Ask sevgi nefret yanlızlık ayrılık hepsini yaşıyorum

Olsun dediğini yap suratını asma televizyon izliyosunuz mesela sen arada gül ama konuşma neden konuşmuyosun dicek sen konuşmadığın için deme öyle dersen sorun arıcak, aklıma konuşucak konu gelmiyo de daha da bişey deme bakalım tepkisi ne olucak.
Gunaydin bugün biraz iyiyim moral verdiniz buradaki herkesten allah razi olsun.

Yaptığınız yorumları en az iki kez okuyorum.Bana cok büyük bir iyilik yaptınız .Ne kadar TSK edersem az
Gunaydin nasilsiniz bugün kendimi iyi hissediyorum.Dun gece cok agladim ama simdi iyiyim. Kendimi zor tutuyorum konuşmamak için. Birşey daha rica edeceğim .bir hafta düşünmek istiyorum ce birliktelik istemiyorum.Eğer birlikte olmak istemezsem tepki si sert olursa ne yapmam lazim o zaman

O isy
Gunaydin nasilsiniz bugün kendimi iyi hissediyorum.Dun gece cok agladim ama simdi iyiyim. Kendimi zor tutuyorum konuşmamak için. Birşey daha rica edeceğim .bir hafta düşünmek istiyorum ce birliktelik istemiyorum.Eğer birlikte olmak istemezsem tepki si sert olursa ne yapmam lazim o zaman
Sen isteme o istesin birlikte olmayı. İstediğinde kabul et yani onun yaklaşmasını bekle. O istediğinde hayır dersen daha büyük kavga çıkar.

Kızlar acil yardımcı olun
Eşimin telefonuna baktım.masaj salonu ile görüşmüş.Bay bayan masaj salonu.Ben söyledim inkar etti.Sabah beni kuaföre bıraktı.Sonrada dokümana baktım konuşmuş.Sonra ben aradım cvp vermedi.Bende ona Senjn masaj salonu ile konuştuğunu biliyorum.eger şimdi eve gelmezsen herşey biter.O masaj salonuna gelirm Orayı başına yıkarım.dedim.NOT.İkingun önce arama geldi .Eşim alo deyip kapattı.bende numarayı yanıma aldım.Ve bugün baktım ki masaj salonu numarasiymis. Sonra dokümana baktim konuşmuş.Esim kuaförde iken çıkıp oraya gidecekti Ben aramamis olsaydım.Sonra eve geldi hemen.Ben aşırı sinirli biriyim.eger gelmemis olsaydı biliyor du ki bn girerim .Eve geldi gi zaman numarayı inkar etti.beni yalancılık la suçladı bu konuda ne diyor sunuz.

Eşimin telefonuna baktım.masaj salonu ile görüşmüş.Bay bayan masaj salonu.Ben söyledim inkar etti.Sabah beni kuaföre bıraktı.Sonrada dokümana baktım konuşmuş.Sonra ben aradım cvp vermedi.Bende ona Senjn masaj salonu ile konuştuğunu biliyorum.eger şimdi eve gelmezsen herşey biter.O masaj salonuna gelirm Orayı başına yıkarım.dedim.NOT.İkingun önce arama geldi .Eşim alo deyip kapattı.bende numarayı yanıma aldım.Ve bugün baktım ki masaj salonu numarasiymis. Sonra dokümana baktim konuşmuş.Esim kuaförde iken çıkıp oraya gidecekti Ben aramamis olsaydım.Sonra eve geldi hemen.Ben aşırı sinirli biriyim.eger gelmemis olsaydı biliyor du ki bn girerim .Eve geldi gi zaman numarayı inkar etti.beni yalancılık la suçladı bu konuda ne diyor sunuz.
Naptın konuştun mu eşinle

