- 29 Mayıs 2021
- 13.387
- 86.760
- 36
Öyle diye, istediğim gibi davranırım nasıl olsa benden vazgeçmez sanmışsınız. İyi olmuş bence size.Malesef kendisi şu an yurtdışında askeri görevde ve kolay kolay vazgeçen biri değildi
Tuhaftir kendi oğluma yapılmış gibi üzüldüm. Size katılıyorum resmen çocuktan emin olduğu için şansını zorlamış . Bir de askerde görev de yazık günah ya bu nasıl bir bencillik.Öyle diye, istediğim gibi davranırım nasıl olsa benden vazgeçmez sanmışsınız. İyi olmuş bence size.
Yani ben gelir diye düşünmüştüm aslında sonradan da mesaj attı ama yok diyince duydum ki görevine erkenden geri dönmüş kendisi normalde kafaya taktığı şeyi yapardı bir yandan da pişmanım hayallerimi mahvettiler diyip gitmişEn büyük hatayı zaten size herşeye tamam demekle yapmış. Pilotluk gibi bir mesleği sizin için bırakmış siz de bir çırpıda ergen kızlar gibi çocuğu engelleyip atmışsınız.
Arayıp yazmasını beklemeniz de tuhaf blöf mü yaptınız bitirerek ?
Kendisinden Eminim benim için pilot kursunu bıraktı ama bir yandan da anne babam da uzakta yapabilir miyim bilmiyorum o yüzden içimi döktüm Buraya
bir yandan da pişmanım hayallerimi mahvettiler diyip gitmiş
Çocuk musunuz? Son ana kadar bir şeyde anlaşıp tam isteme zamanı birinin lafıyla fikir değiştiriyorsunuz.Merhabalar içimdekileri buraya dökmek istedim kafam karışık çünkü. Olayın başından başlarsak ben yurtdışında yaşıyorum erkek arkadaşımda Türkiye’de yaşıyor aynı zamanda akrabamızdı. 8 yıldır bir ilişki yaşıyorduk o gidiyordu ben geliyordum. Bu yaz söz ve nişan yapmak için geldik ailecek kendiside üniversiteyi bitirdi askerde olduğundan izne geldi. Ama benim bazen git gellerim oluyordu acaba Türkiye’de yapabilir miyim diye kendisi ile konuştuğumda eğer alışamazsam gidebileceğimizi söylüyordu. Kendisi maddi manevi bugüne kadar ne istediysem yaptı o konuda sorun yoktu. Neyse isteme gününe kadar teyzemle konuştuğumda burda yapamazsın seviyorsa gelir vs diyip kafamı karıştırdı (kendisi bizim olmamızı istemiyordu) aynı zamanda bütün hazırlıkları benim istediğim şekilde yapmıştı fakat ben istemeye bir gün kala gelirsen gel yurtdışına yoksa bitsin dedim bitirdim. 3 gün sonra tekrar mesaj attı burda yapamazsan gideriz diye gerekirse erteleyelim biraz burda bizim için ev aldık falan dedi ama ben artık istemiyorum yazıp engelledim ve iznim bitti döndüm kendisi de şu an yüksek ihtimalle Libya’ya görev yerine döndü. Ne yapacağımı bilmiyorum doğru mu yaptım yanlış mı ama her istediğimi yapan beni el üstünde tutan adam artık yazmıyor. Eminim perişan bir haldedir. Sizce yanlış mı yaptım?
Bence ucuz kurtulmuş.Tuhaftir kendi oğluma yapılmış gibi üzüldüm. Size katılıyorum resmen çocuktan emin olduğu için şansını zorlamış . Bir de askerde görev de yazık günah ya bu nasıl bir bencillik.
Mahvetmişsin evet. Dilerim buradaki diğer arkadaşların da fikirlerini dikkate alır makul düşünebilirsin.Yani ben gelir diye düşünmüştüm aslında sonradan da mesaj attı ama yok diyince duydum ki görevine erkenden geri dönmüş kendisi normalde kafaya taktığı şeyi yapardı bir yandan da pişmanım hayallerimi mahvettiler diyip gitmiş
Burada esas sorun bambaşka: Akraba evliliği çok saçma ve sağlıksız bir şey, o yüzden bitirdiğiniz iyi olmuş, ve lütfen akrabanız olmayan biriyle evlenin.Merhabalar içimdekileri buraya dökmek istedim kafam karışık çünkü. Olayın başından başlarsak ben yurtdışında yaşıyorum erkek arkadaşımda Türkiye’de yaşıyor aynı zamanda akrabamızdı. 8 yıldır bir ilişki yaşıyorduk o gidiyordu ben geliyordum. Bu yaz söz ve nişan yapmak için geldik ailecek kendiside üniversiteyi bitirdi askerde olduğundan izne geldi. Ama benim bazen git gellerim oluyordu acaba Türkiye’de yapabilir miyim diye kendisi ile konuştuğumda eğer alışamazsam gidebileceğimizi söylüyordu. Kendisi maddi manevi bugüne kadar ne istediysem yaptı o konuda sorun yoktu. Neyse isteme gününe kadar teyzemle konuştuğumda burda yapamazsın seviyorsa gelir vs diyip kafamı karıştırdı (kendisi bizim olmamızı istemiyordu) aynı zamanda bütün hazırlıkları benim istediğim şekilde yapmıştı fakat ben istemeye bir gün kala gelirsen gel yurtdışına yoksa bitsin dedim bitirdim. 3 gün sonra tekrar mesaj attı burda yapamazsan gideriz diye gerekirse erteleyelim biraz burda bizim için ev aldık falan dedi ama ben artık istemiyorum yazıp engelledim ve iznim bitti döndüm kendisi de şu an yüksek ihtimalle Libya’ya görev yerine döndü. Ne yapacağımı bilmiyorum doğru mu yaptım yanlış mı ama her istediğimi yapan beni el üstünde tutan adam artık yazmıyor. Eminim perişan bir haldedir. Sizce yanlış mı yaptım?
