Ask sevgi nefret yanlızlık ayrılık hepsini yaşıyorum

Arkadaşlarım var el becerisi yok ama şarki sözleri yaziyorum şiirler bazende yazdigim şiirleri okuyorum.

Ne güzel işte. Bunların yanısıra kendine güzel kitaplar al. Öyle güzel kitaplar var ki, başka bir dünyaya geçiyor insan. Bir nebze de olsa kafana bir şey takmazsın. Dergiler al, çok güzel edebiyat dergileri çoğaldı artık piyasada. Mesela ben kartpostal alıyorum, süslüyorum. Koleksiyon yapıyorum. Bunlar sana meşgale olmuş olur. Bu sırada da eşin içi içini yer, bu kız benimle niye eskisi gibi ilgilenmiyor diye emin ol. Senin hayatının tümü eşinmiş gibi davranıyorsun, en büyük yanlış bu. Mesela bugün sana nasıl davranıyor? Hiç muhabbetiniz yok mu?

Bence kendisi gitsin psikiyatriye. Tövbe yarabbim. Ben senin yerinde olsam asla katlanamazdım tüm bunlara. Hem daha genceciksin. Neden bu çileyi çekiyorsun ki? Sadece sevgi yetmez ki..Bu yaşların bir daha geri gelmeyecek. Sende biraz onun elinden kayıp gidecekmiş gibi davran. Senin ondan ayrılmayacağına adı gibi emin, ondan bu rahatlık.
Bence bu kadar basit değil evlilik. Yuva kurmakta. Bence psikiyatri ye değil birlikte aile terapistine gidelim diyebilir. Herkes için bi umut bi şans vardır.

Bugü bi uygula bakalım al karşına konuş. Ne diyecek merak ediyorum. Konuyu takipteyim. Buraya da yaz.
Çok kez karsima aldim.konuştuktan sonra hak lisin diyor. Konuştuğum gün içinde biraz ilgi gösteriyor. Ama diğer gün gene aynî. bu arada bende çok kavga ettim bu konu için ama diğer gün olunca. Sanki o kavgayi eden biz degildik .Unutuyor mu beni umursamiyor mu bilmiyorum

Ne güzel işte. Bunların yanısıra kendine güzel kitaplar al. Öyle güzel kitaplar var ki, başka bir dünyaya geçiyor insan. Bir nebze de olsa kafana bir şey takmazsın. Dergiler al, çok güzel edebiyat dergileri çoğaldı artık piyasada. Mesela ben kartpostal alıyorum, süslüyorum. Koleksiyon yapıyorum. Bunlar sana meşgale olmuş olur. Bu sırada da eşin içi içini yer, bu kız benimle niye eskisi gibi ilgilenmiyor diye emin ol. Senin hayatının tümü eşinmiş gibi davranıyorsun, en büyük yanlış bu. Mesela bugün sana nasıl davranıyor? Hiç muhabbetiniz yok mu?
Dunden bugüne kadar biraz kendimi frenledim.İsten geldi sarilmadim bir sok geçirdi yemek hazirladim.yedik o konusmadi bnde konusmadim.Esim oturma odasina geçti.film izlemeye basladi.Bende mutfakta müzik acip sofrayi toplayip bulasik yikadim.Sonra bir saat falan geçince meyve suyu alip goturdum.Hic konuşmadan bende başka koltuğa geçip internete takildim.Bana sordu neyin var niye konusmuyorsun.Bende birşey yok sen konuşmuyor san.ben tek ne konusayim falan dedim.Gece olunca uyumaya gittik.konuşmak istedi.ben uykum var uyuyacam dedi.Bu gece ne olacak gene yaza cam.

Çok kez karsima aldim.konuştuktan sonra hak lisin diyor. Konuştuğum gün içinde biraz ilgi gösteriyor. Ama diğer gün gene aynî. bu arada bende çok kavga ettim bu konu için ama diğer gün olunca. Sanki o kavgayi eden biz degildik .Unutuyor mu beni umursamiyor mu bilmiyorum
Unutur mu canım hiç kimi insan çok sevmez sevgisini göstermeyi yoksa neden evlensin ki bak bende öyleyim biraz anneme bile sarılıp öpmemem sımsıkı bu annemi sevmediğim anlamına gelmiyor herşeyden çok seviyorum ama dışa göstermiyorum. O tv izliyorsa sende yazına uzan kitap al oku hem temas etmiş olursunuz hem birlikte vakit geçirirsiniz. Mesela neye ilgisi varsa o şeylerle ilgilenebilirsin. Hem vakit geçirecek bi bahaneniz olur. Umarım bi faydamız olur

Bence bu kadar basit değil evlilik. Yuva kurmakta. Bence psikiyatri ye değil birlikte aile terapistine gidelim diyebilir. Herkes için bi umut bi şans vardır.

