- 4 Ocak 2016
- 50
- 5
- 1
- 45
- Konu Sahibi Karmakarisikkk
-
Mali suçları olan biriBu hikayeye göre adamın gerçek mesleği neymiş? Komiser değilmiş neymiş? Niye kaçakmış? Hikayenin sonunu merak ettim.
Buna sevinme bence adam 24 saatten önce hayatının itirafini yapıyo sonra sadece ismini sayıklamasi senaryoyu zayiflatmisayatı riski çok fzlaydi. 24 saat sonra gözünü açtığında benim adımı sayiklamis
Ahahajdsusar mısın kız ağlıyo şuan
Mali subeden aranması ne hafif dimi kan yok sonuçtaMali suçları olan biri
Enişte mi tarayacak. Ben bişey demedim aha dayıya sorOfff dagildim gulmektenyalniz ben korkuyorm bu eniste cikip bizi tarayacak ahahha
Yalnızca mali suç değil organizede var adam daHerkes zaten onu gizlemek için uzun zamandır bu oyunu oynuyormuş. Tanidiklari na ne diyeyim sonuçta onun yakinlari beni yeni tanımışlar ne derse onu demişlerdir. Etrafındaki herkesin ondan menfaati vardı biraz maddi olarak
Mali suça hapis kalkmamış mıydı?Mali suçları olan biri
Yok var hala ama tam olarak ne olduğuna bağlı şahsi ise falan varMali suça hapis kalkmamış mıydı?
Nasıl şahsi ise?Yok var hala ama tam olarak ne olduğuna bağlı şahsi ise falan var
Ama mali suça silah çeker mi polis bilemedimMali suça hapis kalkmamış mıydı?
Bazı durumlarında var hapis cezası halaNasıl şahsi ise?
Baktığın haberlerdeki soyisim neydi hatırlıyormusun?Ahahah eminim yapan olmustur baskabide karsima hep haci bilmem ne cikti. Konu sahibi yoksa seninki haci olmasin
Çekmez.Ama mali suça silah çeker mi polis bilemedim
Ama mali suça silah çeker mi polis bilemedim
Gögüsünden de vurmuslar adami 5 yerden. Mali subede böyöe olaylar da varmis megerÇekmez.Çok ütopik. Polisin işi gücü yok da mali suçlu kovalayacak. Mahkemesi varsa ve gitmiyorsa belki aranabilir de böyle silah çekme olayları olacağını sanmıyorum.
Sahte kimlik ise yaramamisÇekmez.Çok ütopik. Polisin işi gücü yok da mali suçlu kovalayacak. Mahkemesi varsa ve gitmiyorsa belki aranabilir de böyle silah çekme olayları olacağını sanmıyorum.
Hahaha aynen varmış demek.Gögüsünden de vurmuslar adami 5 yerden. Mali subede böyöe olaylar da varmis meger
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?