Bunu düşünmek için koca 7 yıl yok muydu? Ben gidemem diyorsanız başka ülkeden biriyle olmak akıl karı değil ki. Adamın pilotluğunu engellemek zaten bammbaşka bir boyut. Evlenme olgunluğunda zaten değilsin konu sahibesi teyze bir laf ediyor onun ağzına bakıyorsun, başkası laf eder ona bakarsın, sert ve ani şekilde bu iş bitti diyorsun...
Konuya geleyim, korkmanız normal, başka ülkeye taşınmak tamamen bilinmezlik getiriyor.
Ülkeler farklı madem dimdirekt evlenme işine girip maceraya atılmak yerine şöyle yapardım ben olsam, uzaktan çalışmak için izin alır sonra da gider kalırdım Türkiyede. Bir 6 ay adamla iyice vakit geçirin, Türkiyedeki hayata da bakın.
Haydi Türkiyeyi de geçtim uzaktan uzağa bildiğin biriyle evlenmek de çok riskli. Bu işin sizin açınızdan patlama riski çok fazla. Evlilik işini aceleye getirmeyin . iyice bakın.
Verilmiş sadakası varmış, allah kurtarmış çocuğu.Merhabalar içimdekileri buraya dökmek istedim kafam karışık çünkü. Olayın başından başlarsak ben yurtdışında yaşıyorum erkek arkadaşımda Türkiye’de yaşıyor aynı zamanda akrabamızdı. 8 yıldır bir ilişki yaşıyorduk o gidiyordu ben geliyordum. Bu yaz söz ve nişan yapmak için geldik ailecek kendiside üniversiteyi bitirdi askerde olduğundan izne geldi. Ama benim bazen git gellerim oluyordu acaba Türkiye’de yapabilir miyim diye kendisi ile konuştuğumda eğer alışamazsam gidebileceğimizi söylüyordu. Kendisi maddi manevi bugüne kadar ne istediysem yaptı o konuda sorun yoktu. Neyse isteme gününe kadar teyzemle konuştuğumda burda yapamazsın seviyorsa gelir vs diyip kafamı karıştırdı (kendisi bizim olmamızı istemiyordu) aynı zamanda bütün hazırlıkları benim istediğim şekilde yapmıştı fakat ben istemeye bir gün kala gelirsen gel yurtdışına yoksa bitsin dedim bitirdim. 3 gün sonra tekrar mesaj attı burda yapamazsan gideriz diye gerekirse erteleyelim biraz burda bizim için ev aldık falan dedi ama ben artık istemiyorum yazıp engelledim ve iznim bitti döndüm kendisi de şu an yüksek ihtimalle Libya’ya görev yerine döndü. Ne yapacağımı bilmiyorum doğru mu yaptım yanlış mı ama her istediğimi yapan beni el üstünde tutan adam artık yazmıyor. Eminim perişan bir haldedir. Sizce yanlış mı yaptım?
Sizi kırmak istemem ama sizinle bir yola çıkılmaz. Nerede bırakacağınız belli olmaz çünkü..Merhabalar içimdekileri buraya dökmek istedim kafam karışık çünkü. Olayın başından başlarsak ben yurtdışında yaşıyorum erkek arkadaşımda Türkiye’de yaşıyor aynı zamanda akrabamızdı. 8 yıldır bir ilişki yaşıyorduk o gidiyordu ben geliyordum. Bu yaz söz ve nişan yapmak için geldik ailecek kendiside üniversiteyi bitirdi askerde olduğundan izne geldi. Ama benim bazen git gellerim oluyordu acaba Türkiye’de yapabilir miyim diye kendisi ile konuştuğumda eğer alışamazsam gidebileceğimizi söylüyordu. Kendisi maddi manevi bugüne kadar ne istediysem yaptı o konuda sorun yoktu. Neyse isteme gününe kadar teyzemle konuştuğumda burda yapamazsın seviyorsa gelir vs diyip kafamı karıştırdı (kendisi bizim olmamızı istemiyordu) aynı zamanda bütün hazırlıkları benim istediğim şekilde yapmıştı fakat ben istemeye bir gün kala gelirsen gel yurtdışına yoksa bitsin dedim bitirdim. 3 gün sonra tekrar mesaj attı burda yapamazsan gideriz diye gerekirse erteleyelim biraz burda bizim için ev aldık falan dedi ama ben artık istemiyorum yazıp engelledim ve iznim bitti döndüm kendisi de şu an yüksek ihtimalle Libya’ya görev yerine döndü. Ne yapacağımı bilmiyorum doğru mu yaptım yanlış mı ama her istediğimi yapan beni el üstünde tutan adam artık yazmıyor. Eminim perişan bir haldedir. Sizce yanlış mı yaptım?