eğer o konuşursa telefonda neden numarami kaydetmiyorsun dicem.illa askim canjm yazmana gerek yok Benim bir adim var öyle kaydedebilirsiniz dicem.

Aynen bunu sormalisin mutlaka, cok onemli bir mevzu bana gore. Esim diye kaydetse veya adinla kaydetse hicbir sakinca olmaz. Benim esim beni Asyam diye kaydetti, adimi yani..

Eğer olurda anlasamazsak ayrilirsak .Ben vijdanen çok rahat olacam.
Biraz gamsız olacaksın bu hayatta sanırım ben takmamayı öğrendim. Kim ne derse desin aldırış etmiyorum. Eşinin ilgilenmemesini de bu kadar takma o birşeyler le ilgileniyorsa sende uğraş bul yani evliliği bende sürekli cinsellik sürekli sevgili nişanlı gibi öz göze diz dize olmuyormuş bunu ben yeni anladım. Başta hayal kırıklığı oldu. Eşime geçen bumuymuş evlilik diyorum. Biraz da erken evlendim. Anlatsam roman olur valla.

Aynen bunu sormalisin mutlaka, cok onemli bir mevzu bana gore. Esim diye kaydetse veya adinla kaydetse hicbir sakinca olmaz. Benim esim beni Asyam diye kaydetti, adimi yani..
Beyefendi.is yerinde sarja takiyormus.İs yerindekilerin bilmesini istemiyormus.benimle konustgunu. Kayitli olunca herkes bilecek mis benle konuştuğunu. Bu arada is yerinde bayan yok hepsi erkek.sanayide tamirci

Beyefendi.is yerinde sarja takiyormus.İs yerindekilerin bilmesini istemiyormus.benimle konustgunu. Kayitli olunca herkes bilecek mis benle konuştuğunu. Bu arada is yerinde bayan yok hepsi erkek.sanayide tamirci

Sen onun karisisin. Bilseler ne olacak ya hu. Gorende baska bir sey sanacak. Cok yanlis dusunuyor esin..Elalem ne der diye yasanir mi, bir de sevgili olsaniz bir nebze hak verilir ama cok ilginc bu durum.. Helali olmussun zaten utanacak ne var? Mesela sen hasta vs oldugunda sana nasil davraniyor?

Gecen güne kadar kayitliydi.ben kaybettim neden numaram kayitli değil dedim.oda be istersen öyle kaydet dedi
Anladım canım. Yanlış akıl da vermek istemiyorum. Bak eşine bi kağıt ver bir de sen al o senden beklediklerini nasıl biri olmak istediğini yazsın sen de aynı şekilde yaz ve birbirinize verin. Belki konuşmaktan daa iyidir. En azından tartışma çıkmaz. Beki de eşin rahatlığı istiiyodur öyle mutlu olur ve sana karşı değişir.

Tamam bunu da denedim dun aksam ama benimle kavga etti niye suratin asık niye konusmuyorsun dedi.Bende sen konusmassan ben neye konusayim dedim Oda bana benim yanimda suratini asamazsin dedi
Olsun dediğini yap suratını asma televizyon izliyosunuz mesela sen arada gül ama konuşma neden konuşmuyosun dicek sen konuşmadığın için deme öyle dersen sorun arıcak, aklıma konuşucak konu gelmiyo de daha da bişey deme bakalım tepkisi ne olucak.

Olsun dediğini yap suratını asma televizyon izliyosunuz mesela sen arada gül ama konuşma neden konuşmuyosun dicek sen konuşmadığın için deme öyle dersen sorun arıcak, aklıma konuşucak konu gelmiyo de daha da bişey deme bakalım tepkisi ne olucak.
İyi geceler bu gece hicc konuşmadık umrunda bile değilim Simdi uyuyor bende kalktim.karanlik odada oturuyorum agliyorun

Yolda el ele yürümediğinizi, onun önden yürüdüğünü, siz de onun arkasından yürüdüğünüzü yazmışsınız. Evlendikten sonra birdenbire mi böyle oldu?
Flört döneminiz oldu mu? Eşiniz sanki annesinin bulduğu kızla evlilik olsun diye evlenmiş gibi. Aşk, tutku yok ama yemeğimi pişirsin, çamaşırımı yıkasın; bir de baba olayım tamam.

Yolda el ele yürümediğinizi, onun önden yürüdüğünü, siz de onun arkasından yürüdüğünüzü yazmışsınız. Evlendikten sonra birdenbire mi böyle oldu?
Flört döneminiz oldu mu? Eşiniz sanki annesinin bulduğu kızla evlilik olsun diye evlenmiş gibi. Aşk, tutku yok ama yemeğimi pişirsin, çamaşırımı yıkasın; bir de baba olayım tamam.
Flört dönemi oldu bir ay icinde tanistik evlendik.Ama gorucu usulu değil. o beni aradi tanistik.Herşey bir an da oldu.

Flört döneminiz oldu mu? Eşiniz sanki annesinin bulduğu kızla evlilik olsun diye evlenmiş gibi. Aşk, tutku yok ama yemeğimi pişirsin, çamaşırımı yıkasın; bir de baba olayım tamam.Hep söylüyorum böyle olmaz beraber yuruyelim.insanlar a baksana senin kiz kardeşin değil esinim ama yok ses gitmiyoki tas kafa li

X