Aşk hayatı ve evlilik

Öyle diye, istediğim gibi davranırım nasıl olsa benden vazgeçmez sanmışsınız. İyi olmuş bence size.
Tuhaftir kendi oğluma yapılmış gibi üzüldüm. Size katılıyorum resmen çocuktan emin olduğu için şansını zorlamış . Bir de askerde görev de yazık günah ya bu nasıl bir bencillik.

Ya bi erkek yapsa burda saydirmadigiz sey kalmazdi.. ne istwdigini bilmiyor derdik.. ama sende oylesin suanda..once soz verip sonra yusuf yusuf olmussun.. senin icin adam
Pilotluktan vazgecmis.. yani karsiligi bu mu? Birde 1-2 sene degil tam 8 yil.. kesinlikle seveni.. anladiniz onu… adam senin gibi birinden kurtulmus bence sukretsin

Yani ben gelir diye düşünmüştüm aslında sonradan da mesaj attı ama yok diyince duydum ki görevine erkenden geri dönmüş kendisi normalde kafaya taktığı şeyi yapardı bir yandan da pişmanım hayallerimi mahvettiler diyip gitmiş

Kendisinden Eminim benim için pilot kursunu bıraktı ama bir yandan da anne babam da uzakta yapabilir miyim bilmiyorum o yüzden içimi döktüm Buraya

Bunu düşünmek için koca 7 yıl yok muydu? Ben gidemem diyorsanız başka ülkeden biriyle olmak akıl karı değil ki. Adamın pilotluğunu engellemek zaten bammbaşka bir boyut. Evlenme olgunluğunda zaten değilsin konu sahibesi teyze bir laf ediyor onun ağzına bakıyorsun, başkası laf eder ona bakarsın, sert ve ani şekilde bu iş bitti diyorsun...

Konuya geleyim, korkmanız normal, başka ülkeye taşınmak tamamen bilinmezlik getiriyor.
Ülkeler farklı madem dimdirekt evlenme işine girip maceraya atılmak yerine şöyle yapardım ben olsam, uzaktan çalışmak için izin alır sonra da gider kalırdım Türkiyede. Bir 6 ay adamla iyice vakit geçirin, Türkiyedeki hayata da bakın.
Haydi Türkiyeyi de geçtim uzaktan uzağa bildiğin biriyle evlenmek de çok riskli. Bu işin sizin açınızdan patlama riski çok fazla. Evlilik işini aceleye getirmeyin . iyice bakın.

Çocuk musunuz? Son ana kadar bir şeyde anlaşıp tam isteme zamanı birinin lafıyla fikir değiştiriyorsunuz.

emrivaki yapıp engelliyorsunuz bir de.

evlenecek olgunlukta olduğunuzu düşünmüyorum.

bence ayrılarak nişanlınıza iyilik etmişsiniz zira mantıklı bir adam gibi görünüyor anlattıklarınızdan.

Tuhaftir kendi oğluma yapılmış gibi üzüldüm. Size katılıyorum resmen çocuktan emin olduğu için şansını zorlamış . Bir de askerde görev de yazık günah ya bu nasıl bir bencillik.
Bence ucuz kurtulmuş.
Ne istediğini bilmeyen,bencil birinden eş falan olmaz, ömür boyu çekerdi.

Konu sahibi de kendi vazgeçilmez sanan bir premsesmis ama kül kedisine dönmüş

Mahvetmişsin evet. Dilerim buradaki diğer arkadaşların da fikirlerini dikkate alır makul düşünebilirsin.

Burada esas sorun bambaşka: Akraba evliliği çok saçma ve sağlıksız bir şey, o yüzden bitirdiğiniz iyi olmuş, ve lütfen akrabanız olmayan biriyle evlenin.

Yani aslında beraber çok vakit geçirdik her izinde 1 ay gelir süpriz yapardı ben giderdim ama son anda korktum sanırım oda askerim ben nasıl geleyim diyince kaldı bu şekilde

Biz de eşimle 8 yıllık sevgilikten sonra evlendik. Başka bir ülkeye değil ama ailemden çok uzak bir şehre geldim . Başka ülke olsa da giderdim çünkü seviyorum. Siz sevmiyorsunuz ki kavuşmaya bu kadar yakınken bırakmışsınız .başkalarının lafina göre hareket etmişsiniz Adama yazık olmuş. Keşke daha önce ayrilsaymissiniz

İyi olmuş ayrıldığınız. Olgunlaşıp büyümeden kimseyle ciddi bir yola girmezsiniz umarım bir daha zira çocuk oyunu değil bu. Bunca zaman dururken istemeden bir gün önce başkasının aklıyla düşünmeniz gerçekten olgun insanın yapacağı iş değil. Bir gün önce evleneceğim insan bana böyle bir emrivaki yapıp rest çekse bir ömür yüzüne bakmam. Sizinki yine insaflıymış üstüne tekrar yazmış. Dilerim aklı başına gelmiştir de kendi hayatına bakar bundan sonrasında

Verilmiş sadakası varmış, allah kurtarmış çocuğu.

Sizi kırmak istemem ama sizinle bir yola çıkılmaz. Nerede bırakacağınız belli olmaz çünkü..

Yani aslında beraber çok vakit geçirdik her izinde 1 ay gelir süpriz yapardı ben giderdim ama son anda korktum sanırım oda askerim ben nasıl geleyim diyince kaldı bu şekilde

Ben normalde boylr konulara cok gicik olmam ama sana oldum.. dusundumde benimde evlatlarim var.. onlarin kalbini rezilin biri gelip boyle kirsa ne yapardim bilmiyorum. Gonul kirginligi gecer belkide attigin kazigi unutmaz o cocuk tekrar sever belki
Ama yillarini cope atmissin..bir gun yasattigini yasarsin belki.. yarina birakirda yanina birakmaz mevlam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…