- 3 Şubat 2009
- 9.978
- 17.317
- 773
- 44
- Konu Sahibi camsilecek
-
Ben hic sevmemis demiyorum, kendince sevmistir. Ama bence tutkuymus. Bitmiş çünkü bariz. Fiziki cekime dayali birsey bence onun sana olan hissi. Sen de onun o ilgisine vurulmussun. Ondan boyle sudan cikmis balik olman. Oksijenin olmus onun o ilgisi. Sen ilgiyi aldikca kendini vermissin o seni aldikca sana doymus. Ve seninle konuşma biçimi asagi görür gibi. Ve hosuna gidio pesinde kosman, mesela neye gülüp duruyor salak bu kadar sinir oldum gulmesine mesela. Git halivakti yerinde tipi duzgun birini bul evlen görsün gülmeyi.Simdi söyle ilk ayrılıkta peşimden o koştu her şeyi geride bırakalım birlikte olalım dedi. Ben o zaman evlilik teklifi de almıştım sevdiğim için her şeyi bıraktım biz barıştık. Bir sene yani ağustos ayına kadar rüya gibiydi sevmeyen bir adam öyle olmaz yani nereye kadar benimle uğraşacak bir sene az bir zaman değil sevmeyen 7 24 beraberde olamaz ekim gibi bizim aramiz bozulmaya başladı ve bende zaten evlilik baskısını ağustos gibi yapmaya başlamıştım paralel gidiyor o süreçle. Yani sevmiştir sevmediğine inanmıyorum şu an seviyor mu bence de net hayir ama sorun şu bu sevmemesini ben kemdime bağlıyorum işte onu demeseydim evlilik maddi baskı yapmasaydim vs gibi ama seven yine gitmez. Biz aralığa kadar da hala sürekli dip dibe olduğumuz için ayrilil yani birden şak diye oldu ondan şoku atlatamadım ama dediğiniz gibi sanırım her şey planlıydi ona da dedim zaten vazgececektin madem niye içimi açmama izin verdin. Neden bağladın neden gelecek hayali kurdurdu bana hep kesin derdi yani bir jnsana yüzde yüz güveniyorsunuz sonra sudan çıkmış balığa dönmek korkunc
Kabaca, antidepresanlar nöronal aktiviteyi geçici olarak sekteye uğratmaktalar. Bu nedenle hissizleşme, duygusuzlaşma olarak tanımlanabilir bu etki. Kişi o kadar olumsuz bir mental - duygudurum içindedir ki major depresyon gibi durumlarda, bu hissizlik durumu onun için inanılmaz rahatlatıcı gelebilir. Zaten major depresyon gibi üst düzey sorunlu durumlar dışında kesinlikle önerilmez bu tarz ilaçlar, çünkü intihara meyli uzun süreli kullanımda artırdığı biliniyor
Bu anlamda aşk a dair içsel tepkiyi, ya da çekilen acıyı da geçici olarak inhibe ettiği söylenebilir, ancak bu nedenle kullanmak için fazla hatalı bir yöntem olacaktır. Çünkü sevgiliye dair dev bir nöral ağ beyinde bulunmaktadır halen, nöronal aktivitenin azalmasının - nöronlar arası iletişim- bu ağ a doğrudan bir etkisi olmaz. Hem de ilacın yan etkisi o kadar sorunlu sonuçlar doğurabilir ki, aşk acısı çekmek bunun yanında oldukça faydalı bile kalacaktır
Çok doğru tespitinin bunu da düşündüm ama sonra dedim benim için şöyle yaptı böyle yaptı ama fiziksel kısmı biraz yüksek çünkü olay her zaman buna bağlanıyordu. Adamla ayrılma kararı veriyoruz o yine gel arkaya sevişelim diyor başkasıyla olma fikrim onu deli ediyor çünkü zannediyor ki şu an herkes ona bakar çok kaldırdım bir yerini o yüzden istediğim herkesi elde ederim kafasına büründü madem ederdin. Niye maks ilişkin bir sene sürdü en uzun ilişkisi benim. Ben kaldirdikca bir yerini şu an arsa değdi ama sorun benle alakalı direkt o değil yani benim şu onu düşünüp tribe girip acı çekmelerimin geçmesi lazım. Çünkü sürekli o mükemmeldi kadın ruhundan anlardı ayrilik oncesi dönemimizden bahsediyordum öyle böyle eski iyi şeyleri düşünüp yükselip duruyorumBen hic sevmemis demiyorum, kendince sevmistir. Ama bence tutkuymus. Bitmiş çünkü bariz. Fiziki cekime dayali birsey bence onun sana olan hissi. Sen de onun o ilgisine vurulmussun. Ondan boyle sudan cikmis balik olman. Oksijenin olmus onun o ilgisi. Sen ilgiyi aldikca kendini vermissin o seni aldikca sana doymus. Ve seninle konuşma biçimi asagi görür gibi. Ve hosuna gidio pesinde kosman, mesela neye gülüp duruyor salak bu kadar sinir oldum gulmesine mesela. Git halivakti yerinde tipi duzgun birini bul evlen görsün gülmeyi.
