KENDİ engelle dedi sebebi ni sonradan öğrendim evlilik teklifi edeceği gün müş o gün bende üzüldümBirde engellemek nedir ya? Bu kadar gurur kirici olmak zorunda misin? Belkide hayatin boyu bir daha sevemeyeceksin bu sekilde.. valla 8 yildir aklin gezmeye gitmisti demekki
Allah askina ya yazdikca sinirimi bozuyosunuzKENDİ engelle dedi sebebi ni sonradan öğrendim evlilik teklifi edeceği gün müş o gün bende üzüldüm
Cocugun her dedigini yaptinda sanki bi ona mi takildin? Zaten evlenecegnz belliydi kac yildirKENDİ engelle dedi sebebi ni sonradan öğrendim evlilik teklifi edeceği gün müş o gün bende üzüldüm
Benim derdim o zaten ben daha da kimseyi sevmem dedi ki takıntılı birazBen normalde boylr konulara cok gicik olmam ama sana oldum.. dusundumde benimde evlatlarim var.. onlarin kalbini rezilin biri gelip boyle kirsa ne yapardim bilmiyorum. Gonul kirginligi gecer belkide attigin kazigi unutmaz o cocuk tekrar sever belki
Ama yillarini cope atmissin..bir gun yasattigini yasarsin belki.. yarina birakirda yanina birakmaz mevlam
Bitmis gitmis artik dahada adamin kafasini bulandirma.. cogu aptalBenim derdim o zaten ben daha da kimseyi sevmem dedi ki takıntılı biraz
Sever sever sen kendini avutma sevemez diye. Gereğinden fazla değer soytariyi kral eder demişler aynı o misal olmuş.Benim derdim o zaten ben daha da kimseyi sevmem dedi ki takıntılı biraz
AİLEm kararıma saygı duydu sadece erkek arkadaşım dedi istersen her ay git sıkıntı yok diyeKusura bakma da orta da o kadar çok tezatlik var ki.annen baban yada karşı tarafın ailesi sen ne yaptın diye sorması mi sana sen hiç kendinden emin olamamissin.ya sen bir Allah'ın kulunun kalbini kirdin yaaa yazık ettin çocuğa hiç mi yaninda aklı selim insan yok sana kimse sormuyor mu kızım sen ne yaptın diye
Resti çeken sizsiniz engelleyen de sizsiniz birde dönüp aramasını beklemeniz de bir garip yaniKafam da git gel oluyor du ama herşeye tamam diyordu hatta kendisi pilot adayı idi benim için vazgeçti
Sizin hiç üzüldüğünüzü düşünmüyorum bu yazdiklarinizdan sonra , o kadar yıl birine umutlar hayaller kurdurup sonrasında pat diye bitirmek sudan sebeplerle ...KENDİ engelle dedi sebebi ni sonradan öğrendim evlilik teklifi edeceği gün müş o gün bende üzüldüm
Bende Böyle olmasını istemedim pişmanım da hatta Vücudunda ismimin dövmesi var sil dedim ona da sen karışma diyip kapattı daha sonra duydum göreve dönmüşÇocuğu ortada bırakıp hayallerini yıkması dert olmamış da başkasını artık sevemezmiş onu dert etmiş. Takıntılarda geçer sen tasalanma.
Cnm sen daha yaptığın hatanın bile farkında değilsin Allah aşkına yeni ergenler gibisin hâlâ aramadi sormadı diyorsun sen yüz üstü bırakmışsın zaten niye arasın seni gururunu kırdığın adam kendini bu kadar vazgeçilmez görmeBende öyle düşünüyorum da herşeye tamam diyen insan neden buna da demedi diye düşünüyorum en son aradığında benim ona ailemsiz yapamam ben lafı zoruna gitmiş olabilir belki de yoksa arar yazardı
Ne yapmayı düşünüyorsun ?Bende Böyle olmasını istemedim pişmanım da hatta Vücudunda ismimin dövmesi var sil dedim ona da sen karışma diyip kapattı daha sonra duydum göreve dönmüş
Cnm sen daha yaptığın hatanın bile farkında değilsin Allah aşkına yeni ergenler gibisin hâlâ aramadi sormadı diyorsun sen yüz üstü bırakmışsın zaten niye arasın seni gururunu kırdığın adam kendini bu kadar vazgeçilmez görme
Yani bende bilmiyorum seviyorım benim ağzımdan çıkan her isteğimi hevesim kalmasın diye yapan biriydi hatta gel ikimizin olacağı x bir ülkeye gidelim bile dedi seviyorum ama ailem de ağır basıyor gurbet nasıl olur bilmiyorumNe yapmayı düşünüyorsun ?
Aminn cnm Aminn Yaa hâlâ aramadi niye aramadi beni diye soruyor sinir oldum bu nasıl bir düşünce yapısı hayretBirde adam göreve gitmis. Yani simdi birseyler yazardim ya. Allah herkesin evladini iyilerle karsilastirsin. Birde herkese kullanabilecegive ❤
Denemeden bilemezsin emeğinize yazık sen adım at belli blöf yapmışsın tutmamış seviyorsun madem dene.Yani bende bilmiyorum seviyorım benim ağzımdan çıkan her isteğimi hevesim kalmasın diye yapan biriydi hatta gel ikimizin olacağı x bir ülkeye gidelim bile dedi seviyorum ama ailem de ağır basıyor gurbet nasıl olur bilmiyorum
Ben biraz daha bekleyeyim gelişmeler istediğim gibi olmazsa denerim şansımıDenemeden bilemezsin emeğinize yazık sen adım at belli blöf yapmışsın tutmamış seviyorsun madem dene.