Tabi ki asla basit değil. Bende uzun yıllardır evliyim. Fakat eşi yataktan kalkıp su içince bile "ben sana gösteririm" deyip kızan birisi. Ve eşini telefonuna kaydetmiyor bile, fotoğraf çekilmiyor ve bir sürü şey. Çok anormal şey bunlar. Bin kez konuşmasına rağmen aynı eşi.. Ki terapiste gitmeyi asla kabul edecek biri gibi durmuyor, her yazılanı okuduysanız. Umarım düzelir ve çok mutlu olurlar..

Unutur mu canım hiç kimi insan çok sevmez sevgisini göstermeyi yoksa neden evlensin ki bak bende öyleyim biraz anneme bile sarılıp öpmemem sımsıkı bu annemi sevmediğim anlamına gelmiyor herşeyden çok seviyorum ama dışa göstermiyorum. O tv izliyorsa sende yazına uzan kitap al oku hem temas etmiş olursunuz hem birlikte vakit geçirirsiniz. Mesela neye ilgisi varsa o şeylerle ilgilenebilirsin. Hem vakit geçirecek bi bahaneniz olur. Umarım bi faydamız olur
Çok sagolun dun çok kötü bir durumdaydım.Ama bugün biraz daha iyiyim. Azda olsa kendime geldim özgüven im kalmamisti.

Tabi ki asla basit değil. Bende uzun yıllardır evliyim. Fakat eşi yataktan kalkıp su içince bile "ben sana gösteririm" deyip kızan birisi. Ve eşini telefonuna kaydetmiyor bile, fotoğraf çekilmiyor ve bir sürü şey. Çok anormal şey bunlar. Bin kez konuşmasına rağmen aynı eşi.. Ki terapiste gitmeyi asla kabul edecek biri gibi durmuyor, her yazılanı okuduysanız. Umarım düzelir ve çok mutlu olurlar..
Çok iyi niyetli birisiniz. gerçekten de Esim asla gitmez ne evlilik terapisi nede psikiyatriye.Sanki beni esimi taniyor muş sunuz gibi

Çok sagolun dun çok kötü bir durumdaydım.Ama bugün biraz daha iyiyim. Azda olsa kendime geldim özgüven im kalmamisti.
Hayatını eşine endeksleme. Çalışma gibi bi imkanın yok mu hem kafan dağılır. Hem bütün gün bunları düşünmezsiniz. Eğer yoksa da ev içinde birşeyler yapın. Eşinizi çok seviyorsunuz çok belli ve çok şanslı bir erkek. Burda o kadar şey okuyoruz. Ama biraz rahat bırakın neyden keyif alıyorsa onu yapın.

Hayatını eşine endeksleme. Çalışma gibi bi imkanın yok mu hem kafan dağılır. Hem bütün gün bunları düşünmezsiniz. Eğer yoksa da ev içinde birşeyler yapın. Eşinizi çok seviyorsunuz çok belli ve çok şanslı bir erkek. Burda o kadar şey okuyoruz. Ama biraz rahat bırakın neyden keyif alıyorsa onu yapın.
Merakimdan soruyorum.Esim neden sanslj

Çok iyi niyetli birisiniz. gerçekten de Esim asla gitmez ne evlilik terapisi nede psikiyatriye.Sanki beni esimi taniyor muş sunuz gibi

Çok teşekkür ederim, senin gözlerin güzel görüyor. :) Sende çok temiz kalplisin çok belli..Az çok tahmin edebiliyorum neler yaşadığınızı. Bende uzun yıllardır evliyim, bizim de böyle dönemlerimiz oldu eskiden. Erkeklerin nasıl düşündüğünü artık çok iyi bilebiliyorum. Allah korusun sen ondan ayrılsan emin ol seni mumla arayacaktır. Kaybetmeden kıymet bilinmiyor ne yazık ki..

Bende şöyle düşünüyorum.ne kadar doğru bilmem.ama.Ben daha bu kadar gençken beri görmeyen ilgi iltifat etmeyen bir Esim var.İleriki yaslarda nasil olacak.
İlerki yaşlarda ondan nefret edeceksin. Çünkü senin hayatını çalmış olacak. gençliğini geri getiremeyeceksin. Neden kadınlarda depresyon bu kadar yaygın. Sebep ilgisizlik. Tatminsizlik.

Esinizin kolesi oldugunuzu siz defark etmissiniz ama hala "ona izin vermez, buna izin vermez" diyip duruyorsunuz. Insan karsisindakine saygi duymazki her hareketini o kontrol ediyorsa. Bence saygi ve ilgi gormeniz icin kendinize ait bi sosyal kimliginizin olmasi sart. Insanlar sizi kim olarak taniyor? XYZ'nin esi olarak mi? Bi supermarkete kasiyer olarak bile girseniz goreceginiz ilgi degisecek.

Ona bagli bi yasamda anca bu kadar oluyo. Oyle taktikle falan zor is. Kendinizi degistirmeniz, gelistirmeniz lazim

X