Aşk hayatı ve evlilik

idilzaman

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2021
52
-63
Merhabalar içimdekileri buraya dökmek istedim kafam karışık çünkü. Olayın başından başlarsak ben yurtdışında yaşıyorum erkek arkadaşımda Türkiye’de yaşıyor aynı zamanda akrabamızdı. 8 yıldır bir ilişki yaşıyorduk o gidiyordu ben geliyordum. Bu yaz söz ve nişan yapmak için geldik ailecek kendiside üniversiteyi bitirdi askerde olduğundan izne geldi. Ama benim bazen git gellerim oluyordu acaba Türkiye’de yapabilir miyim diye kendisi ile konuştuğumda eğer alışamazsam gidebileceğimizi söylüyordu. Kendisi maddi manevi bugüne kadar ne istediysem yaptı o konuda sorun yoktu. Neyse isteme gününe kadar teyzemle konuştuğumda burda yapamazsın seviyorsa gelir vs diyip kafamı karıştırdı (kendisi bizim olmamızı istemiyordu) aynı zamanda bütün hazırlıkları benim istediğim şekilde yapmıştı fakat ben istemeye bir gün kala gelirsen gel yurtdışına yoksa bitsin dedim bitirdim. 3 gün sonra tekrar mesaj attı burda yapamazsan gideriz diye gerekirse erteleyelim biraz burda bizim için ev aldık falan dedi ama ben artık istemiyorum yazıp engelledim ve iznim bitti döndüm kendisi de şu an yüksek ihtimalle Libya’ya görev yerine döndü. Ne yapacağımı bilmiyorum doğru mu yaptım yanlış mı ama her istediğimi yapan beni el üstünde tutan adam artık yazmıyor. Eminim perişan bir haldedir. Sizce yanlış mı yaptım?

Şehir değiştirmek bile zor iken ülke değiştirmek mutlaka zor olacaktır.ama şöyle düşünün.hic bilmediğiniz,tanımadığınız bir yere yerlesmiyorsunuz.turkiye de akrabalarımız vardır bence çok zor olmamalı.
Birde sevgiliniz ne güzel alisamazsan donebiliriz beraber demiş.
Tabii herşeyin başı sevgi ve güven.
Sevgi var birde güveniyorsanız deneyin olmazsa eşinizle beraber yurtdışına gidersiniz.
Ayrıca aramamasi,yazmamasi normal çok kızmıştır ben olsam bende çok kızarım.adam haklı bu durumda.

evet yanlış yapmışsınız,teyzenizin aklı ile neden hareket ediyorsunuz ki bir gün kala olacak iş değil evde almış sizin için kalbini çok kırmış olmalısınız ki artık sizi önemsemiyordur bile ben bile şuan çok değişik buldum davranışınızı… sizin kendi hissettikleriniz daha önemli olmalı bu işlerde onu seviyorsanız burada yaparsınız bence Türkiye’de daha önce kaldınız mı bilmiyorum alışması kolay bana göre.

Adam size söylemiş deneriz olmazsa gideriz diye. Nişana bir gün kala başkasının lafıyla hareket etmeniz ya sevgilinizden emin olmadığınızı yada olgunlaşmadığınızın göstergesidir.
Kendisinden Eminim benim için pilot kursunu bıraktı ama bir yandan da anne babam da uzakta yapabilir miyim bilmiyorum o yüzden içimi döktüm Buraya

Bazen fedakarlık yapmak gerekir sevdiğin için siz sizin birlikte olmanızı istemeyen birinin sözünü dinleyerek nişana 1gun kala bitirmissiniz evet yanlış yapmışsınız

Kendisinden Eminim benim için pilot kursunu bıraktı ama bir yandan da anne babam da uzakta yapabilir miyim bilmiyorum o yüzden içimi döktüm Buraya
Anne babanızdan ayrılamiyorsaniz evlenmeyin derim ki bunu erkek söylese daha da bı olay olurdu

Bende öyle düşünüyorum da herşeye tamam diyen insan neden buna da demedi diye düşünüyorum en son aradığında benim ona ailemsiz yapamam ben lafı zoruna gitmiş olabilir belki de yoksa arar yazardı

Sizin ilişki aşktan degil yilladir birlikte olmanin alişkanligindan yuruyormuş belli ki.
Yoksa birisi birsey dedi diye "olmuyorsa bitsin dedim bitirdim" şeklinde hareket etmezdiniz direkt.
Bitirmeniz de iyi olmuş. Evlilikte hep iyi gün olmayacak, kotu gunleri de oluyor insanin. Sirf her istediginiz yapiliyor diye devam etmeyin ters düşeceginiz gunler de olur, zor gunler de olur. İlk ters dusmede boyle oluyorsa kendi başinizi da onun basini da bosuna yakarsiniz evlenerek

Bende öyle düşünüyorum da herşeye tamam diyen insan neden buna da demedi diye düşünüyorum en son aradığında benim ona ailemsiz yapamam ben lafı zoruna gitmiş olabilir belki de yoksa arar yazardı
Hem o laf zoruna gitmiş olabilir
Birde herşey ayarlanmış,izne gelmiş,isteme söz nişan ne bileyim hazırlık var ortada sizin son dakika bunu yapmanız çok etkiler.kendinizi onun yerine koyun kızmıştır ve haklı.

En büyük hatayı zaten size herşeye tamam demekle yapmış. Pilotluk gibi bir mesleği sizin için bırakmış siz de bir çırpıda ergen kızlar gibi çocuğu engelleyip atmışsınız.
Arayıp yazmasını beklemeniz de tuhaf blöf mü yaptınız bitirerek ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…