Naptın konuştun mu eşinle
Günaydın evet o konuşmak istedi.Neyin var niye böyle üzgünsün falan dedi.Yok dedim bir şeyim iyiyim dedim.Ama bir saat falan konuştu anlat dedi.Bende evliliğimiz bitmek üzere farkında değilsin.dedim.Mutsuzum.dedim.Sorun nedir ben hallederim dedi.Bende sorun Senjn sorumsuz ilgisiz olman .Ben bunları hak etmiyor um.Beni sevmiyor Sun neden hala benle evli kalıyor Sun dedim.Oda seviyorum sana öyle geliyor falan dedi.Dun akşam güzel konuştu gönlümü aldı.Ama bugün belli olacak.Cunku bir gün bir günü nu tutmuyor

Günaydın evet o konuşmak istedi.Neyin var niye böyle üzgünsün falan dedi.Yok dedim bir şeyim iyiyim dedim.Ama bir saat falan konuştu anlat dedi.Bende evliliğimiz bitmek üzere farkında değilsin.dedim.Mutsuzum.dedim.Sorun nedir ben hallederim dedi.Bende sorun Senjn sorumsuz ilgisiz olman .Ben bunları hak etmiyor um.Beni sevmiyor Sun neden hala benle evli kalıyor Sun dedim.Oda seviyorum sana öyle geliyor falan dedi.Dun akşam güzel konuştu gönlümü aldı.Ama bugün belli olacak.Cunku bir gün bir günü nu tutmuyor

Sevindim canım bak gelişme var. Ama bence çok boğma ama normal davran suratı asık olunca üzerine alınma belki iş yerinden sorun olabilir. İnş. Mutlu olursun

Boyle birine hala nasil asiksin anlamadim, yuzune bakmayan adamin cayina sekeri atmak telefonunu sarja takmaj ne alaka eli kolu yokmu kendi yapsin.

Konunuzu duzenleseniz iyi olur.
Noktalama olmadigindan, cumlenin ortasinda birden buyuk bi harf ciktigindan bi turlu czemedim cumleleri.
Arada sirada su yasima gelip gormedigim kelimeler gordum sayenizde.
Seki nedir ya?? Seki yazmissiniz.

Her neyse.
Bence siz biraz kadin gibi kadin olmaktan cikin, kendi iyiligi icin yasayan bi birey olmaya bakin. Cok ustune dusuyorsunuz. Ve konusmayi asiri seviyosunuz gibi bi izlenim verdiniz. Yazinizda soluksuz yazmis gibi bi his verdinz.

ayaklarını da yıkayın. o eksik olduğu için böyle yapmış eşiniz...

Konunuzu duzenleseniz iyi olur.
Noktalama olmadigindan, cumlenin ortasinda birden buyuk bi harf ciktigindan bi turlu czemedim cumleleri.
Arada sirada su yasima gelip gormedigim kelimeler gordum sayenizde.
Seki nedir ya?? Seki yazmissiniz.

Her neyse.
Bence siz biraz kadin gibi kadin olmaktan cikin, kendi iyiligi icin yasayan bi birey olmaya bakin. Cok ustune dusuyorsunuz. Ve konusmayi asiri seviyosunuz gibi bi izlenim verdiniz. Yazinizda soluksuz yazmis gibi bi his verdinz.
Mrb evet çok hızlı ve sinirli bir şekildedi yazıyor dum. Nasıl düzenlenir konuda bilmiyorum.

Eşinle nasıl aran anlat hepsini ters davranıyo mu yine
Mrb iki gün önce sizin dediğiniz i uyguladim. Konuşma yana kadar konuşmadım.Gece olunca kendisi yanıma gelip konuşmak istedi.Sende birşeyler var üzgünsün konuşmuyorsun falan dedi.Bende dedim mutsuzum ilgisizsin.Bu hâle sen bizi getirdin.Dedim.Evliligimiz bitecek dedim böyle devam edersen.Esimde duzeltirim kendimi falan dedi.O gün ilgili oldu.Ama dün akşam gene aynı ydi.tek farkı azda olsa konuştu.

Mrb haklısınız bende farkına vardım.Burada konu açmamış olsaydım.Farkına varmayacaktım
Huy çıkar can çıkmaz mıs. Benim kişilikle alakalı bir problem.Cabucak affediyorum.Kıyamıyorum kimseye.Ama öyle olmuyor mus. İnşallah bende artık kendimin bir birey olduğumun farkına varıp adımları mı ona göre atarım

X