- 24 Haziran 2011
- 23.308
- 48.409
- 798
- Konu Sahibi Karmakarisikkk
-
Adı da bi garip allah affetsin de tam trol adı ahsjsjsjakMühendis hanımmm
Mesele afet olmak değil. Güzellik görece ve geçici bir kavramdır. Bu yaşadıklarımı biri de bana anlatsaydi ben de sizler gibi tepki veriridim eminim ama başa gelebiliyor. Gafil avlanilabiliyor. Bir de bu açıdan bakmak gerek. Herkesin hataları defolari vardır olacaktır da birbirimize bu kadar anlayışsız ve sevgisiz olmamayı tercih etmek gerek. Sonuçta beşer şeşer demisler. Sizlerin birgün bir yerde şeşmeyeceginin garantisi var mi. Olmaz olamaz. Allah hickimaeyi utandirmasin.Adamın bınun gibi bi yüz kızartıcı unsuru var zaten. Karakter önemli..
Yoğun bakım önünde bekleyen bi kadını baba diye ağlauan çocuğu bırakıp çıkınca senleyim sözü vermekten daha yüz kızartıcı ne olabilir.
ben fake olduğuna inanmıyorum gayet kendini afet sanan ikinci kadın hikayesi işte neden şaşırdık ki hikayeye?
O tanıdığA naptin çok merak ettim oda kandirdi seni. Bir tanıdık yanıma geldi ve herşeyi anlattı.
Ay öyle bi yazmışMermi adami degil adam mermiyi vurmuş hatta mermiye kafa atmis.Skor guzel ama 28de 5. Bide bu 28 bulunan kovanmis. Heyy yavrum heyy ne sandiniz.
eskıya dunyaya hukumdar olmaza bın basar hıkaye arada bır de 5 kursunla ölmeyen adam ,, kurtlar vadısıde katılmış guzel harmanlanmış tutar bu dızıYa bu yalansa bile var böyle LeKadınlargayet makul bi hikaye bence
Yavrucuğum sen şaştım demiyosun ki gayet mutlusun. Yoksa böyyük laf etmeyikMesele afet olmak değil. Güzellik görece ve geçici bir kavramdır. Bu yaşadıklarımı biri de bana anlatsaydi ben de sizler gibi tepki veriridim eminim ama başa gelebiliyor. Gafil avlanilabiliyor. Bir de bu açıdan bakmak gerek. Herkesin hataları defolari vardır olacaktır da birbirimize bu kadar anlayışsız ve sevgisiz olmamayı tercih etmek gerek. Sonuçta beşer şeşer demisler. Sizlerin birgün bir yerde şeşmeyeceginin garantisi var mi. Olmaz olamaz. Allah hickimaeyi utandirmasin.
Ay ben eşkıyada vurulana bayılıyorum beeskıya dunyaya hukumdar olmaza bın basar hıkaye arada bır de 5 kursunla ölmeyen adam ,, kurtlar vadısıde katılmış guzel harmanlanmış tutar bu dızı
Ahahhaha bizim enistede bi abdest alaydi iyiydiAy öyle bi yazmışceza hukuku pratiğinde bi olay vardı bizim. Adama cuma çıkışı üç kişi ateş açıyo hepsi sekiyo falan haahhash ondan da dokuz canlı çıktı enişteeee memoli
Herkes zaten onu gizlemek için uzun zamandır bu oyunu oynuyormuş. Tanidiklari na ne diyeyim sonuçta onun yakinlari beni yeni tanımışlar ne derse onu demişlerdir. Etrafındaki herkesin ondan menfaati vardı biraz maddi olarakO tanıdığA naptin çok merak ettim oda kandirdi seni
Bunlar çete oldu bak şimdiden
Vurulmuş eyvallahta, ölmemiş sıkıntı büyük.
Not:3 çocuklu bir anne
AhahajdAhahhaha bizim enistede bi abdest alaydi iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?