• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ask acısı nasıl geçecek

Evlenmiyorsak ayrılalım blöfü kicinizda patliyorsa sevilmiyorsunuzdur. Adam havada kapmis ayriligi. Sen de vazgec, aklini baska seylere vererek unutacaksin.
Öyle değil başta plan yapmıştı kesin bir plan ben ona güvendim her neyse artık o konu geçti zaten sonrasında hemen ben para olmasa da ayrılmayalım dedim çözeriz dedim yok kahveye çıktın vs hep bahaneymis zaten aklinda varmis ayrilik

Kötüysen kendin yapıyorsun bunu. Senin çocuğun ölmedi, yakınını kaybetmedin, başına bir felaket gelmedi. Ama adeta bir doğa olayı, bir felaket yaşamış gibi muamele ediyorsun ayrılığına. Eğer kötüysen, boynunda yara çıkıyorsa vs. kendin bu olayı bırakmadığın, acısıyla kendini sarmaladığın için. Durmadan adamın peşindesin, onunla konuşarak yapmıyorsan orada burada onunla ilgili sorular açarak yapıyorsun. Herkes aşk acısını atlatıyor, hayatına devam ediyor da sen niye edemiyorsun? Nedir senin aşkını bu kadar özel yapan? Anlattıklarına göre boktan da bir ilişki. Adamın sana lafları tavırları iğrenç. Romantik aşk dolu diye anlattığın hareketleri bile cringe yok kitap çevirtmiş falan. Acıdan beslenmeyi bırak. Durmadan adam hakkında konuşarak ona yakın olamazsın. Adama engelimi kaldır yeter ki sana yakın olayım engelli olmak istemiyorum demeye getirmişsin farkında değil misin? Bir de bunu engelli kalmaya gerek yok diye söylüyorsun. Anlamıyor mu o adam senin ne düşünerek söylediğini?
Sevdiğimi biliyor zaten acikca dedim ima ettiğim bir şey yok her neyse kendim kanatiyorim ama yazmasam gorusmesemde her sabah aklımda

Çünkü çok seviyordum ve o da beni çok severdi böyle olmasını kabul edemiyorum. 15 20 gün dayanıyorum hop yine başa sarıyorum beni sevmediğini söyle diyorum hala tek neden para ve ben date cikmisim yok bir buçuk sene böyle yapmışım vs gibi konular
Seven insan altından çıktın demez!!!

Kızlar bu konuya yorum yazıp konuyu öne çıkarıp durmayın lütfen ya. Bu üyeye kimsenin yapabileceği bir şey yok. Yazdığınız hangi tavsiyeyi dikkate aldı da hala yazıyorsunuz? Bırakın ne yaparsa yapsın.
Ay kendini rezil kepaze etmiş. Bir kadının bir erkek için onurunu gururunu bu kadar pas pas etmesine inanamıyorum. İnanamıyorum.
Adam o. Demiş resmen, altından geldin bilmem ne demiş bu sokak ortasında itişip adama seviyorum diyip kendini paspas ediyor. Bu konumdaki birini kimse sevemez. Görmüyor da kendini ne durumuna düşürdüğünü. Ben utandım ya okurken

Öyle değil başta plan yapmıştı kesin bir plan ben ona güvendim her neyse artık o konu geçti zaten sonrasında hemen ben para olmasa da ayrılmayalım dedim çözeriz dedim yok kahveye çıktın vs hep bahaneymis zaten aklinda varmis ayrilik
E ben de onu diyorum. O kesin plan işin show kismi ayni surekli alip durdugu hediyeler gibi. Sizin materyalistliginizi çözmüş çünkü ki size özgü de değil cogu kadin kendisine para harcaninca azar.

Onun yaptigi en kesin plan, daha ilk sevgili oldugunuz dönemde sizin iliskinize bitecek gozuyle bakmasi. Baskasindan ayrilip gelen benden de ayrılır ben bu kizi tavlarim kendime baglarim hevesim gecince de mecbur birakmam lazim bunla evlenmem demis bence.

Ha arada sevmistir de ama hep cok mantiksal ve stratejik ilerlemis gercekten aşık olan biri bu kadar planlı programlı düşünemez her adımı. Onunki sadece tutkuymus bedeninize karsi, muhtemelen sizi fiziksel olarak cok begeniyor ama olgunluk ve zeka olarak kendinden epey bir asagida gördüğü cok bariz.

Ve hala kendimi sucluyorum maddi anlamda baskı yapmasaydim görüştüğümü gizleseydim. Sürekli aynı döngü çıkamıyorum
Sorun kesinlikle sen değilsin bunlar bahane. Zaten değer veren seven en başından ona göre davranır. Adam karaktersiz. Ve sizi sevmiyor. Zor olacak belki sindirmek ama zamanla geçecek. Bundan sonra yapacağın şey asla iletişime geçmemek. Ve sağlam dersler çıkarmak. Karakter duruş ve düşünce olarak eksikliğinizi var bunu gider önce. Kolay kadın olmayın artık bundan sonraki ilişkilerde. Bence birinin seni sevip sevmediğini kadınlar hisseder em başından beri hissedersin illa bir açık verir. Seni sevmeyen adamla asla birliktelik yaşama bundan sonra.

