• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk herşeyi affeder mi???

Adamı taramışlar resmen ama polis sizi hiç sorgulamadı öyle mi?

Yıllar evvel soyağacımızın en ücra köşesinden bir tanıdık mafya olayına karıştı diye anamızın nikahını sordular bize.
Ki sizin olayda kaçakçılık sahte kimlik çerez niyetine.

Kendini önce aldatılan 3 çocuğuyla ortada kalan kadının yerine koy ondan sonra konuş askmis meskmis aşk falan değil bu

Adam araniyo ama belirli bir ikametgahı var.
Sahte kimlik çıkarmış ama ülkeyi terketmemis.
Yüz kızartıcı bi suc yok. Ama adam 5 kurşun yemiş.5 kurşun yemiş o durumda bide seni aramış..
Bu ne saçma bi pembe dizi:))

Aile de beni vurulduğu gün ogrendi. Onun dışında çevresindekilerden bAhsettim ki bunlar arkadaş eş dost. Onlar hep bir hikâye çizmişler çünkü onların da çok maddi çıkarları varmış. Tabii bunlar gerçekleri öğrendiğim günden sonraki izlenimlerim
Ya kacakcilik 2 yıl hapis ya ne gerek vardı bu kadar kimlik silah milah kim yoksa bu zihni ipek fln mi ahaha

Adam araniyo ama belirli bir ikametgahı var.
Sahte kimlik çıkarmış ama ülkeyi terketmemis.
Yüz kızartıcı bi suc yok. Ama adam 5 kurşun yemiş.5 kurşun yemiş o durumda bide seni aramış..
Bu ne saçma bi pembe dizi:))
Arıyor telefonu kapatiyor arkadaşı hastane adı veriyo adam hastaneye gidince arıyor kadını demek ki heralde refakatçi çağırın dediler :D

Bu nasıl bir konudur böyle. :rolleyes: Konu sahibi herkesin sorularını ciddi ciddi cevaplamış ama maalesef inandırıcı değil. O değilde 5 kurşunla vurulup seni arıyor hakkını helal et diyor. Ne aşkmış :KK45:

Adam sizi yemiş yemiş bitirmiş, kullanmış, yalan dolan sahte kimlik sahtelik gırla gidiyor ama iyi insan öyle mi...
Komiserim demiş size, yalan olduğundan nasıl şüphelenmediniz, işe nasıl gidip geliyor hangi karakolda birimde çalışıyor hiç sorgulamadınız mı? Evli olduğunu nasıl anlayamadınız. Çok ilginç gerçekten ya.Siz koskoca mühendis bir kadınsınız. 36 yaşınızdasınız. İnanmak istediğinize inanmışsınız sanırım bu kadar saf olamazsınız yoksa.
Ve polisin dur ihtarına uymadığı için vurulacak kadar da tehlikeli bir suçlu, ki öyle olsa bile göğüs kısmına ateş edilmez.
Muhtemelen elinde silah vardı çatışmaya girmiş bile olabilir polisle.
Ayrıca böyle biri ile yakınlığınız var ve polis size hiç bir şey sormadı öyle mi?? İlginç.
Sahte konu olmasını umuyorum.

Kadının konusu değil de insanlığı sahte
Çocuğu çocuğu var aşk kuruyor hala üstüne
Bizim uuw aska bak
Ama adam seni seçmiş
Zaten ayrılacağı falan dememizi
Günahina ortak olmamızı bekledi
Ama yok canım teşekkürler bizde yeterince var herkesin ki kendine kalsın
Biz sevgilim kadar masum değiliz

senarıstlıge soyunmus olabılırmısınız bu kadar tutarsız bır konu olamaz ..puzzle oturtmaya calısıyorum cık oturmuyo..tutmadı

Back