• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk herşeyi affeder mi???

Durum oldukça karışik ve detaylı olarak anlatmazsam çok anlaşılacak gibi değil. O nedenle kafanızı sisrmis olursam şimdiden ozur dilerim.
36 yaşındayım. Hiç evlenmedim, üniversite ye girdiğinden beri yalnız yaşıyorum ve hep kendi paramı kazandım. Mihendisim ayrıca kendini de geliştirmiş biriyim sukur. Bunları yaşadığım olaya bakisinizda fikir vemresi acisindan anlattım.
Tam iki buçuk sene önce biriyle tanıştım bir iş ortamında. İki yada üçüncü gorusmemizde benden etkilendiğini ve düzgün bir iliski için şans istediğini söyledi. Bu arada komiser ve bekar olduğunu soyledi. Yasalarımız da aynıydı. Denemeyi düşündüm ve başladık. Birbirimizden gerçekten çok etkilenmistik ben aşık oldum tamamdır dedim. Yalnız yaşadığım için rahat gorusebiliyorduk ve çok kısa bir sure sonra bana gelmeleri sıklaştı ve bir ay sürmeden beraber yaşar hale geldik. Bu şekilde olmaz dedi ben avrupa yakasında oturuyotdum o anadolu yakasında calisiyordu. Taşınır misin hem böylece senin evinde değil ikimizin evinde yaşamış oluruz ben de bir erkek olarak daha rahat ederim dedi. O kadar asiktim ki herseyimi duzenimi crvremi bıraktım taşındım. Kendi isimdi o yüzden ofisimi de taşımak zorunda kaldım ama aradan iki ay geçmeden ben çalışmanın istemiyorum dedi ona da tamam dedim. Biraz yorulmuştum belki ben de 19 yaşından beri çalış oku tek başına ayakta dur. Biraz mola iyi gelir diye düşündüm sanırım ve işi bıraktım. Bu arada erkek arkadaşım sürekli benimle iş için evden uç dört saat çıkıyor öğlen arıyor hazırlan yemeğe gidelim diyor. Bir iki saat yemek falan eve bırakıyor uç dört saat sonra eve geliyordu. Hic bir akşam gelmemezlik yapmadı. Bir gün öğlen aradim zaten sürekli telefonla konusurduk yada yazisirdik. Aradim vuruldum dedi. Bi an dünyam basıma yıkıldı. Noldi nerdesin derken hazirlaniyorum bir yandan çıkmak için. Bana hakkını helal et sana çok yanlış yaptım falan dedi sonra telefon u kapattı. Bir daha aradim bir arkadaşı çıktı hastanenin adını verdi. Gittim ve bir baktım acilin önünde bi çocuk baba diye bağırıyor bir kadın onu tutuyor dur oğlum diyor. Bi an baktım bütün yüzler tanıdık doğru yerdryim ama bu ne derken. Bir tanıdık yanıma geldi ve herşeyi anlattı. Evli uç çocuğu var ve aslında polisten kaçarken yakalanmış. İsmi bile doğru değil yanı benim bildiğim ismi. Kaçtığı için sahte kimlikle dolaşıyormuş. Beş kursun almıştı hepsi göğüs bolgesi yanı hayatı riski çok fzlaydi. 24 saat sonra gözünü açtığında benim adımı sayiklamis hemşireler eşisiniz di mi dedi sürekli sizi sayılıyor dedi. Yanına girdim makinelere bağlı konuşamıyor yazıyla ozur dileyip o halde agladi. Ve o an affeettim onu. Sonra iyileşince cezaevine girdi tabii. Tüm ailesine beni kabul ettirdi. Eşi de kabul etti ama ben tabii böyle bir durumun içinde olmaktan çok rahatsiz oldum hep. Benim aile yapıma da cok ama çok ters şeyler. Sürekli sen benim için teksin bundan sonra hiçbirşey düşünme buradan cikayim sadece seninle olacağını bil zaten seninleyken hep öyleydi falan diyor ama nasıl neyr inananiyim onca yalandan sonra. Seviyor muyum evet aşık miyim cok. Ama affetmek affeettim tamam demek kadar kolay olmuyor. Bunu zmaanla daha iyi anladım. Şimdi cezaevinde onu yüzüstü bırakmak da doğru gelmiyor. Bu arada yüz kızartıcı bi suç flaan değil. Düzgün bi adam aslında çevresi tarafından çok sevilen biri. Yanı kafam karman çorman. Ben yaşamıyorum olanları unutamiyorim diye konuştum onunla goruste. Bu arada düzenli olarak her hafta goruse gidiyorum ve haftada bir de on dakika beni arıyor. Tek bir kişiyi arama hakkı var ve o beni arıyor cezaevinde olduğundan beri. Yanı konuştum iki haftadır kafamın karışik olduğunu falan cikayim herşeyi telafi edeceğim söz veriyorum diyor ama işte o yalanlar unutulmuyor. İşte böyle biraz uzun oldu tekrar ozur dilerim. Okuyanlara tesekkur ederim..

