• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk herşeyi affeder mi???

Konu fake bal gibi de net yani..

Ama o değil de.. Hani gerçek diye algılayıp kanun kaçağı, adı bile sahte olan Adamın karısına takılmışsınız ya..

Adam kanun kaçağı zaten üç gün içerde bir gün dışarda bi tip . Konu sahibi olmasa aksam evde doktorculuk mu oynayacak yani çocukları ile..

Artı karısı kabul etmiş ki bence kadın oh oh üç yıldır yanıma uğramıyor adam, Allah razı olsun mihendis kızdan modunda dolaşıyor ortalıkta ..

Ama gangster tarzı bişi olduğuna göre bu zat para kum gibi belli.. Karısı da boşamıyor, mis gibi yıyor nerden geldiği belli olmayan parayı..

Siz de çıkıp bu kadına acımayın ya..

Al birini vur ötekine yani ..

Adamın sana tek ayak üstünde binbir yalan söylemiş olması seni nasıl etkilemiyor anlamıyorum. Eşini geçtim üç çocuğuna babalık yapmayan bir adamdan ne bekliyorsunuz 10 dakikasını sizinkileri aramak için kullanmasını mı?

Sanırım bu forumda ilk defa sinirlerimi bu kadar zıplatan bir konuyla karşılaştım.
Evi toplayıp birleştirdiniz ama adamın gerçek adını bile öğrenmediniz. Bir de kendimi geliştirmiş biriyim diye övünüyorsunuz.
Sahte kimlikle dolaşan ve tanidigim tüm çevresinde o şekilde tanınan birini nasıl anlayayim. TC kimlik nodan sorgulama mi yapayım. Adamla ne kadar polis çevirmesine denk geldiysek k hepsinde polis kimliğini gösterdi geçti. Nasıl şüphe duyayim ki

Ben övünerek söyledim bunu başka bir cevaba da cevap olarak yazmıştım ama okumamissiniz sanriim. Şimdi o. Orada cezaevinde böyle birşey yapıyor ben de onu yüzüstü bırakmış olur muyum diye bir vicdani çatışma yaşıyorum tam olarak bunun için anlatyim. Tabii ki herkesten çok cocuklari n ihtiyacı var babalarına. Sonuçta suçlu da olsa babaları. Biraz rahatlığı aiesi çok kalabalık bir aile vebir apartmanda bir arada yaşıyorlar. Çocuklara amcaları halaları falan kendi çocukları gibi bakıyorlar ama tabii ki asla babanın yerini tutmaz. Bunu en iyi ben biliyorum çünkü ben ayrı anne baba cocuguyum
Ya adama sen cevap vermesen oda çocuklarını arayacak. Sen ne bilirsin kendi çocukları gibi baktıklarını aylarca adamın ismini öğrenememişsin. Şimdi çocuklarının bakımına kadar her şeyi bilir oldun.
Ana olmadığın için anlamazsın. Sen kendini o adamın karısı o üç çocuğun anası yerine koy bi düşün ordan nasıl gözüktüğünü.

Konu fake bal gibi de net yani..

Ama o değil de.. Hani gerçek diye algılayıp kanun kaçağı, adı bile sahte olan Adamın karısına takılmışsınız ya..

Adam kanun kaçağı zaten üç gün içerde bir gün dışarda bi tip . Konu sahibi olmasa aksam evde doktorculuk mu oynayacak yani çocukları ile..

Artı karısı kabul etmiş ki bence kadın oh oh üç yıldır yanıma uğramıyor adam, Allah razı olsun mihendis kızdan modunda dolaşıyor ortalıkta ..

Ama gangster tarzı bişi olduğuna göre bu zat para kum gibi belli.. Karısı da boşamıyor, mis gibi yıyor nerden geldiği belli olmayan parayı..

Siz de çıkıp bu kadına acımayın ya..

Al birini vur ötekine yani ..
Bir de konu sahibi kendi mesleğini Mihendis demiş, :rolleyes: Mühendis değil :KK53:

Ben övünerek söyledim bunu başka bir cevaba da cevap olarak yazmıştım ama okumamissiniz sanriim. Şimdi o. Orada cezaevinde böyle birşey yapıyor ben de onu yüzüstü bırakmış olur muyum diye bir vicdani çatışma yaşıyorum tam olarak bunun için anlatyim. Tabii ki herkesten çok cocuklari n ihtiyacı var babalarına. Sonuçta suçlu da olsa babaları. Biraz rahatlığı aiesi çok kalabalık bir aile vebir apartmanda bir arada yaşıyorlar. Çocuklara amcaları halaları falan kendi çocukları gibi bakıyorlar ama tabii ki asla babanın yerini tutmaz. Bunu en iyi ben biliyorum çünkü ben ayrı anne baba cocuguyum

O zmn kutlarim sizi.
Anne babaniz ayri olmasindan hic bi gram aci cekmemissinizki; su an bi ailenin daha yikilmasina sebebiyet verme yolundasiniz.
Amca nedir, hala nedir? Bi yavrunun agzi dolu dolu ´ benim babammm, canim babam, babam bana oyuncak alicak´ dedigi ani hic bilirmsiiniz?
Aslinda yalan, o baba hapiste, oyuncak alamaz. Ama o yavrunun o gulen gozlerinde neler sakldir o an bilirmisiniz?
Burda bi yavrudan bahsettim, 3 yarvru varmis ortada.
Bence siz ´ ben babasiz/annesiz buyudum bak, onlarda buyr ya bisey olmaz, ben buyudugme gore´ diye dusunuyosunz. Kendinzi oyle avutuyosunz. Ama size bisey diyimmi, Siz hic byuyememissiniz, sizin beyin yasiniz 3 felan. Yazik.

Ayrica evet bende aradim, ve hic bi haber bulamadim o olay hakkinda.
Hem gogus diyosun 5 kursun diyosun, imkansiz.

aman Allahtan yüz kızartıcı bir suç işlememiş, içimiz rahatladı.. artık gönül rahatlığıyla kuma olabilirsiniz..
Adamın bınun gibi bi yüz kızartıcı unsuru var zaten. Karakter önemli..

Yoğun bakım önünde bekleyen bi kadını baba diye ağlauan çocuğu bırakıp çıkınca senleyim sözü vermekten daha yüz kızartıcı ne olabilir.

ben fake olduğuna inanmıyorum gayet kendini afet sanan ikinci kadın hikayesi işte neden şaşırdık ki hikayeye?

Zaten polisler öğle yemeğinde hep evde:)))))
Sivil ve çift yıldız komiser olduğunu söylemişti. Onların çalışma saatleri oldukça esnek. İlk defa polis tanimadim. Ayrıca isim soyadla sormuştum bi polis arkadaşıma öyle bi kişi var ki bilgilerini doğruladı. Zaten mahkrmrcde kimliği sahte çıkmadı calinti ymis. Polisin kimliğini almış yanı. O yüzden gerçekti ve kimse suphelenmiyordu

Ayrıca herif için iş yerini taşıyacaksın 2 ay sonra kapattiracak madem istemiyordu sen taşırken o bahane ile kapatirdi
Ve kaçak adam herseyi senin üstüne olan evden çıkarıp yeni ev kurmuş gerçekten o kurşunlari hak etmiş

Back