Aşk hayatı ve evlilik

Insallah dönmez sana. Allah hepimizin cocuklarini senin gibilerinden korusun!!

Kafam da git gel oluyor du ama herşeye tamam diyordu hatta kendisi pilot adayı idi benim için vazgeçti

Sen ne şımarık ne bencil bir insansın. Allah kurtarmış adamı verilmiş sadakası varmış. İnşallah çok severek de evlenir senden önce amin

Bazı hemcinslerimin bu şımarıklıkları beni bitiriyor. Neden özellikle evliliğe hazırlık sürecinde her şeyin sizin istediğiniz şekilde olmasını istiyorsunuz. Sonuçta ikinizin hayatı ve ikinizin de istediğinin olması gerekmez mi? Nerde yaşayacağınız konusu nisandan 1 gün önce mi aklınıza geldi? Siz ülke değiştirmek istemiyorsanız eş adayı da sizin için ülke değiştirmek istemeyebilir. Evlilik erkeğin kadını memnun etmeye çalışması değil, ya da tam tersi değil. Bu anlayışla evliliğe adım atacaksaniz başlamadan bitmesi daha hayırlı olur

Gene kim hortlattı bu sinir bozucu konuyu ya. Allah kimsenin karşısına senin gibi birini çıkarmasın konu sahibi. Gene duamı edip gideyim sabah sabah.

Uzun zaman sonra gelen edit yarın nişanlanıyorum çok heyecanlıyım
Kusura bakmayın ama nişanlanacağınıza inanmadım. Çünkü konunuz ve ara sıra yapmış olduğunuz güncel gelişmeler (ailemi aradılar, eşyaları vermiş filan) burada bile insanların ilgisini çekmek üzerine yazılmış. Siz son derece ilgi düşkünü birisiniz ve yazmış olduğunuz bu iki satırlık mesaj dahi konunuzu okuyan insanların ilgisini uyandırmaya yönelik. Kimle nişanlanıyorsun, o çocukla barıştıysan nasıl barıştın, çocuk yurtdışına gelmeyi kabul etti mi? Soruları sorulsun diye yazılmış tamamen.

Bu nasıl bir söz kızlar bız kızlar bırlık olmamız gerek
Birinin cinsiyeti benimle aynı diye niye birlik olayım ya
Konu sahibi dengesiz bencil şımarık kalp kırmaktan insan hayatı harcamaktan zevk alan biri
Benim böyle biriyle ne işim olur ister kız olsun istet erkek esas olan insan olmak değil mi
Buyrun siz kızlar birlik olun

Ben inanıyorum, konu sahibesi gibi aklı bir karış havada tipler hemen birini buluveriyor , aklı başında insanlar gibi ölçmek tartmak yok. Konu sahibesinin yeni kurbanına Allahtan sabırlar ve bol şans diliyrum

Ben inanıyorum, konu sahibesi gibi aklı bir karış havada tipler hemen birini buluveriyor , aklı başında insanlar gibi ölçmek tartmak yok. Konu sahibesinin yeni kurbanına Allahtan sabırlar ve bol şans diliyrum
Doğru söylüyorsunuz. Çevremde ne kadar naif olgun kadın var ise bekar. Erkeklere de böyle kadınlar müstahak aslında tok gözlü ne istediğini bilen kadınlara kötü davranıp böyle şımarık kadınların önlerinde paspas oluyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…