Adına,işine kadar yalan olan,hem eşini çocuklarını hem sizi bilmemneyinin derdine harcayan adam(!) düzgünse,sizin "şerefsiz" kavramınızı çok merak ettim doğrusu..

Ha suç işleyip ,cezaevinde yatma kısmını unutmuşum..

Ya konunun paragrafsiz soluksuz uzunluguna mı sasirim yoksa herkes okumus bi benim gözümde büyümüs ona mı şasırim allahını seven özete gelsin please..

Adam cocuklarini aramiyorda sizi ariyor diye sevibiyor musunuz ? Size yalan soylemis.. Sahte kimlikle gezen polisten kacan birinin nasil yuzkizartici suçu olmaz ? Nasil affedersiniz a$k bu demek degil asik oldunuzda beyninizi devre disimi biraktiniz ? Bugune kadar size yalanlar soyleyen bundan sonra daha neler soyler acaba ..
Ya çok safsınız yda saf ayagına yatıyosunuz , günah deglmi 3 cocugu var onları arayıp sormuyo esini aramıyoda seni arıyo hani diyosunya rahatsızım diye zannetmem rhatsız olan bi insan bu rüyadan uyanırdı. Sen memnun gbisin halada umut veriyosun görüşe giderek adamın ailesi zaten büyük bir çıkmazdadır şuan kocası hapiste sonra bide sevdiği ortaya ckıyor ne kdar iğrenç ögrendigin halde görüsüyosun. O kadının yerinde olsam bilmem sana napardım valla kmse kocasının sevdigini kabul etmez bu davranıstan utanman lazım baska bisi demiyorm ..

tam bır fılm senaryosu....şaka gıbısın sen ya o kadar oku çalış duzen kur gıt kuma ol ve adam ayakta uyutsun seni ve hala duzgun bırı falan fılan fıstık.... yaşın gectı dıye mı bu sapkınlık nedır.. akıllı olsan zaten o hastanedeyken olayın gercek yuzunu ogrendıkten sonra suratına tukurup olayı bıtırmen gerektı...he yok bırde bı tek senle gorusyormuş taaa edıyormustaa ooooooo..... adam kendı oz cocuguna bakmıyor s..... keyfıne dolasıyor sen hala aşk meşk...bulmuşsenın gıbı safı yaglı kapı bırakır mı!! az o dıplomanın hakkını ver beynını kullan...

Ya konunun paragrafsiz soluksuz uzunluguna mı sasirim yoksa herkes okumus bi benim gözümde büyümüs ona mı şasırim allahını seven özete gelsin please..
degmez kız okuma... bayanım dıye akıllan yoksun aşk mesk dıye kuma gıtmıs hala adamın peşıne dusuyor adam 3cocuk ve esını bırakmıs polıs kacagı bunla gezıyor bu da asık oldum dıyıp kıçından ayrılmıyor...rezıl..