E ben de onu diyorum. O kesin plan işin show kismi ayni surekli alip durdugu hediyeler gibi. Sizin materyalistliginizi çözmüş çünkü ki size özgü de değil cogu kadin kendisine para harcaninca azar.

Onun yaptigi en kesin plan, daha ilk sevgili oldugunuz dönemde sizin iliskinize bitecek gozuyle bakmasi. Baskasindan ayrilip gelen benden de ayrılır ben bu kizi tavlarim kendime baglarim hevesim gecince de mecbur birakmam lazim bunla evlenmem demis bence.

Ha arada sevmistir de ama hep cok mantiksal ve stratejik ilerlemis gercekten aşık olan biri bu kadar planlı programlı düşünemez her adımı. Onunki sadece tutkuymus bedeninize karsi, muhtemelen sizi fiziksel olarak cok begeniyor ama olgunluk ve zeka olarak kendinden epey bir asagida gördüğü cok bariz.
Simdi söyle ilk ayrılıkta peşimden o koştu her şeyi geride bırakalım birlikte olalım dedi. Ben o zaman evlilik teklifi de almıştım sevdiğim için her şeyi bıraktım biz barıştık. Bir sene yani ağustos ayına kadar rüya gibiydi sevmeyen bir adam öyle olmaz yani nereye kadar benimle uğraşacak bir sene az bir zaman değil sevmeyen 7 24 beraberde olamaz ekim gibi bizim aramiz bozulmaya başladı ve bende zaten evlilik baskısını ağustos gibi yapmaya başlamıştım paralel gidiyor o süreçle. Yani sevmiştir sevmediğine inanmıyorum şu an seviyor mu bence de net hayir ama sorun şu bu sevmemesini ben kemdime bağlıyorum işte onu demeseydim evlilik maddi baskı yapmasaydim vs gibi ama seven yine gitmez. Biz aralığa kadar da hala sürekli dip dibe olduğumuz için ayrilil yani birden şak diye oldu ondan şoku atlatamadım ama dediğiniz gibi sanırım her şey planlıydi ona da dedim zaten vazgececektin madem niye içimi açmama izin verdin. Neden bağladın neden gelecek hayali kurdurdu bana hep kesin derdi yani bir jnsana yüzde yüz güveniyorsunuz sonra sudan çıkmış balığa dönmek korkunc

Sorun kesinlikle sen değilsin bunlar bahane. Zaten değer veren seven en başından ona göre davranır. Adam karaktersiz. Ve sizi sevmiyor. Zor olacak belki sindirmek ama zamanla geçecek. Bundan sonra yapacağın şey asla iletişime geçmemek. Ve sağlam dersler çıkarmak. Karakter duruş ve düşünce olarak eksikliğinizi var bunu gider önce. Kolay kadın olmayın artık bundan sonraki ilişkilerde. Bence birinin seni sevip sevmediğini kadınlar hisseder em başından beri hissedersin illa bir açık verir. Seni sevmeyen adamla asla birliktelik yaşama bundan sonra.
Gercekten sevdiğini o kadar hissediyorum ki hatta arkadaşlarım çalıştığımız yerdeki hizmetli bile bu çocuk sana cok aşık diyordu inanın herkes öyle diyordu sizde canlı kanlı olsanız siz de derdiniz ha şu an sevgi hissetmiyorum ama o zaman hissediyordum ve buna çok hayret ediyorum

Evet fiziksel olarak çok beğeniyordu hala en son sevismemizde bile seni kim beğenmez çok güzelsin vs salak salak konustu

Gercekten sevdiğini o kadar hissediyorum ki hatta arkadaşlarım çalıştığımız yerdeki hizmetli bile bu çocuk sana cok aşık diyordu inanın herkes öyle diyordu sizde canlı kanlı olsanız siz de derdiniz ha şu an sevgi hissetmiyorum ama o zaman hissediyordum ve buna çok hayret ediyorum
Hepsi rol. Bir daha kimseye inanma. Erkekler avcıdır avını elde edene kadar avucuna alana kadar iyi rol yapar. Hepsi seni inandırmak güvenini kazanmak için. Tipik şerefsiz erkek özellikleri.

