• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk herşeyi affeder mi???

Ne kadar sahte bir erkek. :KK53:

Saka maka kuma oluyorsun hadi hadi. Bunca sene evlenme beyaz atli prensi bekle, gelen at alaca renkli olsun uzerinde de 3 kisi binin. Olacak sey mi. Onca senelik "mihendislik" kariyerinden sonra ilginc olacak hadi bakalim.

Adamın bınun gibi bi yüz kızartıcı unsuru var zaten. Karakter önemli..

Yoğun bakım önünde bekleyen bi kadını baba diye ağlauan çocuğu bırakıp çıkınca senleyim sözü vermekten daha yüz kızartıcı ne olabilir.

ben fake olduğuna inanmıyorum gayet kendini afet sanan ikinci kadın hikayesi işte neden şaşırdık ki hikayeye?
Mesele afet olmak değil. Güzellik görece ve geçici bir kavramdır. Bu yaşadıklarımı biri de bana anlatsaydi ben de sizler gibi tepki veriridim eminim ama başa gelebiliyor. Gafil avlanilabiliyor. Bir de bu açıdan bakmak gerek. Herkesin hataları defolari vardır olacaktır da birbirimize bu kadar anlayışsız ve sevgisiz olmamayı tercih etmek gerek. Sonuçta beşer şeşer demisler. Sizlerin birgün bir yerde şeşmeyeceginin garantisi var mi. Olmaz olamaz. Allah hickimaeyi utandirmasin.

Mermi adami degil adam mermiyi vurmuş hatta mermiye kafa atmis.Skor guzel ama 28de 5. Bide bu 28 bulunan kovanmis. Heyy yavrum heyy ne sandiniz.
Ay öyle bi yazmış :D ceza hukuku pratiğinde bi olay vardı bizim. Adama cuma çıkışı üç kişi ateş açıyo hepsi sekiyo falan :D haahhash :D ondan da dokuz canlı çıktı enişteeee memoli :D

Adam yalan söylüyor hem de yalanın alasinı, eşini aldatıyor, sizi de bu durumda evli olduğunu bilmediğiniz icin aldatmış oluyor, polisler vurduğuna göre ortada kanunlara aykırı bir durum var. Nasil düzgün bir adam bu. Bırakın şimdi şu andan itibaren tel. No bile değişin. Evinizi taşıyın. Her türlü hayatinızdan çıkarın. İşinize başlayın yeniden.

Mesele afet olmak değil. Güzellik görece ve geçici bir kavramdır. Bu yaşadıklarımı biri de bana anlatsaydi ben de sizler gibi tepki veriridim eminim ama başa gelebiliyor. Gafil avlanilabiliyor. Bir de bu açıdan bakmak gerek. Herkesin hataları defolari vardır olacaktır da birbirimize bu kadar anlayışsız ve sevgisiz olmamayı tercih etmek gerek. Sonuçta beşer şeşer demisler. Sizlerin birgün bir yerde şeşmeyeceginin garantisi var mi. Olmaz olamaz. Allah hickimaeyi utandirmasin.
Yavrucuğum sen şaştım demiyosun ki gayet mutlusun. Yoksa böyyük laf etmeyik

hikaye nasıl devam etse acaba ya prison break emi baglasak adam hapisten kaçsa tam konu sahıbne kavuşmusken ölse falan :(

O tanıdığA naptin çok merak ettim oda kandirdi seni
Bunlar çete oldu bak şimdiden
Herkes zaten onu gizlemek için uzun zamandır bu oyunu oynuyormuş. Tanidiklari na ne diyeyim sonuçta onun yakinlari beni yeni tanımışlar ne derse onu demişlerdir. Etrafındaki herkesin ondan menfaati vardı biraz maddi olarak

sanki bir film senaryosundan araklama gibi geldi.. bu adamdan bahsederken hala düzgün biri ve aşk diyebiliyorsunuz ya ben burada hayret ediyorum

Back