Guluyorum sadece, gogusten 5 kurşun yiyen adam telefonu açıp sana çok yanlış yaptim affettt beni nalaannn diyor ha? Yuru git işine.

ve sen hala bu kadar yalandan düzenden sonra o adama aşıksın ve ne yapacağını bilmiyorsun akıllanmazsın sen asla kendini nasıl bu kadar çamura atabilirsin senin için karısını 3 çocuğunu tek eden adam gün gelir başkası içinde seni terkeder valla bravo alkış sana

Adamı taramışlar resmen ama polis sizi hiç sorgulamadı öyle mi?

Yıllar evvel soyağacımızın en ücra köşesinden bir tanıdık mafya olayına karıştı diye anamızın nikahını sordular bize.
Ki sizin olayda kaçakçılık sahte kimlik çerez niyetine.
Sorgulanmakdan da öte 3 gün Gayrettepe de kaldım ve yargilaniyorum zaten. Denetimli serbestlik verdiler yargılama esnasında. O kadar basit değil tabii ki maddi olarak bi iş ortaklığını falan var mi bir suru mevzuu. Ama benim onun işlerinden hiçbir haberim yoktu o nedenle bir sorunum yok yargılama devam ediyor

Adam araniyo ama belirli bir ikametgahı var.
Sahte kimlik çıkarmış ama ülkeyi terketmemis.
Yüz kızartıcı bi suc yok. Ama adam 5 kurşun yemiş.5 kurşun yemiş o durumda bide seni aramış..
Bu ne saçma bi pembe dizi:))
İkametgahı var mi dedim. Sonuçta benimle yaşıyordu ama ikametgahi ni almamıştı annelerin evinde benimki diyip gecistirmisti.ve ben hiç şüphe duymadim. Maalesef fazla inandim.

Adam sizi yemiş yemiş bitirmiş, kullanmış, yalan dolan sahte kimlik sahtelik gırla gidiyor ama iyi insan öyle mi...
Komiserim demiş size, yalan olduğundan nasıl şüphelenmediniz, işe nasıl gidip geliyor hangi karakolda birimde çalışıyor hiç sorgulamadınız mı? Evli olduğunu nasıl anlayamadınız. Çok ilginç gerçekten ya.Siz koskoca mühendis bir kadınsınız. 36 yaşınızdasınız. İnanmak istediğinize inanmışsınız sanırım bu kadar saf olamazsınız yoksa.
Ve polisin dur ihtarına uymadığı için vurulacak kadar da tehlikeli bir suçlu, ki öyle olsa bile göğüs kısmına ateş edilmez.
Muhtemelen elinde silah vardı çatışmaya girmiş bile olabilir polisle.
Ayrıca böyle biri ile yakınlığınız var ve polis size hiç bir şey sormadı öyle mi?? İlginç.
Sahte konu olmasını umuyorum.
Beni çalıştığı karakolun önüne kadar götürdü defalarca. Orada onu bırakıp arabayla ben islerimi falan hallediyordum. Gece çok dışarı çıkardık ve polis çevirmesine denk gelurdik polis kimliğini gösterir gecerdik.k. sürekli beraber olmamız hiç gece beni yalniz birakmamasi ve asla çalmaya bir telefon. Onbeş gün tatile gitmistik sonuçta 24 saat yanyanaydik bir kez tanımadığımız biri aramadi. Bana bunları yaşatırken gözmun içine baka baka uyutmus yani

nerden tutsan elinde kalacak bi ilişki..
hatta ilişki bile diyemeyiz..
bu kadar büyük yalanlar söylemiş birini nasıl affediyorsunuz?
adamın attığı her adımı yalan..
üstelik evli çocukları var
kimbilir evdeykende karısına deli divane olan birisi..
bunun sevgisine nasıl güveniyorsunuz..
sizin yerinizde olsam hemen evimi taşır tekrar işime döner ve izimi kaybettirirdim..
başta bilmiyordunuz ama artık biliyorsunuz bu adam evli...boşanmamış.. büyük ihtimalde boşanmayacak ve sizi cepte görüp bu şekilde devam edecek..
kaçın kurtarın kendinizi

