- 27 Ağustos 2015
- 6.347
- 19.883
- 298
- Konu Sahibi Karmakarisikkk
-
Ya şu kağıda yazı yazmış ya makinaya bağlı iken o kısmı bir daha anlatsana çok heyecanlıydi o bölüm
İsim veremediğinden için anlatmamla anlayamiyorsuniz ama bana garip gelen diğer tüm mesleği bırakıp bunlara takilmaniz. Bu olay tamamen doğru. Kişi büyük kaçakçılık yapan biri ve bir suredir araniyormus kesilmiş cezası varmış ve bir de ayrı bir dosyadan hakkında mali şube incelme takip varmış. Dur diyorlar durmuyor bir de silahını çıkarınca ateş etmeye başlıyorlar kaçınca daha da fazla ediyorlar. Bu sırada göğüs bölgesine denk geliyor. Bu konuda polisler de ayrıca yargılanıyor zaten. Suçluyu durdurmak için belirli ölçülerde ateş edilmesi gerek o da mesleki bir bilgi bilen bilir. Onlar buna uymamislar ama Türkiye de böyle olaylar olmuyor mj sanki hiç. Hiç polis yanlış yapmamdi bu ulkede. Ve başka ülkelerde. Tamam adam suçlu ama yakalamak için öldürmeye teşebbüs etmene gerek yok. Tabii onların savunması belli silahi vardı. Haklı lar bir ölçüde ama silahı yere fırlatmış zaten olay daha baslarken. Yanı aslında silahı görüp ateş etmesinler kacayim gideyim diye düşünüp atmış silahı ama polimer kendilerine tehdit olarak gormuslerÇekmez.Çok ütopik. Polisin işi gücü yok da mali suçlu kovalayacak. Mahkemesi varsa ve gitmiyorsa belki aranabilir de böyle silah çekme olayları olacağını sanmıyorum.
Tamam esas konuya dönmemizi istiyorsan, böyle bir adamın neyini seviyorsun, seni sayıkladı diye mi her şey.İsim veremediğinden için anlatmamla anlayamiyorsuniz ama bana garip gelen diğer tüm mesleği bırakıp bunlara takilmaniz. Bu olay tamamen doğru. Kişi büyük kaçakçılık yapan biri ve bir suredir araniyormus kesilmiş cezası varmış ve bir de ayrı bir dosyadan hakkında mali şube incelme takip varmış. Dur diyorlar durmuyor bir de silahını çıkarınca ateş etmeye başlıyorlar kaçınca daha da fazla ediyorlar. Bu sırada göğüs bölgesine denk geliyor. Bu konuda polisler de ayrıca yargılanıyor zaten. Suçluyu durdurmak için belirli ölçülerde ateş edilmesi gerek o da mesleki bir bilgi bilen bilir. Onlar buna uymamislar ama Türkiye de böyle olaylar olmuyor mj sanki hiç. Hiç polis yanlış yapmamdi bu ulkede. Ve başka ülkelerde. Tamam adam suçlu ama yakalamak için öldürmeye teşebbüs etmene gerek yok. Tabii onların savunması belli silahi vardı. Haklı lar bir ölçüde ama silahı yere fırlatmış zaten olay daha baslarken. Yanı aslında silahı görüp ateş etmesinler kacayim gideyim diye düşünüp atmış silahı ama polimer kendilerine tehdit olarak gormusler
Özel mesajla da link atılıyor neyse bunu geçiyorumİsim veremediğinden için anlatmamla anlayamiyorsuniz ama bana garip gelen diğer tüm mesleği bırakıp bunlara takilmaniz. Bu olay tamamen doğru. Kişi büyük kaçakçılık yapan biri ve bir suredir araniyormus kesilmiş cezası varmış ve bir de ayrı bir dosyadan hakkında mali şube incelme takip varmış. Dur diyorlar durmuyor bir de silahını çıkarınca ateş etmeye başlıyorlar kaçınca daha da fazla ediyorlar. Bu sırada göğüs bölgesine denk geliyor. Bu konuda polisler de ayrıca yargılanıyor zaten. Suçluyu durdurmak için belirli ölçülerde ateş edilmesi gerek o da mesleki bir bilgi bilen bilir. Onlar buna uymamislar ama Türkiye de böyle olaylar olmuyor mj sanki hiç. Hiç polis yanlış yapmamdi bu ulkede. Ve başka ülkelerde. Tamam adam suçlu ama yakalamak için öldürmeye teşebbüs etmene gerek yok. Tabii onların savunması belli silahi vardı. Haklı lar bir ölçüde ama silahı yere fırlatmış zaten olay daha baslarken. Yanı aslında silahı görüp ateş etmesinler kacayim gideyim diye düşünüp atmış silahı ama polimer kendilerine tehdit olarak gormusler
Hatirliyorum canimda o degildir. Gordugumun vucudundan 28 mermi cikmisti. Bizim enistede 5 mermiBaktığın haberlerdeki soyisim neydi hatırlıyormusun?
