- 15 Ekim 2012
- 4.626
- 1.367
- 198
- Konu Sahibi Karmakarisikkk
-
Ya kacakcilik 2 yıl hapis ya ne gerek vardı bu kadar kimlik silah milah kim yoksa bu zihni ipek fln mi ahahaAile de beni vurulduğu gün ogrendi. Onun dışında çevresindekilerden bAhsettim ki bunlar arkadaş eş dost. Onlar hep bir hikâye çizmişler çünkü onların da çok maddi çıkarları varmış. Tabii bunlar gerçekleri öğrendiğim günden sonraki izlenimlerim
Arıyor telefonu kapatiyor arkadaşı hastane adı veriyo adam hastaneye gidince arıyor kadını demek ki heralde refakatçi çağırın dedilerAdam araniyo ama belirli bir ikametgahı var.
Sahte kimlik çıkarmış ama ülkeyi terketmemis.
Yüz kızartıcı bi suc yok. Ama adam 5 kurşun yemiş.5 kurşun yemiş o durumda bide seni aramış..
Bu ne saçma bi pembe dizi:))
Haha :) Beyin firtinasi gibi :)ost: 44453496 .!.:Arıyor telefonu kapatiyor arkadaşı hastane adı veriyo adam hastaneye gidince arıyor kadını demek ki heralde refakatçi çağırın dediler
Ya uslubumuzdan da belli ki biz olayı çözmek için sizdik bu siteye belki ağzından laf alırız dedikBu arada özel mesajla link atabiliem ama size nasıl guveneym. Ki artık ben nasıl kime huvencem bilmiyotum
Beyin eksik burda şartlar eşit değilHaha :) Beyin firtinasi gibi :)
Herilt verecek adam paso bunu sayıkliyohastanede aılesı karısı öylece odasına gırmenıze izin verdi öyle mi?
Uydur. Comçok merak edıyorum bu konu hangi haber sıtesınde ya da sözlukte çıkacak?
Herilt verecek adam paso bunu sayıkliyo
Karısını çocuklarını almamissin adam suç işledi kötü örnek olmasın diye he girsin bu metres demişlerbi akıllı konu sahıbı çunku yedik biz de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?