ve sen hala bu kadar yalandan düzenden sonra o adama aşıksın ve ne yapacağını bilmiyorsun akıllanmazsın sen asla kendini nasıl bu kadar çamura atabilirsin senin için karısını 3 çocuğunu tek eden adam gün gelir başkası içinde seni terkeder valla bravo alkış sana
Ben aşık oldum ve sevdim. Bir anda bunca şeyle karşılaşınca da dünya basim a yakıldı sanki. Alışkanlık büyük etkendir diye düşünüyorum bu bağlılıkta. Aynı evi paylaşan birinin gözünün içine baka baka beni uyulmasını atlatmak çok da kolay olmuyor. Şaşkınlığı üzerinden atmam ve neyin içinde olduğumu farketmem ancak oldu. Bir de tabii tüm düzenin bozuldu. İsim cevrem herseyim. Ailem de bu durumda çok üzüldü ve tepki verdi haklı olarak. Şimdi işine iki buçuk yıl ara vermiş ve bir tek arkadaşı bile olmayan briyim. Beraberken beni çevrmden de onunla goruste bununla gorusme diye uzaklastirmisti ve ben tüm bunlara müsaade ettim. Dediginiz şeylere katılıyorum ama işte ben de bunları isteyerek bilerek yasamadim. Su an çıkıp gitmek istiyorum hayatim a devam etmek. Burada olmak hastalıklı bir duygu olmuş benim için. Hanı dram bi filmizlersin aglarsin uzulursun sinirlerin gerilir ama kanalı da değiştiremezsin. Ben o haldeyim saplanfim kaldım ama bliyorum toparlayıp gidecegim

Mühendissin, ama yazılışını bilmiyorsun.. Adam seni sayıklıyor, ama konuşamıyor.. Komadan çıktığı gibi sana yazı yazıyor.. Olmuyoor olmuyorrr!! :KK14:

Ya kacakcilik 2 yıl hapis ya ne gerek vardı bu kadar kimlik silah milah kim yoksa bu zihni ipek fln mi ahaha
Daha önce şartlı salivermesi varmış. Ve şartlı salıverme suresi dolmadan işlediği için bu suçu hem eski cezasını hem bunu yatacağı için beş yıl ediyormuş. O yüzden kaçıyormuş. Değer mi tabii ki değmez madem yaptın cezani çeker çıkarsın kaçmak nereye kadar. Buraya kadsrmis görmüş oldu.

Mühendissin, ama yazılışını bilmiyorsun.. Adam seni sayıklıyor, ama konuşamıyor.. Komadan çıktığı gibi sana yazı yazıyor.. Olmuyoor olmuyorrr!! :KK14:
O bir harf hatasiydi. Defalarca yazdım cevap olarak tekrar edeyim. Bugün artık günümüz koşullarında tek tuşla herşeyin yazımına doğrusuna yanlidina takılabiliyor. Bilmiyor olmasam bakardim. Ameliyattan sonra 24 saat kimse giremedi yanına. Solunum cihazına bagliydi. 24 saat sonra beş dakika olmak kaydıyla görmek istediği kişileri aldılar yanına. Hortumlar ağzında burnunda takılı olduğu için konuşamıyorum ama bilinci açıktı. Hemşireler bi kâğıt kalem verdiler söylemek istediklerini yazabilsin diye. Durum bu. Çok enteresan değil. Defalarca ameliyatli insan gordum ziyaret ettim by- pass sonrası sda öyle olur mesela.

Ya uslubumuzdan da belli ki biz olayı çözmek için sizdik bu siteye belki ağzından laf alırız dedik
Dimi amirim @-agnes- :KK70:
Olayın çözülecek bir boyutu yok zaten herşey bitmiş yargılanmış cezası kesinleşmiş. Başka bir araştırma varmış hakkında onu da çözdüler mahkemeye yansıdı yargılaması devam ediyor. Ben onun kişisel bilgileri olması dolayısıyla isim vermek istemedim.

Back