Kağıda yazı yazdığını unutmayalım lütfen gerçekten başaramadı güç bir olaydı buTamam esas konuya dönmemizi istiyorsan, böyle bir adamın neyini seviyorsun, seni sayıkladı diye mi her şey.
Yok canım ben onun için sormamıştımda baktım daha sonra hdp li bir vekilin akrabasının haberi çıkıyor önde onu okudun sanırımHatirliyorum canimda o degildir. Gordugumun vucudundan 28 mermi cikmisti. Bizim enistede 5 mermi
Ya 28 mermi vardır da kizcagiz üzülmesin diye 5 demişlerdir belki :)Hatirliyorum canimda o degildir. Gordugumun vucudundan 28 mermi cikmisti. Bizim enistede 5 mermi
Ahahha sonunda geldin ben sandim baya inanicaksinnn :))Ya 28 mermi vardır da kizcagiz üzülmesin diye 5 demişlerdir belki :)
Ahahahha bizim eniste gozumde dan bilzerian gibi olmaya basladiii
Sen hamilesin taranman münasip olmaz iki canlısın git topiktenUuu beybi
Aile de beni vurulduğu gün ogrendi. Onun dışında çevresindekilerden bAhsettim ki bunlar arkadaş eş dost. Onlar hep bir hikâye çizmişler çünkü onların da çok maddi çıkarları varmış. Tabii bunlar gerçekleri öğrendiğim günden sonraki izlenimlerimÖzel mesajla da link atılıyor neyse bunu geçiyorum
Hikâyenin başında kendini çok anlatmıssin yıllardır tek yaşıyorum 19 undan beri çalışıyorum parami kazanıyor um
Sen yan rolsun kendine bu kadar yogunlasma hikayenin bu kisimlarla alakası yok
Ve diyorsun ki onun çevresi biliyormuş oyun oynamış yorumda bunu dedin hikayeyi anlatırken o hastaneden çıktı aileye beni kabul ettirdi cezaevine girdi dedin yine celistin
Hani biliyordu aile sessiz kaldılar sa zaten en başta kabul etmişler ki
Bu arada özel mesajla link atabiliem ama size nasıl guveneym. Ki artık ben nasıl kime huvencem bilmiyotumAile de beni vurulduğu gün ogrendi. Onun dışında çevresindekilerden bAhsettim ki bunlar arkadaş eş dost. Onlar hep bir hikâye çizmişler çünkü onların da çok maddi çıkarları varmış. Tabii bunlar gerçekleri öğrendiğim günden sonraki izlenimlerim
Kimlere güvendin bize mi güvenmiycen. At bakalımBu arada özel mesajla link atabiliem ama size nasıl guveneym. Ki artık ben nasıl kime huvencem bilmiyotum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?