Yok hoşuna gidiyor istese benle kalmaya gelmezdi yine istese konuşmazdı da güle güle konisuyor yarım saat sohbet ediyor seni istemiyorum der çeker giderdi hala seviyorum aşıktım sana bla bla bla aslında kendime dönsem sonra toparlasam başkasına aşık olsam o zaman sürünür çünkü ben bunu demistim başkasına da aşık olurum elbet diyiie yüzü düştü. Ama zaten öyle bir durumda artık onun ne hissettigi umrumda olmazAşk acısı değil bu sen takıntı yaptın bu adamı ve bu durumu. aşk acısı çeken oturur efendi efendi yasını tutar, ağlar, zırlar, şiir yazar, müslüm falan dinler, kız arkadaşlarını darlar, böğürür, içer, sarhoş olur falan filan.
bu başka bi şey olmuş. hırs olmuş hırs. sonu kötü bitmez umarım. durup durup başka bi yol deniyorsun çünkü. gerçekten bırakmıyorsun adamın peşini. o da ağır ruh hastası ki sevmiyorum sevgim bitti demiyor, o da haz alıyor bu saçma durumdan.
Farkındayım ama ilaç kullanma kısmı beni korkutuyor bırakınca tekrar başa sarar mi mesela hiç bir bilgim yok etrafımda kullanan da yok bildiğim kadarıylaya doktora sormak yerine bir web sitesinde kimin yazdığı belli olmayan bir yoruma tutunman inanılmaz.
ihtiyacın varsa kullanacaksın kardeşim. yok zararlı yok şu bu; zararlı falan değil. en azından kaygıdan çıldırmanı, hala adamın iş yerine gidip de “karşılaştık” diye kıvırmanı, seni sevdiğine dair hezeyanlar yaşamanı, 15 dakikalık konuşmayı burada 3 saat anlatmanı engeller. ya farkında değil misin sen duygu durumunun?