Hepsi rol. Bir daha kimseye inanma. Erkekler avcıdır avını elde edene kadar avucuna alana kadar iyi rol yapar. Hepsi seni inandırmak güvenini kazanmak için. Tipik şerefsiz erkek özellikleri.
Daha önce jki uzun ilişkim oldu. Biri çok uzundu zaten ikiside boyle degildi bu cok korkunç o kadar manipülasyona uğradım ki hala çıkamıyorum bunun içinden o yoksa hayat yok gibi geliyor halbuki en basta onu sevmiyordum bile o bana aşık gibiydi neyin içine düştüm anlamiyorum

Kabaca, antidepresanlar nöronal aktiviteyi geçici olarak sekteye uğratmaktalar. Bu nedenle hissizleşme, duygusuzlaşma olarak tanımlanabilir bu etki. Kişi o kadar olumsuz bir mental - duygudurum içindedir ki major depresyon gibi durumlarda, bu hissizlik durumu onun için inanılmaz rahatlatıcı gelebilir. Zaten major depresyon gibi üst düzey sorunlu durumlar dışında kesinlikle önerilmez bu tarz ilaçlar, çünkü intihara meyli uzun süreli kullanımda artırdığı biliniyor
Bu anlamda aşk a dair içsel tepkiyi, ya da çekilen acıyı da geçici olarak inhibe ettiği söylenebilir, ancak bu nedenle kullanmak için fazla hatalı bir yöntem olacaktır. Çünkü sevgiliye dair dev bir nöral ağ beyinde bulunmaktadır halen, nöronal aktivitenin azalmasının - nöronlar arası iletişim- bu ağ a doğrudan bir etkisi olmaz. Hem de ilacın yan etkisi o kadar sorunlu sonuçlar doğurabilir ki, aşk acısı çekmek bunun yanında oldukça faydalı bile kalacaktır

Daha önce jki uzun ilişkim oldu. Biri çok uzundu zaten ikiside boyle degildi bu cok korkunç o kadar manipülasyona uğradım ki hala çıkamıyorum bunun içinden o yoksa hayat yok gibi geliyor halbuki en basta onu sevmiyordum bile o bana aşık gibiydi neyin içine düştüm anlamiyorum
Bak dediğim gibi senin sevmediğini bağlanmadığını görmüş. Seni bağlayana kadar uğraşmış mesele bu. 32 yaşındayım senden daha tecrübeliyim. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum genelinin taktiği bu sevilmediğini güvenilmediklerini anladıkları an sen sevip güvenene kadar herşeyi yapıyorlar sen güvendiğin sevdiğin an onlar vazgeçiyor bu seferde. Aşağılık erkek özelliği bu hep aynı. Bak sana bir örnek vereyim bir zamanlar biriyle konuşuyordum adam karşımda ağladı bazı imkansızlıklar var diye. Bana ya ailenle konuş gelip yüzğk takalım yada benimle konuşma boşuna ben bir kızla öylesine konuşmam dedi. Sonra ben ona güvenip sevdim. Bunu diyen ne yaptı biliyor musun terketti ben sevmeye inanmaya başlayınca. Yani her türlü şeyi söyler yaparlar sırf egoları için zevkleri için inanma erkeklere

Bak dediğim gibi senin sevmediğini bağlanmadığını görmüş. Seni bağlayana kadar uğraşmış mesele bu. 32 yaşındayım senden daha tecrübeliyim. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum genelinin taktiği bu sevilmediğini güvenilmediklerini anladıkları an sen sevip güvenene kadar herşeyi yapıyorlar sen güvendiğin sevdiğin an onlar vazgeçiyor bu seferde. Aşağılık erkek özelliği bu hep aynı. Bak sana bir örnek vereyim bir zamanlar biriyle konuşuyordum adam karşımda ağladı bazı imkansızlıklar var diye. Bana ya ailenle konuş gelip yüzğk takalım yada benimle konuşma boşuna ben bir kızla öylesine konuşmam dedi. Sonra ben ona güvenip sevdim. Bunu diyen ne yaptı biliyor musun terketti ben sevmeye inanmaya başlayınca. Yani her türlü şeyi söyler yaparlar sırf egoları için zevkleri için inanma erkeklere
Sizce başkasını bulunca mi böyle yaptı acaba bunu da çok sorguladım sordum cebimde psra yokken ne ara başkası olucak iki aydır dışarı çıkmıyorum zaten başkasına yaziyorsundur dedim sesini çıkarmadı ben kimseyle bulusmadim senin gibi dedi sizce başkasını bulmadan benj bu kadar kolay birakir miydi

Aşağılık karaktersiz bir pisliğe denk gelmişsin uzatma yoluna bak. Herşey yalandı kabul et. Kendini geliştir.
Sizce başkasını bulunca mi böyle yaptı acaba bunu da çok sorguladım sordum cebimde psra yokken ne ara başkası olucak iki aydır dışarı çıkmıyorum zaten başkasına yaziyorsundur dedim sesini çıkarmadı ben kimseyle bulusmadim senin gibi dedi sizce başkasını bulmadan benj bu kadar kolay birakir miydi
Bulsun yada bulmasın sonuç sana olan tavrı düşüncesi seni ilgilendiren bu.

Ayh ne önemi var.
Adam sana hakaret etmiş alooo!!!
Hala dönse diye ağlayıp zırlıyor, sebepler arıyorsun.
Bitmiş işte.
Bu adam kıvanç Tatlıtuğ mu? Nedir bu?!

Back
X