• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk herşeyi affeder mi???

Çekmez. :KK70: Çok ütopik. Polisin işi gücü yok da mali suçlu kovalayacak. Mahkemesi varsa ve gitmiyorsa belki aranabilir de böyle silah çekme olayları olacağını sanmıyorum.
İsim veremediğinden için anlatmamla anlayamiyorsuniz ama bana garip gelen diğer tüm mesleği bırakıp bunlara takilmaniz. Bu olay tamamen doğru. Kişi büyük kaçakçılık yapan biri ve bir suredir araniyormus kesilmiş cezası varmış ve bir de ayrı bir dosyadan hakkında mali şube incelme takip varmış. Dur diyorlar durmuyor bir de silahını çıkarınca ateş etmeye başlıyorlar kaçınca daha da fazla ediyorlar. Bu sırada göğüs bölgesine denk geliyor. Bu konuda polisler de ayrıca yargılanıyor zaten. Suçluyu durdurmak için belirli ölçülerde ateş edilmesi gerek o da mesleki bir bilgi bilen bilir. Onlar buna uymamislar ama Türkiye de böyle olaylar olmuyor mj sanki hiç. Hiç polis yanlış yapmamdi bu ulkede. Ve başka ülkelerde. Tamam adam suçlu ama yakalamak için öldürmeye teşebbüs etmene gerek yok. Tabii onların savunması belli silahi vardı. Haklı lar bir ölçüde ama silahı yere fırlatmış zaten olay daha baslarken. Yanı aslında silahı görüp ateş etmesinler kacayim gideyim diye düşünüp atmış silahı ama polimer kendilerine tehdit olarak gormusler

İsim veremediğinden için anlatmamla anlayamiyorsuniz ama bana garip gelen diğer tüm mesleği bırakıp bunlara takilmaniz. Bu olay tamamen doğru. Kişi büyük kaçakçılık yapan biri ve bir suredir araniyormus kesilmiş cezası varmış ve bir de ayrı bir dosyadan hakkında mali şube incelme takip varmış. Dur diyorlar durmuyor bir de silahını çıkarınca ateş etmeye başlıyorlar kaçınca daha da fazla ediyorlar. Bu sırada göğüs bölgesine denk geliyor. Bu konuda polisler de ayrıca yargılanıyor zaten. Suçluyu durdurmak için belirli ölçülerde ateş edilmesi gerek o da mesleki bir bilgi bilen bilir. Onlar buna uymamislar ama Türkiye de böyle olaylar olmuyor mj sanki hiç. Hiç polis yanlış yapmamdi bu ulkede. Ve başka ülkelerde. Tamam adam suçlu ama yakalamak için öldürmeye teşebbüs etmene gerek yok. Tabii onların savunması belli silahi vardı. Haklı lar bir ölçüde ama silahı yere fırlatmış zaten olay daha baslarken. Yanı aslında silahı görüp ateş etmesinler kacayim gideyim diye düşünüp atmış silahı ama polimer kendilerine tehdit olarak gormusler
Tamam esas konuya dönmemizi istiyorsan, böyle bir adamın neyini seviyorsun, seni sayıkladı diye mi her şey.

ask gözü kör eder sonra ask biter butun affettigin sandiklarin karsina cikar affetmemistrsn aslinda

Enişte mi tarayacak. Ben bişey demedim aha dayıya sor :KK70:

images.jpg

Özel mesajla da link atılıyor neyse bunu geçiyorum
Hikâyenin başında kendini çok anlatmıssin yıllardır tek yaşıyorum 19 undan beri çalışıyorum parami kazanıyor um
Sen yan rolsun kendine bu kadar yogunlasma hikayenin bu kisimlarla alakası yok
Ve diyorsun ki onun çevresi biliyormuş oyun oynamış yorumda bunu dedin hikayeyi anlatırken o hastaneden çıktı aileye beni kabul ettirdi cezaevine girdi dedin yine celistin
Hani biliyordu aile sessiz kaldılar sa zaten en başta kabul etmişler ki

Bu adamin tek sucu mali suc degil ki , sahte kimlik mali suc degildir.Ustelik sahte polis kimligi kullaniyor.Adam tam bir duzenbaz.Bence siz buyuk bir beladan kurtuldunuz o anda yaninda siz de olabilirdiniz.Ve 28 kursundan bazilari da size de isabet edebilirdi.Allah bazen gercekleri bu sekilde goze sokarcasina gosterir.Kul ya gorur ya gormez.Yok ben gormem diyorsaniz , metres olmakta inat ediyorsaniz siz bilirsiniz.Allahin sevdigi kuluymussunuz bence sansinizi fazla zorlamayin.Hastanede sizi sayiklamasi , hapisten sizi aramasi da tirt seyler.1 degil 2 degil 3 cocugu var esinden.Yani sizi aramis filan bunlar bos isler.3 cocuk buyuktur hepsinden.Kendinize biraz sayginiz varsa irtibati kesersiniz.Madem kendi ayaklari ustunde durabilecek birisin,Bu adama daha fazla prim verme.Hem polis ates acti diye adamin butun suclar temizlenmis mi oldu.Saglam ceza alir o.Vicdan yapmani gerektiren bi durumun yok.Zaten karsindaki insan hatalarinin farkinda.Birak gitsin degmez omrunu curutmeye.

Siz işyerimizi kapatıp paranızı bu kişiye verdiniz mi. Veya cezaevine para götürüyor musunuz?

Hatirliyorum canimda o degildir. Gordugumun vucudundan 28 mermi cikmisti. Bizim enistede 5 mermi
Yok canım ben onun için sormamıştımda baktım daha sonra hdp li bir vekilin akrabasının haberi çıkıyor önde onu okudun sanırım

Özel mesajla da link atılıyor neyse bunu geçiyorum
Hikâyenin başında kendini çok anlatmıssin yıllardır tek yaşıyorum 19 undan beri çalışıyorum parami kazanıyor um
Sen yan rolsun kendine bu kadar yogunlasma hikayenin bu kisimlarla alakası yok
Ve diyorsun ki onun çevresi biliyormuş oyun oynamış yorumda bunu dedin hikayeyi anlatırken o hastaneden çıktı aileye beni kabul ettirdi cezaevine girdi dedin yine celistin
Hani biliyordu aile sessiz kaldılar sa zaten en başta kabul etmişler ki
Aile de beni vurulduğu gün ogrendi. Onun dışında çevresindekilerden bAhsettim ki bunlar arkadaş eş dost. Onlar hep bir hikâye çizmişler çünkü onların da çok maddi çıkarları varmış. Tabii bunlar gerçekleri öğrendiğim günden sonraki izlenimlerim

Aile de beni vurulduğu gün ogrendi. Onun dışında çevresindekilerden bAhsettim ki bunlar arkadaş eş dost. Onlar hep bir hikâye çizmişler çünkü onların da çok maddi çıkarları varmış. Tabii bunlar gerçekleri öğrendiğim günden sonraki izlenimlerim
Bu arada özel mesajla link atabiliem ama size nasıl guveneym. Ki artık ben nasıl kime huvencem bilmiyotum

Back