Bence depresyonda değilsin hezeyanlarin yüksek ayriliktan dolayi ve farkindasin biseylerin ama kabullenme evresine geciste zorlanıyorsun o yuzden antidepresan yerine hafif dozda bi antipsikotik kullanabilirsin Stilizan gibi, hem midene de iyi gelir. Dopamini geri cekecegi icin dürtüsel davranislarin son bulur.Çok doğru tespitinin bunu da düşündüm ama sonra dedim benim için şöyle yaptı böyle yaptı ama fiziksel kısmı biraz yüksek çünkü olay her zaman buna bağlanıyordu. Adamla ayrılma kararı veriyoruz o yine gel arkaya sevişelim diyor başkasıyla olma fikrim onu deli ediyor çünkü zannediyor ki şu an herkes ona bakar çok kaldırdım bir yerini o yüzden istediğim herkesi elde ederim kafasına büründü madem ederdin. Niye maks ilişkin bir sene sürdü en uzun ilişkisi benim. Ben kaldirdikca bir yerini şu an arsa değdi ama sorun benle alakalı direkt o değil yani benim şu onu düşünüp tribe girip acı çekmelerimin geçmesi lazım. Çünkü sürekli o mükemmeldi kadın ruhundan anlardı ayrilik oncesi dönemimizden bahsediyordum öyle böyle eski iyi şeyleri düşünüp yükselip duruyorum
Doktordan iyi mi bileceksin git, ne kullan derse kullan işteFarkındayım ama ilaç kullanma kısmı beni korkutuyor bırakınca tekrar başa sarar mi mesela hiç bir bilgim yok etrafımda kullanan da yok bildiğim kadarıyla
:)) ilaclar da zaten daha beter ol diye var dimi. Antidepresan sen düzgün düşünme yetini bulabil diye var. Minimum 6 ay ideali 1 yil kullandin ya o surede adam gibi düşünmeyi öğren diye, hedefi iyileştirmek yani. Düzgün düşüne düşüne duzgun dusunmeyi ogreniyorsun. Sen de beyin kimyan da olumlu bir degisime ugradiysan birakiyorsun yoksa devam ediyorsun. Biraktiginda eskiye dönmüyorsun dönsen ne olacak ayni yerde saymadin gene rahat ettin gezdin geldin diyelim :) antidepresanin vereceği zarar senin hasta dusuncelerle vucuduna verdigin zarardan büyük olamaz.Farkındayım ama ilaç kullanma kısmı beni korkutuyor bırakınca tekrar başa sarar mi mesela hiç bir bilgim yok etrafımda kullanan da yok bildiğim kadarıyla
YAHU KAÇ KERE DİYECEĞİZ SEVMİYORUM DEMEMESİ, AŞIĞIM DEMESİ ÖYLE OLDUĞU ANLAMINA GELMİYOR. Adam ego tatmini için gelmiş, seninle sevişmiş, otel parasını bile sana ödetip basmış gitmiş. Arada konuşup egosunu tatmin ediyor o kadar. Hatta onun için bile seni çekmek istemiyor engellemiş her yerden. Aç diye ısrar ediyorsun yazarsın peşimi bırakmazsın diye açmıyor. Sevmiyor da istemiyor da aşık falan da değil sana.Yok hoşuna gidiyor istese benle kalmaya gelmezdi yine istese konuşmazdı da güle güle konisuyor yarım saat sohbet ediyor seni istemiyorum der çeker giderdi hala seviyorum aşıktım sana bla bla bla aslında kendime dönsem sonra toparlasam başkasına aşık olsam o zaman sürünür çünkü ben bunu demistim başkasına da aşık olurum elbet diyiie yüzü düştü. Ama zaten öyle bir durumda artık onun ne hissettigi umrumda olmaz
E demeden sil seni tutan ne?Değil zaten biliyorum ama hala boyle demesinden nefret ediyorum çünkü ona dürüst ol ki kapatayım su konuyu dememe rağmen hala seviyorum diyor. Mesaj konusu da maddi olarak kötüymüş batmis vs kafasını s... misim sessiz sakin kalmak istiyormus
Yok artık sevmiyorsan dedim eski konuyla alakası yok onu demem zaten zoruna gitmiş dön o zaman ona zaten onun gölgesi altında yaşattın ilişkiyi kadın olmasan çarpmamak için zor tutuyorum ıvır zıvırAyrıca seni sevmiyorum dese, beni kandırdın, kullandın, eski ilişkimi bıraktırdın diye hesap sorup duracaksın o da biliyor bunu, başına seni dert etmek istemiyor söyleyip
Eski sevgilinin gölgesi altında mı yaşatmışsın ilişkiyi anlamadımYok artık sevmiyorsan dedim eski konuyla alakası yok onu demem zaten zoruna gitmiş dön o zaman ona zaten onun gölgesi altında yaşattın ilişkiyi kadın olmasan çarpmamak için zor tutuyorum ıvır zıvır
Ben eski sevgilimin gölgesi altında yasatmisim ona ilişkiyi başlarda çok yeni ondan ayrıldığım için instagrama vs fotoğraf atmak istemiyordum. Biraz zaman istemiştim geriliyordum ondan diyor sadece son 6 ay tamamen rahat ilişki yaşadık vs diyorEski sevgilinin gölgesi altında mı yaşatmışsın ilişkiyi anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?